Poraďte lacné, pekné kvety na svadbu

Ahojte Poradte lacne (kedze potrebujem vela) ale pekne zive kvety na svadobnu vyzdobu aj kyticu Najlepsie aj s obrazkom 😊 Mam obmedzeny rozpocet 😞 dakujem ❤
Odpovedať
Skusila si ist do kvetinarstva sa spytat na ceny? ktory kvietok kolko stoji, odfotis si kazdy, napises cenu, nezov kvietku, a vypocitas kolko ti toho bude asi priblizne treba do jednej vazicky x pocet vaziciek, hlavny stol, a ak chces aj do kostola, na auto atd... :) iba napad
Odpovedať
karafiaty :-) ja viem, ten komunisticky prezitok vhodny akurat ako vyzdoba hrobov .... mozno som divna a mozno sa len na ne pozeram inak, ale podla mna to nie je uplne marny kvet a cenovo je tiez dostupny, ... sikovna kvetinarka, resp. aranzerka isto urobi kyticu a vyzdobu, s ktorou budes spokojna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik Nemyslim si že karafiaty sú prezitok.Ja som mala kyticuz karafiarov a bola som maximálne spokojna.Mala som predstavu o kytici a vyšla skoro podľa mňa.Jedine mínus bolo že mohla byt t menej kvetov.
Odpovedať
@henrieta1983 ani ja si to nemyslim, prave preto som karafiaty zakladatelke tejto otazky poradila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sofkabarbie myslim ze ideal by bolo keby si si nasla kvetinarstvo kde by si sa s nimi dohodla ze do akej sumy sa potrebujes zmestit a nech ti nieco vymyslia, nejake kvety poradia ktore sa davaju na vyzdobu sal. Oni budu najlepsie vediet:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?