Príprava sály v deň svadby

Profilova fotka
Ahojte, dievčatá a dámy, ktoré ste si chystali sálu v deň svadby? Máme obrad o 14:30 už a teraz sme sa dozvedeli, že si pravdepodobne nebudeme môcť nachystať sálu deň vopred. :-( Nech počítam ako počítam, príde mi to hodne husté...Mám družičky aj ochotného ženícha, ktorý sa bude chystať v tých priestoroch, ale aj tak ma moja trošku posadnutosť nepustí nechať to na niekoho iného. Ako ste to riešili vy? Jeda vec ma trápi viac ako to, že budem musieť vstať skoro...ale že to ráno čo má byť tak nejak rodinné nechám vlastne doma našich samých doma :/ A potom prídem a už zčne kolotoč česania maľovania chystania... Chcem počuť nejaké konkrétne návrhy ako ste to riešili vy...alebo aj sladké slovo na ukľudnenie :D =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Váš deň vám môžeme pomôcť vyzdobiť sálu za dobrú cenu. O všetko sa postaráme s vašimi družičkami, ak budú chcieť. A vy sa v kľude môžete chystať a pripravovať. Práce budete mať vyše hlavy. Tu je naša práca, ak sa vám páči, napíšte mi, dohodneme sa na podrobnostiach
Odpovedať
@veronika933 zožeňte si nejakú aranzerku ktorá to urobí. V našom okolí si už nikto sám nezdobi. Nechajte to na niekoho skúseného, a nemusia tam byť ani druzicky. Tieto aranzerku si privedú toľko dievčat koľko potrebuju. A podľa mňa je to aj krajšie keď to urobí niekto kto sa tomu rozumie. ;-)
Odpovedať
Urcite to nechaj na niekohp ineho - bud aranzerka, alebo druzicky. Budes mat v sobotu zhon aj tak, nepridavaj si starosti. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za rady :) Sú to aj také žienky čo to nejak zvládli a majú pozitívnu /negatívnu skúsenosť? :)))
Odpovedať
Ahoj nam sa to tiez stalo a bola to katastrofa nastastie som mala len malu svasbu30ludi A dve kocky ktore to chystali plus moj muz ktory premiesnoval stoly a vsetko ja u kadernicky on sa pomaly nestihol nachystat ja rano u kadernicky a kozmeticky A ked sme prisli do saly zistila som ze su vsetky menovky poprehadzpvane inak ako som chcel som myslela ze ma porazi tak som vsetko rychlo pozberala a kazdy si nakoniec sadol ako chcel Bola to hroza myslim ze ty to nemas sancu stihnut kedze do tej saly asi nestihnes ist pred obradom takze ja by som si na rvojom mieste niekoho zajednala
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme si chystali salu sami, nastastie den pred, no aj tak toho bolo vela co sme mali pripravit a nechcela by som to robit v dany den. Ked si vlastne tak spomeniem tak nemala by som na to vobec cas, kozmeticka, kadernicka, fotenie a uz sa slo na obrad. Teraz sme mali dalsiu svadbu v rodine, sala sa chystala az v sobotu a sice ju nechystala nevesta ani zenich, svadobne mamy mali co robit a to nemali nic extra. Obliect stolicky, stola na stoly, sviecky, kvety do vaz a menovky. A boli tam cez tri hodiny a to mali 20 ludi. Pozeram, ze s chystas vecicky aj handmae, bola som na tom podobne a preto si viem predstavit, ako ti bude zalezat na tom, aby bolo vsetko dokonale :) pisem ti spravu :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam v plane taktiez si vsetko chystat sama mozno mam velke oci ze vsetko stihnem v pohode ked budem mat veci pripravene dopredu ... ale tak z vasich nazorov mi viete povedat co vsetko si pod pripravou saly predstavujete? ja mam salu nieco podobne ako kolibu, ktora je pekna sama o sebe ale tiez to mozno do buduceho roka s tou vyzdobou este prehodnotim ale snad ostanem pri prvotnom :)
Odpovedať
Profilova fotka
@babika6 :D :D :D zdieľam pocity...pre mňa je chystanie sály: nachystať fotky (starý rodičia, naše životy a staré svadobné), servítky na stoly s menovkami, svietničky rozmiestniť po sále aj dvore a naviazať stužky od brány k obradnému miestu... Nie je toho zase tak veľa. Pani cez kvety tam budem mať...takže ešte stále sa držím pôvodnej predstavy zainteresovať družičky... Neobliekame stoličky, nedávame štóly. Máme starú stodolu a tá nič nepotrebuje iba trošku zelene do vázičky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Možno by si mala trocha popustiť tvojej posadnutosti, aby si bola tak povediac všade prítomná a nechať to už na niekoho iného. Podľa mňa by nestálo za hriech, ak by si pouvažovala, že by si si na to najala možno niekoho, kto sa tomu rozumie, keďže zjavne to nechceš nechať len tak na družičky, čo ty na to?
