Provensálska výzdoba na svadbe

Dámy,ktorá z vás mala alebo bude mať výzdobu v provensálskom štýle? :-)
Odpovedať
Provensalska vyzdoba nadherne ukaze na svadbe, ja uz som nad tym tiez rozmyslala, nadhera je to. Bohvie kde to robia a kolko by to tak vyslo. Mne sa velmi paci ale mojmu manzelovi sa to nepoznava :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Provensalská výzdoba je nádherná, ale nie vždy sa hodí. Ak sa pre takúto výzdobu budete rozhodovať , určite musíte zohľadniť výber miesta svadobnej hostiny a taktiež vaše šaty musia ladiť k tomuto štýlu ak chcete vytvoriť krásny celok a nie nejaký zlepenec štýlov. :) Určite ak si nájdete nejakú agentúru vo vašom okolí a budete ju kontaktovať, tak Vám povedia či také niečo robia.
Odpovedať
ako taká výzdoba vyzerá, máte foto?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala svadobnú výzdobu vo vinatge štýle, ale skor v takom trochu elegantnejšom. Pozrie moj fotoblog....Pridam ti tu par foto na ukažku
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela300917 tiež sme si s priateľom naplánovali provensálsku výzdobu do fialovkasta. Máme aj pekné miesto na to vybrané, takže sa tam bude hodiť. Výzdobu som si navrhovala sama, keďže som človek, ktorý chce mať všetko do bodky, tak ako si to predstavujem. Vždy som túžila po takejto výzdobeaj s takýmto osvetlením ako je na obrázku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela300917 Dobrý deň, na provensálsky štýl sa krásne hodia stoličky Chiavari Lime Wash - ak by ste mali záujem, prenajímame ich z Prešova s dopravou po celom Slovensku. Pre viac info si prosím pozrite náš profil alebo mi napíšte, môžem vám vyhotoviť nezáväznú cenovú ponuku. Ďakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?