Prenájom svadobnej výzdoby

Ahojte, nevie niekto kde v okoli PP alebo KK prenajímajú svadobnú výzdobu. Ďakujeem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj co hladas? ak nieco trosku netradicne, tak by som mala, ja som ako svietniky pouzila salky s podsalkami a sklenne hrnceky, ako vazy som pouzila sklenne flase z mlieka, ak nemas nic, mam aj stoly na stol v mentolovej farbe, stojan a platno na fotostenu, ak chces pozri si album v mojom fotoblogu s nazvom zimna rozpravka, je to sice ladene na zimu ale ak si odmyslis vlocky a sisky vies tak nieco ine domysliet ( rada pomozem) a pouzit.
Odpovedať
Ďakujem pekne za ochotu :) :) kebyže mám svadbu v zime, určite by som sa nechala inšpirovať. Skutočne krásna výzdoba :) No ja hľadám skôr niečo pre výzdobu vintage :)
Odpovedať
Vyskúšaj svadobnú agentúru Prestige sú zo SL aj požičiavajú najdes na FB.....záleží čo by si si predstavovala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@merry1111 DObrý deň, vieme vám urobiť svaodbnú výzdobu na mieru a následne vám ju prenajať, ak ste ešte nikoho nenašli stačí nám napísať predstavu , cenovú ponuku vám pošlem do 24 h. ďakujem pekne
Odpovedať
Ďakujem pekne. Avšak už sa mi podarilo niečo nájsť. :) :) Ale ak by sa niečo zmenilo budem aspoň vedieť na koho sa obrátiť :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@merry1111 Dobrý deň, ak by ste potrebovali stoličky vo vintage štýle, prenajímame Chiavari Lime Wash (z Prešova so zabezpečením dopravy). Môžete si pozrieť náš profil a ak vás zaujali, napíšte mi prosím správu. Ďakujem, pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme agentúra z Ružomberka prenajímame obrúhle stoly, chiavari stoličky, luxusné klubové taniere a iný inventár. Taktiež zabezbečujeme kvetinovú výzdobu- to všetko za výborné ceny, neváhajte nás kontaktovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?