Potrebujeme menovky?

Planujem si spravit zasadaci poriadok a umiestnit ho niekde pri vstupe do saly, budeme mat ocislovane okruhle stoly. pre 8-10ludi. Myslite, ze je potrebne davat tam aj menovky???
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa zda, ze ano, aspon ja mam z toho ten pocit, ze ludom dobre padne, ze s tou menovou si na nich myslela, ked si ich robila :) ze ti na nich zalezi :) neviem, mne sa zda, ze by to bolo lepsie ako bez :) ale to je moj nazor :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez za menovky. Aj ked budes mat zasadaci poriadok, tak je lespie ked ma dany clovek aj presne urcene miesto. Zatial na kazdej svadbe, co som bola, mali menovky. Mne osobne sa napriklad menovky pacia aj ako dekoracia stola, ja som si svoje robila sama a aky pekny pocit to bol, ked som dokoncila poslednu. ;-)
Odpovedať
Ja by som dala pre kazdeho este menovku...ocislovanie stolov je super vec, pretoze vie hned ku ktoremu stolu si ma ist sadnut, a hentak bude vediet aj presne svoje miesto :)
Odpovedať
ahoj ja som nemala, ale ked ty máš okruhlé stoly , tak určite áno, lebo môže sa ti stať , že niektoré stoly budeš mať prázdne a inde sa budú byť o sedenie. Ja som mala aj málo hostí, takže som to nepotrebovala . Budeš sa trošku trápiť a stráviš nad tím dosť času, ale bude to stáť zato. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je to lepsie. Bez menoviek vznikne len zbytocny chaos, ked sa budu hostia usadzat. My sme mali tiez gulate stoly a aj menovky a aj zasadaci poriadok pred vstupom. ;-)
Odpovedať
takze budu aj menovky :) dakujem za nazory
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala pôvodný plán že len označenia stolov rodina nevesty , rodina ženícha a družičky a družbovia, ale nakoniec pri počte 130 ludí mi odporúčali, že je lepšie mať menovky, lebo tí ludia si hned posadali kam mali a bol klud:)
Odpovedať
@lenka_1989 my sme mali take pekne menovky, ze este aj teraz ked chodim po navstevach si vsimnem, ze plno ludi si ich zobralo domov... a maju ich niekde vylozene. Ze sa im tak pacili. Uz len preto by som ich robila znova :) Maju to ako milu spomienku
Odpovedať
@erika04 a neposles mi foto?
Odpovedať
@lenka_1989 na inspiraciu :) http://decor2love.blogspot.ch/2013/03...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli na jednej svadbe, kde pri vstupe bola tabula so "zasadacim poriadkom" kazdy stol mal cislo a dane mena. ked sme si sli sadnut bolo nam povedane sedte ako chcete , kedze pri stoloch sedeli uz partie ludi, co sa poznali, tak to bolo v pohode, nevadilo mi to, ale ja menovky na svoju svadbu dam.. Ak chces mat bez menoviek, urob to :-) je to tvoja svadba a tvoje predstavy ;-)
Odpovedať
@lenka_1989 odfotim a poslem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lenka_1989 ja by som určite spravila.... :) určite to ľudí poteší a nájdu sa mnohí, čo si ich doma odložia na pamiatku. My sme boli v júli na svadbe aj s ročným synčekom (ktorý logicky nemal stoličku nakoľko je taký malý), ale medzi mnou a manželom mal pekne nachystanú menovku a pohár s džúsíkom, čo bolo veľmi milé a dokonca aj on prejavil radosť, keď sme mu vysvetlili, že je tam jeho meno (ale asi sa mu viac páčil macík, čo mal na tej menovke - lebo ostatní také nič nemali)
Odpovedať
Profilova fotka
pokial bude na zasadacom poriadku uvedene ku ktoremu stolu si ma kto sadnut, menovky davat nemusis....nech sa ludia necitia ako na vojne...sadnu si ku komu budu chciet a koho budu chiet mat po boku ;-) odporucam poverit jednu druzicu aby pomohla s tym, ludia su niekedy nevyspytatelni....
Odpovedať
Profilova fotka
Máme v ponuke nové menovky, pozrite si našu ponuku už aj s farebnými kamienkami, ak Vás zaujmú radi Vás budeme informovať o cenách :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka_1989 ja som mala okruhle stoly a mena ludi sme mali napisane pod sebou pri danom stole (bolo to napisane na priehladnom papieri v ktorom bola sviecka a pekne to svietilo), bolo to super, lebo jednotlive menovky nezaberali zbytocne miesto a bolo to efektne, pridavam aj foto ;-) .... pri okruhlom stole si mozes dovolit dat taketo menovky,lebo pary si automaticky sadaju k sebe, cize nemusis oznacovat konkretnu stolicku na ktoru si maju sadnut
Odpovedať
@patricia33 velmi pekne, ved prave preto, ze tie menovky zbytocne zaberu miesto, a aj tak by som asi nerobila ziadne specialne , len klasicke karticky. a aky je to papier,?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka_1989 Je to robené na pauzák, normálne ho kupis v papiernictve ;-) na fotke este nie je zapalena ta cajova sviecka vo vnutri,ale ked to svietilo, tak to bolo velmi pekne ;-) myslim, ze taketo menovky su tou najlepsiou volbou ked mas okruhle stoly ;-)
Odpovedať
a nebali ste sa ze sa ten papier chyti horiet? toho sa ja trosku obavam :) @patricia33
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka_1989 nemas sa coho bat, lebo ta sviecka ma omnoho mensi priemer ako kužeľ z papiera ;-) a cajova sviecka ti vydrzi horiet cca 2 hodinky, takze kym este ludia veceraju a kludne sedia, takze by si vsimli,keby sa nedaj boze nieco stalo :-D a ked sa zacne zabava,tak uz tie sviecky nesvietia :-D
Odpovedať
@patricia33 super, dakujem za inspiraciu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka_1989 som rada,ze som mohla pomoct ;-) tak prijemne svadobne pripravy prajem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?