Robí sa výzdoba aj u ženícha doma?

Profilova fotka
Máva aj ženích svadobnú výzdobu doma/na dvore ???
Odpovedať
V mojom okoli som este nic take nevidela.. podla mna je to zbytocne ale to je len moj nazor :)
Odpovedať
mozno maximalne nieco zavesit na dvere/branku nejaky napis alebo len stuzky, pripadne priamo na dvere izby, ze tu sa pripravuje zenich, aby ked sa budu tocit ranne pripravy, vyzeralo to lepsie na videu, ze sa ide k zenichovi....ale inak to tiez povazujem za zbytocnost...kto ma dedinsku svadbu alebo odobierku, vtedy v tom vidim vacsi vyznam vyzdobit aj okolie domu atd. kvazi pre ostatnych hosti ale inak nie...
Odpovedať
Profilova fotka
Svadbu mate len jednu. Ono vyzdoba dvora a domu je financne nenarocna ak je cas a chut. Na kamere to vyzera velmi pekne a aj na fotkach. Zalezi od toho ci su pozvany svadobcania domov aj.
Odpovedať
jedine tak drobnost ale inak nic, vacsinou mava nevesta vyzdobu ale zenich sa mi zda, ze nie. Zenich pojde po nevestu k nim a ludia sa budu pri jej dome schadzat a si robit fotky alebo videjka. Takze by som to ani neriesila :-)
Odpovedať
@luckasmetanova môj manžel nemal vôbec nič ani na dverách a ani na bráne, bolo by to zbytočné, lebo on išiel ku nám po mňa, takže väčšina ľudí bola pri mojom dome :-) Tým sa vôbec nezaťažuj, bude ti to zbytočné, ale ak už niečo chceš, tak niečo malé na bránku si dajte alebo na dvere ;-)
Odpovedať
Ešte som nepostrehla aby mal ženích nejakú extra výzdobu. Ak býva v rodinnom dome tak max nejakú stuhu cez zábradlie. My to tiež extra moc neriešime, kvôli svokre sa použije zopár stužiek nech ma srdce namieste ale to je asi tak všetko. S tým by som sa moc nezaťažovala aj tak sa všetcia schádzajú u nevesty , tam je výzdoba dôležitejšia ako u ženícha..
Odpovedať
Profilova fotka
@luckasmetanova myslim ze aspon trosku by mal mat aj zenich vyzdobene. Ale kazdopadne to zalezi od vas a od financii si myslim
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?