Poraďte niekoho na svadobnú výzdobu v Nitre a okolí

Ahojte nevestičky, vedeli by ste mi poradiť niekoho na kompletnú výzdobu sály kultúrneho domu. Okolie NR a TO za prijateľnú sumu... Ďakujem :-)
Odpovedať
@bibianaaa Dobrý deň....aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu,počet ľudí a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.určite by sme sa vedeli dohodnúť. :) S pozdravom a prianím pekného dňa Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
My mame tiez v kulturaku svadbu. Nam robi celu vyzdobu aj jedlo,svadobnu kyticu,vyzdobu auta, topcattering. Pozri si ich na fb. Su z TO
Odpovedať
Profilova fotka
@bibianaaa Dobrý deň, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Ak máte záujem, napíšte nám (počet ľudí, Vašu predstavu) a my Vám vypracujeme cenovú ponuku :) Prajeme Vám pekný deň ;)
Odpovedať
Dakujem zatial velmi pekne... Dokladne si to popozeram... :)
Odpovedať
@zuzimino Ahoj a neni su moc drahy? kolko vas to asi vyslo a na aky pocet ludi ... Dakujem... ;-)
Odpovedať
@bibianaaa napisem ti spravu
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Ponúkame dekoračné ako aj organizačné služby. Ponúkame dekoračné doplnky na prenájom ako aj na predaj ze velmi výhodné ceny. Máme k dispozícii osvetlenie ako aj chiavari stoličky prípadne party stan. Radi Vám vypracujeme cenovú ponuku. S pozdravom a prianim pekného dna :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?