Rustikálna výzdoba

Profilova fotka
Ahojte mali ste niektorá výzdobu v tomto štýle? :) Prosím poradte kde sa dajú zohnať tie zelené ťahavé listky. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
no to je nádherné! presne taketo nieco by sa aj mne pacilo, dufam, ze ked na to pride tak sa nam to podari takto krasne :-) ja osobne som este nic taketo nezhanala ale mozno by si sa mohla aj normalne v kvetinarstve opytat ci by ti to nevedeli takto urobit alebo aspon ked pojdu do nejakeho velkoskladu, ze by ti tam skusili nieco take pozriet, vies ako keby ti to doneisli na objednavku :-)
Odpovedať
Waaaau. Nadhera. Ine slovo ma ani nenapadlo. Mozno by si sa mala sit popytat niekde do kvetinarstva a mozno by ti oni mohli a hlavne vedeli pomoct s objednavkou. Oni predsa maju kontakty na velkosklady, takze by ti vedeli poradit. Ja by som to aspon riesila takto alebopotom jedinou moznostou by boli este kvety umele.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za rady baby :) umelé kvety veľmi nechcem, živé to musí krajšie vyzerať, skúsim sa ísť do toho kvetinárstva spýtať :)
Odpovedať
@kvietok03091 možno brečtan od niekoho zo záhrady, je veľmi veľa druhov, možno sa ho niekto chce zbaviť a tebe môže poslúžiť
Odpovedať
Profilova fotka
Väčšina použitej zelene je eucalyptus a ruscus,určite ho majú v každom kvetinárstve.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Ten prvý stôl vyzerá božsky. Škoda, že ja plánujem stoly okrúhle. mne by sa tam asi umelé kvety moc nepáčili. Niektoré kvety vyzerajú ako živé aj keď sú umelé ale tie dlhé zelené listy si veru neviem predstaviť v umelej forme. To by podla mňa nevyzeralo moc pekne. Skúsila by som tiež tie kvetinárstva, či by s tým nevedeli poradiť.
Odpovedať
no to je nádherné! myslíte,že by takáto výzdoba vyzerala dobre aj v nejakom priestore kde nie je zakomponované drevo alebo také niečo? že je to normálny nový priestor na takéto príležitosti ale nie je tam nič drevené? ale si by to vyzeralo smiešne :-| hrozne sa mi to páči a mala som v pláne úplne niečo iné ale keby to šlo, že by to nevyzeralo zle aj takto tak by som to ešte skúsila zmeniť. a tie kvietky by som jedine cez kvetinárstvo normálne riešila aj keď by si si to potom nazdobila sama :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?