Aké sú rozdiely v svadobných obrúskoch?

ahojte, nevie mi niekto poradit, aky je rozdiel medzi obruskami z netkanej textilie a 3- vrstvovymi papierovymi obruskami?
Odpovedať
servítky z netkanej textílie su pevné,a na dotyk skoro ako z látky,oproti papieru su krajsie a pevnejsie na dotyk su príjemné
Odpovedať
"handrickove" obrusky su sice pekne, honosne a prijemne na dotyk no nemozes s nimi ratat na "origami" vyzdobu. Ak ich chces poskladat len na stojaka alebo pouzit nejaku sponu, tak v pohode. Inak ti tvar drzat nebudu, v com maju zas vyhodu klasicke papierove servitky, ktore su aj lacnejsie a myslim, ze je dostupny aj vacsi vyber farieb, vzorov,... ale tym som si nie moc ista, lebo na nete sa da najst uz pomaly vsetko ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Holky pridam sa aj ja s otazkou - kupujete servitky 40x40 alebo stacia aj 33x33? Tie co som si vybrala maju len 33x33 ale nie je to male?Ci je to bezna velkost?
Odpovedať
Profilova fotka
@popcorn310 my používame k výzdobe len obrúsky z netkanej textílie a sme spokojní a dokonca aj naši klienti si pochvaľujú, že v tento deň nemajú obyčajné, ale hrubšie a krajšie obrúsky. Sú pevnejšie a vďaka tomu sa dajú zložiť na rôzne spôsoby. Ale sú samozrejme aj drahšie. Z netkanej sú 40x40 sú trošku väčšie. 3-vrstvové sú klasické servítky, ktoré bežne doma používate, alebo aj 2-vrstvové. Ak Vám to možnosti dovoľujú určite odporúčam z netkanej textílie. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?