Preferujete výzdobu zo saténu alebo z organzy?

ahojte preferujete satén alebo organzu,ktoré agentury používaju satén
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj satén je veľmi pekný ale len na chvíľu, pretože mašle sa ti budú kĺzať akonáhle ti hostia budú sedieť na stoličkách , takže nerátaj že ti vydržia dlho. Naopak organza sa tak nešmýka a preto vydrží oveľa dlhšie. Aj ja som sa po rade pani majiteľky zo svad. agentúry nakoniec rozhodla pre organzu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa tiez zda organza krajsia..vyzdoma mi potom pripada mi taka jemnejsia ako zo satenu a aj dovod ktory spomina kristinka1101 ma utvrdzuje v nazore,ze radsej organza ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marlotka pre mňa jednoznačne satén. dôvod, že sa šmýka zo stoličiek - neviem mne sa to nestáva, keď prídem po svadbe odzdobovať, tak sú mašle na svojom mieste. samozrejme sa stane, že sa niektorá zošmykne, ale mne sa to stalo na vlastnej svadbe aj s organzou. takže tento dôvod by som veľmi nebrala. ak je mašľa slabo zaviazaná zošmykne sa aj organza aj satén. pre mňa je organza umelá, samozrejme záleží aj na farbe, niektoré sú pekné, niektoré nie. je to na vás baby, čo sa vám páči. do krásnej miestnosti je satén vhodný. hodí sa aj do starých kultúrnych domov. mám odskúšané :). takisto aj organza, ak ju nevesta chce. čiže otázka či je vhodnejšia organza alebo satén - vhodnejšie je to čo sa vám viac páči, čo je pre vás dostupnejšie. samozrejme že každá agentúra vás bude presviedčať na ten materiál, ktorý má. ja som teda za satééén :-) :-) :-) vybrala som si ho preto, lebo sa mi zdá elegantnejší, materiál je prirodzenejší, poddajnejší a farby sýtejšie a krajšie - to je pre mňa satén. organzu nejdem očierňovať, lebo s ňou nepracujem. užite si víkend žienky.
Odpovedať
mne sa páči satén,je decentnejší,a slávostnejší a svadba je len raz do života tak nech je pekná
Odpovedať
Profilova fotka
My mame saten..
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa takisto viac paci organza, lebo ako povedala lenushka, je to jemnejsie.
Odpovedať
Saten je pekny, honosny ale mne pride neprakticky ako vyzdoba na stoly ci stolicky. Organza je jemna a zaroven dost pevna aby "stala" tak ako si ju naaranzujes. Mne osobne pride saten oproti organze tazky na vyzdobu. Uviazes maslu a ta automaticky nieco aj vazi a gravitaciu neoblbnes ani keby si neviem co robila. Honosny saten pojde k zemi. To ci sa sklzne ci nie, zalezi ako pevne je uviazany uzol, z coho su navleky a aj od stoliciek.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Mne osobne sa satén nepáči. pôsobí na mňa ťažko, tak honosne, barokovo :D .. ale proti gustu žiaden dišputát :)
Odpovedať
Profilova fotka
My organzu nepoužívame vôbec..Satén menej a najlepšie sa nám osvedčil tyl, ktorý je veľmi trendy a vytvorí ľahký a nadýchaný vkusný svadobný design:) Veď TUTU sukne vlásnu svadobným svetom:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
a mne osobne sa zasa saten velmi paci. nezavrhujem vsak ani organzu, ved dnes to uz nie je taka obyč. organza ako niekedy. dostat uz aj s peknymi vzormi v rôznych farbach. ale ja stale budem za saten :D mala som ho aj na svadbe a bola som spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
Ľan+bavlnu+krajku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Organza je jemná a elegantna :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?