Poradte prosiiim 😉

Ahojte dievcata, Potrebujem poradit mame takuto knihu hosti a neviem co mam k tomu napisat aby bolo vsetkym jasne co to je... premyslala som zeby to mohlo byt formou basnicky ale nic dlhe.ale nic ma nenapada... A este co je najlepsie na pisanie na tie srdiecka?dakujem vam krasne 🙂
Odpovedať
Ja mám niečo podobné, len tie srdiečka sú nalepené do tvaru stromu. Bolo mi poradene,že akrylovou fixkou. Ešte som ju ani nezohnala a neviem ani kde ju zohnať. Tiež sa bojím aby sa to nerozpijalo. Takže budem vďačná už skúsenejším nevestickam :).
Odpovedať
@drobec22 daju sa tie srdiecka vybrat odtial? Ak ano tak ked mas male flower girls tak im to daj aby s tym medzi hostami a oni to popodpisuju . Male slecny aspon budu mat pocit ze pomahaju pri svadbe👍👍
Odpovedať
Profilova fotka
@lusya310 akrylovu fixku by si mala zohnat v kazdom lepsom papiernictve, skus sevt alebo nieco podobne aj ked osobne si myslim, ze by ta mozno aj lacnejsie vysla keby si si kupila cez internet, kamoska tak taketo srandy nakupuje a hovorila, ze tolko penazi co usetrila :-) tou akrylovou to bude super a nemalo by sa to ani rozpit :-)
Odpovedať
Napr. Milí hostia, dámy a páni, chceme si navždy pamätať, kto oslávil tento deň s nami. Chopte sa preto perečka a svoje meno vpíšte do srdiečka. Alebo... Milí hostia, veľmi nás potešíte, ak svoje meno do srdiečka napíšete. Po rokoch, keď už budeme starí, zaspomíname si, kto tu bol v tento deň s nami :)
Odpovedať
@henelz ano daju. srdiecka su zvlast a po podpisani sa vhodia do vnutra obrazu.
Odpovedať
@noij super tak s týmto si mi pomohla a veeeeeľmi. dakujem :-D
Odpovedať
@lara567 dakujem za radu a idem zhanat na nete :-)
Odpovedať
@drobec22 za máličko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@drobec22 odkial si obraz objednavala? Dakujem
Odpovedať
Z Wish-u ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?