Odpovedať
ja swi osobne myslim, ze ak by si poprosila svoje kamaratky a samotne druzicky, tak by sa ti o vyzdobu saly postarali a bolo by to aj podla tvojich predstav. nemoze byt predsa problem si salu s nimi prejst pred svadbou a poukazovat im co by si ako chcela mat a osobne si myslim, ze by si to vsetko mala spravene tip top ;-)
Odpovedať
Tiež som určite za to, ako píšu kočky, že je podľa mňa dôležité mať na to niekoho, kto vie ako to má vyzerať, akú máš ty predstavu atď. Či už to bude aranžérka, niekto z agentúry alebo družička musíš ty vedieť. Ja som tiež perfekcionalistka, ale v deň svadby mi bude robiť výzdobu agentúra. Určite sa s tým nemienim "zaťažovať" ja. Iba to tam prídem potom včas skontrolovať. A ak by sa mi niečo nepáčilo, tak sa to ešte bude dať upraviť. Tiež nemôžeme zdobiť priestory deň vopred, ale určite sa to dá takto zvládnuť. Sama by som do toho nešla. Veľa šťastia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, na tvojom mieste by som to skutocne nechala na odbornika, ktory bude presne vediet co a ako a narozdiel od teba ma predstavu, kolko casu to zaberie. V ziadnom pripade by som to nesla v den svadby zdobit sama a je jedno ci mas obrad o 13.00 alebo 16.00. Lebo to nie len len uces/make-up a fotenie pred obradom, ale hlavne velky stres,nervozita,podrazdenost, pripadne ti bude zle od hladu, budes si musiet lahnut, lebo budes nevyspata..vselico sa moze prihodit. Zenich asi tiez bude mat ine starosti ako stoly prenasat, aj ked to chlapi mozno menej prezivaju ako my zeny :D Mate to v nejakej restauracii/penzione ze vam to nedovolia den vopred zdobit? Ak ano, neda sa s nimi dohodnut ze by ti to nazdobili oni za poplatok s tym, ze by si si doniesla vlastne vecicky? Pripadne oslovit agenturu, ak vam to rozpocet dovoli. A na druzicky by som sa tiez nespoliehala, urcite sa aj ony budu chciet namalovat, ucesat, obliect, taktiez sa nejako musia dostat na miesto cinu, a nie je vylucene ze teraz ti naslubuju a potom skutek utek. Samozrejme ty si svoje kamaratky poznas, takze ak su zblizka a mozes sa na ne 100% spolahnut, tak ich oslov. Ale dopredu si s nimi chod pozriet salu, poukazuj co chces kde mat a podeleguj povinnosti. Bude ako bude, nechci mat vsetko pod palcom, lebo ta svihne z toho.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ak si chces uzit svadobny den, venuj sa sebe a manzelovi a vychutnavajte si kazdu minutu. Nie sa stresovat so "servitkami a stolickami".. o tom nema byt den D. Ver mi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika933 veronika veľmi rada by som Vám dala pozitívnu radu, ale myslím, že si toho na sobotu dávate až moc na seba. Nezabúdajte, ako ste sama písali, budet to "kolotoč", česanie, maľovanie, prípadne fotenie, prípravy, doprava na miesto, samotný obrad a následne hostina. Ono sa to teraz nezdá a poviete si, že to zvládnete, ale myslite na to, že ten deň si máte užiť a nie stresovať a nahánať sa. Ak máte šikovné a ochotné družičky je to super, my sme na jedne svadbe pomáhali, ale svadba 30 ľudí, kde ráno prišiel ženích, družičky a v podstate sme im pomohli niektoré veci vyzdobiť. Neviem koľko ľudí máte Vy, ako zvládnuť sa to dá, ale úprimne, naozaj chcete mať ten deň taký uponáhláný a stresujúci. Ak by ste mali záujem, sme z Trenčína, vieme Vám prípadne pomôcť. Robievame svadby, kedy si nevesta všetko svoje donesie a my len dáme na stôl. Ako Váš prípad, nemajú na to deň vopred aby si to samé nachystali, tak za malý poplatok, nachystamé za ne. Uvážte si sama :)
