Potrebujem radu k púdrovo ružovej výzdobe

Profilova fotka
Ahojte baby,, vedeli by ste mi poradiť kvety, nie moc drahé ale vkusné púdrovej farby? svadbu máme v septembri a čo som chcela pivonky tak sa dajú zohnať ale dosť draho..tak som vás chcela poprosiť o radu.. máme kruhové stoly.. ďakujem moc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ruza, lisianthus.... Ale najlepsie spytaj sa priamo kvetinara, od ktoreho ich budes kupovat, nech ti ponukne, ze co vie v septembri v danej farbe za slusnu sumu zohnat
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som mala ruže a lisianthus vo svojej svadobnej kytici, ak by som mala ružovú púdrovú výzdobu (čo by bolo úúžasné) určite by som volila ruže....podľa mňa sa k ružovej hodia, pôsobí to romanticky a prípadné doplnky môžu v tejto kombinácii vyzerať luxusne (napr. použitie sklenených doplnkov), ruže sú dostupné v rôznych odtieňoch a takmer vždy....cenovo už ani neviem, ako je to s ružami...ups....alebo gerbery.....a v ružových odtieňoch...neviem, ale to je môj pohľad....mne by sa to páčilo....ale kvetinár určite poradí viac, vyzná sa v kvietkoch... :)
Odpovedať
Profilova fotka
gladioly :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Taketo daco? http://www.elizabethannedesigns.com/b... Velmi pekne a vkusne. Kvietky mozes kupit napriklad aj astry, gerbery...mne sa osobne velmi paci vyzdoba, ked je v jednoduchej vazicke jedna hola gerbera, ale videla som aj ine krasne napady: http://idoweddings.wordpress.com/2008... http://www.mylittleflowershop.com/wp-... ...alebo mozes ist do cajovych ruzi - su krasne a uzasne vonaju, a su pomerne lacne http://howtoprunerosebushestrimming.c... Kazdopadne ak mas pudrovo-ruzovu vyzdobu, tak nikde nie je napisane, ze takej farby musia byt silou-mocou aj kvety, krasne by to vyzeralo aj s bielymi...
Odpovedať
Profilova fotka
skús kuknúť aj jemne ružové frézie, sú krásne, jemné, romantické a aj cenovo dostupné... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
U nás ešte stále trochu netradičný kvietok je ranunculus (iskerník) ktorý sa dá zohnať v mnohých odtieňoch ružovej, na jednej stonke býva viac kvietkov vrátane púčikov a je krásne kombinovateľný aj s inými kvietkami. Prípadne ešte odporúčam miniružu. Navyše si počas roka držia približne rovnakú cenu, na rozdiel od napríklad frézií a cena je prijateľná, lepšia ako napríklad u klasických ruží.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?