Robilo vám výzdobu svadobné štúdio Ambientes?

Ahojte kocky, prosim vas ma niektora z vas skusenosti s vyzdobou saly od studia Ambientes (Chorvatsky Grob) cca orientacna cena ? Dakujem.
Odpovedať
Ahoj, Ambientes maju skvele referencie - najdi si ich v "PRO" - tam maju odporucania. Aj my ich budeme mat. Cena sa odvija od toho, co vsetko chces mat - na stranke maju taky vstupny formular, kde si mozes vybrat, co Ti maju nacenit. Da sa s nimi dohodnut - nam to najprv vyslo celkom dost, ale napokon to bolo ok, dohodli sme sa, co nechame a co zredukujeme - a tesim sa, lebo vyzdobuju ozaj krasne!
Odpovedať
Ano,nam robili vyzdobu a bolo to najlepsie rozhodnutie! Mala som od nich vyzdobu kostola,saly,auta a kyticu s pierkami a cena bola pre mna uplne v poriadku.Chcela som viac zivych kvetov a dohodli sme sa na style,vsetko ostatne som nechala na nich.A bolo to super,velmi som bola milo prekvapena,nasi hostia boli uplne nadseni,strasne sa nam to pacilo. Nejde len o cenu a o naozaj krasnu vyzdobu,ale aj o to,ze som sa nemusela vobec o nic starat.Uplne ma odbremenili o zbytocne starosti,vsetko bolo pripravene predne ako malo a ja som len obdivovala.A to mi za to stalo. Ja ich velmi odporucam:)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
VELMI VELMI VEEEEELMI odporucam, Andrejka je neuveritelna, ta vyzdoba obradu a aj celej lode, no prosto uzas, vsetci hostia si to neuveritelne pochvalovali. Som velmi rada, ze som s AMBIENTES spolupracovala a dala im nastarosti svoju svadbu, lebo pani Andrejka bola tak ochotna a chapava, pomohla mi so vsetkym co mi videla na ociach. No jednoducho bolo to carovne ako z rozpravky :)
Odpovedať
Suhlasim, robili aj mne vyzdobu a vdaka studiu AMBIENTES bola nasa svadba uplne top, ja osobne som nemala predstavu, ale andrejka ako keby mi vedela citat myslienky, chcela som mat vsade orchidee a sviecky, povedala som zhruba aka farba a to, co sa dialo potom, s andrejkou uzasna komunikacia,stale mila, vysmiata.....cena samozrejme zavisi od toho co chces,ale podla mojho nazoru, to co predviedli na mojej svadbe, tak by som bola ochotna zaplatit aj dvojnasobnu cenu, vobec mi to neprislo vela.....su neskutocni,urcite silno odporucam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, rozmýšlame aj my nad Ambientes, výzdobu robia naozaj krásnu, takú inú, neviete mi poradiťť koľko € si mám pripraviť pri počte 50-60 hostí? Nemám vôbec predstavu čo stojí taká krásna výzdoba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?