Odpovedať
Ja urcite neodporucam robit si to sama, je to tvoj velky den, ja som si vela veci riesila sama, ale na sobotu som vsetko uz nechala na ostatnych..len som kontrolovala zlahka ako postupuju pripravy. Predstav si, ze mas mat "krasnu oddychnutu plet", cely den usmev na tvari...a zabavat sa do rana bieleho. Je toho fakt dost, takze z vlastnej skusenosti vymysli ako si to zabezpecit prostrednictvom niekoho ineho😊.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si zdobila sálu sama deň vopred a mala som čo robiť, aby sme to stihli.. A to sme zdobili len detaily ako nejaké fotky, foto kútik a menovky na stôl. Boli sme aj po kytice na stoly a to zabrala dosť času. V tej rýchlosti som zabudla dať darčeky pre hostí k menovkám, takže som ich rozdávala až potom večer. A spoliehala som sa na pomoc družičiek, ale nakoniec mohla iba jedna a aj to som si nebola istá či stihne. Takže niekedy je fakt lepšie nechať to na profesionálov, pretože aj družky sa musia chystať a majú svoje plány. Síce by ti mali byť akoby k dispozícií, ale nie vždy to tak je. Neviem čo všetko si budeš sama chystať, ale radšej by som to nechala na niekoho iného. Prípadne by si to mohla na konci v rýchlosti skontrolovať. Ale určite budeš mať v ten deň toho dosť a zbytočne sa od rána naháňať a potom budeš unavená nie je nič moc...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa chystam si salu ozbobit den dopredu a ak by som t nestihala, tak mi ju baby dozdobia v svadobny de. Same sa mi tak ponukli, tak som bola aj rada, lebo aj den vopred mam toho na plane celkom dost, kedze by sme sa chceli ist aj fotit. Sice len take civilne, ale tak ked uz sa fotografovi chcelo, tak preco to nevyuzit
Odpovedať
@veronika933 Preto som toto riešila tak, že som zajednala agentúru na výzdobu. Nemusela som toto riešiť a len som prišla a mala som krásne vyzdobenú sálu. Neviem si predstaviť, že v ten deň by som si išla ešte sama zdobiť sálu. Budeš mať stresy zo všetkého a ešte k tomu pridať takýto. No neviem. Radšej by som ešte narýchlo sa snažila niekoho vybaviť, kto ti ju nazdobí
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chcete na svoj den spominat ako na jeden chaos, tak si ozdobte svadbu sama, sme svadobna agentura a odzdobili sme toho dost, ale sama by som si netrufla zdobit vlastnu svadbu v den svadby, na jednoduche zdobenie potrebujete minimalne 3 hodiny a castokrat sa nieco skomplikuje avsak vy, ako nevesta vo svoj svadobny den 3 hodiny nazvys nebudete mat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som zdobila den pred svadbou pre cca 70 ludi a zabralo mi to vacsinu dna. A to som to mala roztriedene v krabiciach, co presne ma kam ist a prislo mi par ludi pomoct. Kvety robila na druhy den aranzerka. V den svadby sme mali tak malo casu, ze sme prisli len na minutu do saly nakuknut pred odchodom do kostola a to bolo cele. Fandim vlastnej vyzdobe, kedze som to sama zvladla, ale v den svadby sa to neda. Takze ak nie je mozne dohodnut sa a majitelmi inak, bud to zverit agenture alebo par kamaratkam, ktorym presne nalinkovat, co ma kde byt. Ale zaroven brat do uvahy, ze aj ony sa potrebuju nachystat na svadbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?