Satén + čipka?

Profilova fotka
Potrebujem malú pomoc :-) ako bude podla vas vyzerat kombinacia na stoloch, ak dam na saten cipku? presne tieto dve sirka 30 a 30cm.... ako stredovy pas na stoloch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivusik5 Bude to vyrezať v poriadku :) Biela čipka Vám vďaka farebnému podkladu krásne vynikne.
Odpovedať
Profilova fotka
@luxdecor dakujem za reakciu, len som sa bala tej kombinacie... saten + čipka... pretoze klasicka organza ci tyl by absolutne nevytiahli tu krasnu cipku... a myslite ze bude lepsia biela cipka, ci skor ivory? :)
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@gabika7 dakujem, nikde som taketo fotky nemohla najst, vyzera to super :-) budem teda takto kombinovat
Odpovedať
ja tiez posielam par foto z nasich prac pre inspiraciu :) Svadobná agentúra Erika
Odpovedať
Profilova fotka
@ivusik5 Vôbec sa nemusíte tejto kombinácie báť, tyl a organza sú priestvitnejšie, čiže tam by veľký rozdiel nebol aj keby dáte len samotnú čipku na stôl. Určite je satén lepší, pretože je farebne "sýtejší". Či už biela alebo ivory je asi jedno, biela bude taká žiarivejšia, ivory menej, ale nie je to veľký rozdiel iba minimálny, záleží aké farby budete mať potom vo výzdobe a k tomu kombinovať aj čipku či bielu alebo ivory.
Odpovedať
Profilova fotka
vo vyzdobe som chcela mat smotanova + ruzova + hneda.... ale stale vaham :-S Nasla som este nieco taketo, za slusnu cenu a aspon by sa mi to od seba neoddelovalo.... :-) :-)
Odpovedať
@ivusik5 velmi pekne a elegantne...vobec sa nemusite bat tej kombinacie :) drzim palce nech Vam to vyjde...ak by ste cokolvek potrebovala rada pomozem :) pekny den Erika
Odpovedať
Profilova fotka
@ivusik5 Pokiaľ chcete mať smotanovú vo výzdobe tak by som dala čipku Ivory. Toto tiež nevyzerá zle, ale ani samotný satén a na ňom čipka sa Vám nebudú oddeľovať, pretože tam budete mať vázy, sviečky atď. prípadne sa to dá jemne prišpendliť, ale myslím, že ani to nebude zapotreby. Ešte sa vrátim k obrázku ružová čipka a hnedý satén, pokiaľ si to kúpite v tomto prevedení, šité v celku, musíte premýšlať aj nad tým kde to po svadbe potom využijete. Určite skorej sa dá využiť samotná čipka a samotný satén. Toto je nevýhoda ak si nevesty robia výzdobu samy :) zostanú Vám veci, čiže musíte aj nad tým premýšlať aby ste to vedeli ďalej využiť prípadne predať. Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky, kľudne napíšte, sme tu od toho aby sme pomáhali :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luxdecor ste strasne zlata, dakujem za rady :-) Kvety budu hortenzie ruzove smotanove a premyslala som, ze by som tak suchla jemne aj modru v kombinaciii s gypsomilkou, nech to neni take jednoliate v pastelovych farbach. Co myslite, moc harakiry? :D Musim sa rozhodnut medzi tou ruzovou + cipka, alebo zsite spolu ako na druhom obrazku... presne na to som myslela, ze skor sa mi mozno podari predat toto ako celok, alebo ked nie, viem to vyuzit na slavnostne prestieranie domka :-) + vyjde to lacnejsie ako ked budem kupovat cipku a saten zvlast.... bavi ma dekorovat a tesi ma, ze si to robim sama, ale tieto rozhodovacky su ozaj tak trosku na hlavicku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ivusik5 peknu vyzdobu si si zvolila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stanka45 dufam, ze sa mi aj vydari tak, ako si to predstavujem, ale dakujem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@ivusik5 máte peknú, jemnú romantickú výzdobu, určite by sme tam už na Vašom mieste neprídávali inú farbu, ako napríklad modrú, už by to mohlo aj trochu rušiť. Skôr môžete pridať ružovú nie bledučkú ale trošku výraznejšiu, ak sa teda bojíte že by to bolo všetko moc bledé, ale určite nie ďalšiu farbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@luxdecor aj som veru rozmyslala, ze tam hortenzie syto ruzove, aj ked som chcela povodne tie bledsie :-) ale to by bolo take jednoliate..... dakujem este raz za rady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivusik5 za máličko. Prajeme Vám pekné veľkonočné sviatky a aby Vám Váš deň D vyšiel na výbornú :) tešíme sa Vaše fotky výzdoby ;) LuxDecor
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?