Rekvizity na svadbe - aký na ne máte názor?

Ahoj dnes sme boli z fotografom a povedal nam aby sme si na svadbu nedavali rekvizity ze to je zbytočne a nezaujímavé už ale ja som ich uz začala nakupovat a vyrabat :-| :-| co vy aky mate na to názor ... kamoska mi hovorí ze bez toho svadba byt nemôže poraďte prosím :-| :-o :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala bez toho svadbu a nelutujem :-) uz to ma kazdy a je to zbytocne, ved pekne fotky budeme mat aj tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vierka112 pisal som to uz dnes v inom prispevku - svadba moze byt taka, aku chcete vy. chcete rekvizity, majte rekvizity. nechcete rekvizity, tak ich nemajte. je to iba vase rozhodnutie a ziadne pravidlo na to neexistuje :) moja rada - rekvizity majte iba ak na to mate dovod. a to taky, ze nieco vo vasom vztahu reprezentuju. ci uz pojasenost alebo spomienku na nieco, co patri k vyvoju vasho vztahu. nemajte ich preto, lebo ich mal aj niekto iny. to je hlupost.
Odpovedať
@vierka112 Svadba bez toho kludne moze byt ;) Mne sa to uz zda otrepane a trapne, tu fuzy, tam naspulene, tam klobucik na palicke... ma to kazdy a tie fotky sa mi vobec nezdaju byt vtipne. Urob podla seba a snubenca - ak sa vam to paci, tak si to dajte. Ak nie, tak nie.
Odpovedať
Ja práveže čo som videla fotky aj tuto zo svadieb aj čo som bola na svadbách tak sa mi hrozne páčili tie rekvizity pri fotení. Ľudia sa s tým fakt vedie poriadne pri tom fotení vyblázniť a zasmiať sa na tom :)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa je to individuálne, keď niekto chodí často na svadby, tak to pre neho už nie je zaujímavé, ale kto napr. nechodí až tak často (ako väčšina mojich hostí), tak pre neho to podľa mňa bude zábavné a niečo nové :-) takže ja rekvizity dávam - kúpené a pár nápisov aj podľa seba :-)
Odpovedať
nezabúdaj že je to tvoja svadba:) kamoška mala instax,rekvizity a knihu,pekná spomienka a super fotky :)) a vždy v kútiku niekto bol
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim, ze poradit ti to mohol, ale je to tvoja svadba, ak to chces majte to :)
Odpovedať
Ja napriklad tiez tie rekvizity typu fuziky a klobuciky mat nebudem, mame len tie tabulky s roznymi napismi, kazdopadne ak ich chces mat, daj si ich. Ono, ked sa foti a ludia sa zacnu hrabat v tych rekvizitach, fotograf musi cakat, kym si kto co vybere, mozno preto ti to povedal. Kazdopadne, ak ich chces mat, nevahaj, platis ty jeho, on ma len fotit a nie organizovat ti svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak, jak hovoria baby, je to tvoja svadba, ty sa musíš rozhodnúť, ak si už začala vyrábať rekvizity, tak ich maj, ich nebudeš predsa vyhadzovať a podľa mňa je to super, ja ich mať budem, kto bude chcieť, si vybeie a kto nie, tak sa může vyfotiť bez nich :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím si, že ľudia sa vedia s nimi pekne vyblázniť, pokiaľ ich tam ty chceš mať tak sa využijú uvidíš ale keď sa niekomu nepáčia tak nie je žiadna katastrofa keď tam nie sú. Záleží na tebe fakt
Odpovedať
my sme ani žiaden extra fotokútik nemali, fotograf len fotil vo vstupnej hale skupinky, kto ako chcel, mali sme krásny hotel zvnútra s megaveľkým krištálovým lustrom 😊 na svadbách, čo som bola, a že ich bolo dosť, boli rekvizity na 4och, z toho na jednej sa s tým ľudia aj pofotili, inak max. jeden, dvaja ľudia, inak si radšej robili foto sami a mne to tiež príde jak z cirkusu.....
Odpovedať
my sme mali fotobudku a bolo to jedno z naj rozhodnuti...hostia na to stali rady a doteraz chvalia ze to bola pecka, mali sme rekvizity z hotela, z fotobudky a aj vlastne tabulky s vtipnymi napismi...hostia sa predbiehali kto si vezme aku tabulku a rekvizity, vsetci sa super zabavili a doteraz sa smejeme nad niektorymi kombinaciami (vydata teta po 50tke s tabulkou nabuduce sa vydavam ja :-D) za mna jednoznacne ano :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@vierka112 je to len a len na tebe, co si vyberies. ak tam rekvizity chces mat, tak si ich tam kup a fotograf si moze hovorit co chce. mne sa napriklad tiez velmi pacia rekvizity. aspon su fotky take zaujimavejsie a niektore aj srandovne. je to tvoja svadba a preto si ju sprav taku, aby si ty bola s nou spokojna.
Odpovedať
Ako vieš, ak ich proste chceš, tak ich mať budeš. Fotky budú pekn aj s nimi aj bez nich. Podľa mňa je to len vaša vec, ako sa rozhodnete
Odpovedať
Profilova fotka
@vierka112 to nechápem, prečo vám fotograf rozkazuje čo máte mať a čo nie!
Odpovedať
Komu sa nepáčia??? Tebe??? Nemám ten pocit. Niekedy je fajn proste sa na niektoré veci nepýtať. Raz keď sa ti niečo páči, tak si to kúp, zaobstaraj, používaj. Však ide o teba nie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?