PREDAJ KLUBOVÝCH TANIEROV

Prosím Vás, kde kúpim klubové taniere so zlatým lemom alebo so striebornými perličkami? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
sabina29 Dobrý deň, špecializujeme sa na predaj klubových tanierov, v ponuke máme so zlatým lemom- štrukturované aj hladké a s perličkovým okrajom v striebornej. Postupne budeme ponuku rozširovať. Neváhajte nás kontaktovať na email. Ponuku nájdete tu na mojasvadba.sk http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... alebo na našej stránke. s pozdravom AS creative, s.r.o.
Odpovedať
Dobry den prajem, pokial by ste zvazovali aj prenajom klubovych tanierov, spominane klubove taniere zapoziciavame nevestam aj agenturam, plus aj dalsie typy a nasa ponuka sa onedlho opat rozrastie. Vidim, ze ste z okolia Bratislavy, mali by ste to k nam blizko. Kazdy rok su nove trendy a novinky, pokial chcete zakaznickam ponukat neustale vacsi vyber a najnovsie typy, presne na to specializujeme. Navstivte nas obchod tu na MS alebo priamo nasu webstranku, na pripadnu spolupracu sa budeme tesit. Sme tu pre vsetkych, ktori chcu posunut slovensky svadobny dizajn dopredu. Krasny den zelam Foto1: Katarína Žitňanská Foto2: Pavol Belčík Foto3: Butalove photography, styling: Flover Foto4: Decor2Love
Odpovedať
Jeej dakujem vsetky su kraasne ;-) , dakujem velmi pekne, ja mam zaujem hlavne si ich kupiť kvôli vlastnému potešeniu a doplneniu servisu, par kusov do domacnosti. as creative idem teda kuk, mate aj nieco v striebornom? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň Ano máme klubové taniere s líniou strieborných perličiek, teda v striebornom prevedení. Sú to veľmi žiadané kúsky pre ich neutrálnosť a modernú výstrednosť zároveň. Ak by ste ich potrebovali nielen pre osobné účely, prenajímame po celom Slovensku. Neváhajte nás kontaktovať. s pozdravom AS creative s.r.o.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?