Rozpočet na svadobnú výzdobu.

V akej výške máte rozpočet na svadobnú výzdobu?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si povedali ze do 1000 eur aj s kvetmi, ale vyzera to na viac :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si robim sama 500 eur
Odpovedať
@minniepha co mas v tej hodnote 1000eur zahrnute? lebo ja tolko platim za ubytovanie pre 20hosti, tak sa mi to zda trosku nepomer, za kvietky, obrusy,stuzky dat tolko penazi. Ja som sa pytala jednej co zvykne robit vyzdoby a 200-300eur mam pocitat.
Odpovedať
Profilova fotka
@samantha1313 u nas napriklad ...vyzdoba stoji 700 a viac :( ..a to este nemas taku ako chces.... Ja mam s osvetlenim saly ... Do 500 eur
Odpovedať
@studentka741ahoj nas vyjde vyzdoba pre 90 osob s kvetmi 1000euro ->v cene je vsetko co bude na stoloch cez obrusy(biele vzorovane),servitky bavlnene,stuzky, svadobne menu,menovky,sviecky,svietniky,klubove taniere,kvetys 3 vazickami na stol,cislo stola,navleky na stolicky, masla na stolicku . Na svadobnom stole bude 6 kytic,2vazicky pre kyticky co budu mam svadobne mamy. V sale bude velky ozdobny ram na zasadaci poriadok, vyzdoba auta zo zivych kvetov to vsetko je v cene :) len pre orientaciu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, prekvapujú ma niektoré sumy. U nás svadobná výzdoba vychádza od 500 eur vyššie. V tejto cene je základná výzdoba stolov pre cca 70 ľudí (vázy, živé kvety, svietniky, sviečky, servítky, štóly, drobnosti na stôl + drobnosti do interiéru), návleky, mašle, výzdoba auta + práca (aranžovanie v deň svadby a oddekorovanie po svadbe) a doprava. Píšem že OD, pretože ďalej to závisí od počtu ľudí, rozloženia stolov, keď sú okrúhle je výzdoby viac ako na stoly do tvaru (U, E, T,...), ďalej od druhu kvetov, v prípade umelých je cena nižšia ako pri živých, ďalej či chcete výzdobu kostola,prípadne iných priestorov, atď.... Tiež by ma osobne zaujímalo čo máte v cene 1000 €, pokiaľ teda nemáte 200 ľudí alebo ruže David Austin :) Milé nevesty našu tvorbu si môžete pozrieť na webe alebo na FB stránke alebo aj priamo tu na mojasvadba. Momentálne máme na FB stránke súťaž, kľudne sa prihláste. Hlavnou cenou je zľava na výzdobu sály v hodnote 300 € + ďalšie iné ceny. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
@luxdecor ako som uz spominala vyssie je to cena komplet aj so zivymi kvetmi a kedze som ich tam chcela vela tak len za samotne kvety dame 400euro.Mame obrovsku salu, takze samotna vyzdoba je 600euro. Samozrejme zalezi co vsetko tam nevesta chce mat a ako ste uz spominali okruhle stoly si vyzaduju bohatsiu vyzdoby,co je aj nas pripad. Prajem prijemny vikend a vsetkym nevestickam vela sil potrebnych na pripravy :)
Odpovedať
ja ešte neviem kolko presne ..ale kedže som celkom šikovna , tak si výzdobu zoženiem sama a s pár kamarátknis ami miestnosť same vyzdobíme :) Ja by som osobne nedala ani 300€ do vyzdobenia saly..a nie ešte niekomu , že 500 € za zapožičanie... Ale všetko je biznis a každy sa niečím živí...ja Ja som prevádzkarka v jednej prevádzke, čiže obrus požičiam ,keby tam nepracujem tak ich pozhánam od nejakých znamych co pracuju v seštauracii... prenajom návlekov ma výjde okolo € ..organzy a štoly si nakupim u nas v takom dekoračnom obchode(dobre ceny su tam ) cize stuhy na stoličky spravím.. .. a všetky ine výzdoby kupim niekde v pepcovi, kiku ,tescu alebo tu na bazári.... :)
Odpovedať
@carloscarlosko píšem ako retardovana... navleky za 40 € a samozrejme niečo do kvetov..
Odpovedať
nemala som sice rozpocet, ... ale so vsetkym sme sa vmestili do sumy cca 250 e (60 ludi) ... vyzdobu mi robil penzion, kde sme mali svadbu, ja som dodala len zive kvety (zaratane v tych 250e) a kadejake čačky ako lampiony, girlandy ...
Odpovedať
Profilova fotka
@samantha1313 budeme mat vela zivych kvetov ( aj anglicke ruze),, chcem specialne obrusy, vazy, klubove taniere, chiavari stolicky so satenovymi maslami, svietniky, visiace dekoracie, latkove servitky so svad. menu, menovky.. Osvetlenie miestnosti je zvlast.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka_sun Dobrý večer, prepáčte Váš príspevok som nevidela, keď som ja odpisovala :) musel nabehnúť až keď som odoslala ten svoj, čiže na Vás to nebolo myslené ;). Je jasné, že výzdoba môže byť aj nad 1000 €, ja som len písala ako u nás stojí základ, pokiaľ má nevesta iné požiadavky,ako je základná výzdoba je to drahšie, preto som tiež napísala že OD. Ceny vždy závisia od počtu ľudí, stolov, a od samostatných požiadavok. ;) Prajem veľa šťastia a aby Vám svadba dopadla podľa Vašich predstáv ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@minniepha Anglické ruže krásne voňajú :) Tiež ma zaujímalo, čo všetko máte v 1000€, ale ako som aj písala, pokiaľ tam budú anglické ruže tak chápem tu cenu :) Prajem veľa šťastia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luxdecor ďakujem :)
Odpovedať
Nas vysla do 500e.Zive kvety,jedine tie mi viazala a dava do vaz kvetinarka.inak som si robila vsetko sama 😉 45ludi sme mali
Odpovedať
Nas vide vyzdoba okolo.tych 1200 . A to mam len kvety robene profesionalne a zvyysok som so vsetko nakupila sama ☺
Odpovedať
Profilova fotka
nas vychadza 1500 aj s mojou kyticou :)
Odpovedať
Ahojte, ako tu čítam, som trošku prekvapená v akej výške sa šplhajú ceny výzdob. Ja som mala robenú výzdobu - sála, stoličky, auto, kvety do sály, pre nevestu, družičku a pierka pre ženícha, družbu, 2x starostov) a všetko ma to vyšlo do 450 €. Samy si to prišli aj oddekorovať.
Odpovedať
@studentka741 Vyzdobu si robim sama pre 70 hosti: navleky a banketove sukne : 60 € + svietniky,vázy,vsetky stuhy , cipky co som použila 20€ + servitky z netkanej textilie a stola : 60€ , veci typu balonu, lupienky, vyrabane pompomy : 20 € , požičaná vyzdoba : 15€ Kvety budú živé ale nevyberam nič drahé , lebo je to zbytočne a vyjdú 150€ aj s kytičkou Budeme mať aj krasny latkovy strop a profesionalne nasvietenie za 270€ Celkova cena vyzdoby : 325 +( 270 , čo je bonus , pretoze kazda nasvietenie nepotrebuje ) Keď son si dala to iste naceniť jednou firmou povedali mi sumu 1200€ + kvety ... Mozno by to vyzeralo lepšie ... Ale na svadbe nejde o vyzdobu za 2000€ , ale o to , že s blízkymi oslavime náš veľký deň ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?