Poraďte farbu svadobnej výzdoby

Ahojte, prosím Vás, akú ste si zvolili farbu svadobnej výzdoby alebo plánujete??? Ďakujem za rady, lebo sa neviem rozhodnúť :-)
Odpovedať
no ja ti garantujem ze tu bude xy roznych farieb a vobec ale vobec ti to nepomoze :) my mame napriklad ruzovu, jemnunku ruzovu prelyvanu sytoruzovou (a biela samozrejme) :) ale v mode je hocico.. ruzova, zelena, zlata, marhulova, do hneda, strieborna, bordova, fialova, tyrkys... :-D musi sa to pacit TEBE..resp VAM.. nesmies podliehat statistike :D
Odpovedať
my sme mali prírodnú bielu so zelenou...vo farbe kytice. lebo to je podla mna najlepsia kombinacia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
v prvom rade si vyberaj podla toho, aka farba sa ti paci a tiez treba brat do uvahy salu, ako je vymalovana, zariadena, aka farba sa tam bude hodit... vyber je velmi velky, teraz je tych farieb a farebnych kombinacii tolko, ze clovek si nevie vybrat :-)
Odpovedať
no ja som rozmyslala nad svetlo/tmavo fialovou s bielou alebo ruzovou :-)
Odpovedať
caute baby, ja rozmyslam nad cerveno bielou alebo výraznou ružovou....tiež sa neviem rozhodnut....
Odpovedať
nás očarila cyklamenová...je taká výrazná a svieža a celkom pasuje k červenému kobečeku, ktorý je v sále...aspoň si to myslím :-p
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa páčila lososová farba, ale sama o sebe je veľmi fádná, tak som hladala farbu, ktorá by s lososovou nebola ton v tone napr. s oranžovou alebo so žltou, ale takú kontrastnú a veľmi sa mi páčila cyklamenová, takže sme mali cyklamenovo-lososovú výzdobu super to ukáže, teda nám sa to veľmi páčilo, hodilo sa to aj do sály, ale trvalo mi dost dlho, kým som vydumala takúto kombináciu...ale veľmi pekná je aj cyklamenovo-zelenkavá výzdoba...
Odpovedať
caute baby ja budem mat smotanovu s bielou najprv som myslela ze to bude fadne ale doma som si dkusila dat na stol "kus vyzdoby" a vyzera to krasne.lahko sviezo a s pouzitim sklennych drobnosti aj luxusne. a hodi sa to do miestnosti v ktorej budeme mat svadbu skratka to ladi..
Odpovedať
@evicta17 ja by som si ruzovu s fialovou..alebo by som si tyrkysovu... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
my máme zlatú výzdobu, a kvietky tým pádom môžu byť viac farebnejšie, dá sa viac experimenotvať, oživí sa to :)
Odpovedať
my sme mali bielo-modru kombinaciu a bola uzasna
Odpovedať
ste zlaté, ďakujem Vám za každý návrh...už som výber farby zúžila... rozhodujem sa len medzi cyklaménovou a tyrkysovou, ktoré by sa kombinovali s bielou
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj.My sme sa rozhodovali medzi jemnou fialovou alebo zelenou v kombinácii s bielou alebo smotanovou.Zatiaľ to vyzerá na výzdobu zelená-smotanová.
Odpovedať
Ahojte...my rozmýšľame nad zlato-hnedou...videli ste už niekde takú kombináciu ?
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat cyklamenovu v komblinácii asi so zelenou ale zvazujem aj so zltou
Odpovedať
@mimik79, pozri na posledné albumy, myslím že simka túto sobotu mala cyklamenovo-zelenu a vyzeralo to fakt super, ale mam pocit že teraz je to velka moda, tak možno by bolo dobre obmeniť to so žltou.. my budeme mať smotanovo-bordovu, ale bordovej pomenej nech to neni moc tmave, @123lea123 - myslím že zlato s takou čokoladou hnedou môže byť nádherné, ešte som to nafotene nevidela @evicta zaujímavý výber, daj vedieť ako sa nakoniec rozhodla.. @orieska325 nemáš to aj odfotené, je to paradoxne (kto by to povedal- biela a smotanova) dosť odvážna kombinácia sa priznám že si to neviem naživo celkom predstaviť.
Odpovedať
Profilova fotka
@evicta17 my budeme mať tyrkysovú, chcela som fialovú ale už mi prišlo tej fialovej akosi priveľa...takže vyhral to tyrkys.....:)
Odpovedať
@zabka88 veď to, že ja som sa tiež nestretla s takou výzdobou...ale mne sa veľmi páči...tak holky ak niekde zahliadnete zlato-hnedú výzdobu dajte vedieť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@123lea123 skús kuk na vandadekor a máš tam galériu rôznych farieb aj kombinácii...daj potom vedieť, či som aspoň trochu pomohla.... :-)
Odpovedať
@lenkaaa000 určite pomohla, aspoň môžem zdokonaľovať svoju predstavu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@123lea123 som rada....
Odpovedať
čítali ste si aj význam tých farieb? :-D celkom ma to pobavilo.. akurát mi chýba výklad bordovej..
Odpovedať
nakoniec sme sa rozhodli pre cyklaménovú v kombinácii s bielou :-)
Odpovedať
Mne sa páči tiež niekoľko možností a neviem si vybrať. Sála je taká univerzálna. Bielo-béžovo-hnedá. Sú to: - tyrkysová s tmavomodrou (mame sa to nepáči, že to vyzerá ako pri narodeninách chlapčeka a modrá farba potláča chuť do jedla :) čo môže byť pre niekoho plus - aspoň sa na svadbe veľa nezje a ušetrí sa, ale aj mínus, keď hosťom nebude tak šmakovať a kopec jedla sa vyhodí :D) - zlatá s hnedou (podľa mňa je to veľmi elegantné a pekne to vynikne, len mne sa moc žlté zlato nepáči, ani obrúčky mať nebudeme zo žltého zlata, tak neviem :( i keď do sály by sa to hodilo.... ale zas akú kyticu ku tomu? dilema) - tmavofialová s cyklaménovou ( toto je môj favorit najväčší asi :) tmavofialová je luxusná a cyklaménová to oživí :)
Odpovedať
@kabba ta tmavofialová s cyklaménovou musí vyzerať geniálne, ja tú kombináciu hrozne zvažujem:)
Odpovedať
@zuzan_ka29 aj ja :) ale nie takú krikľavú fialovú, ale takú tmavú, slivkovú... proste nech tá cyklaménová je tá výraznejšia :) aby to celé zas moc nekričalo :) fialová je moja farba... keď už tú modrú mi mama zrušila :D
Odpovedať
Ahoj, Ja som mala cyklámenovú s jemnulinko ružovou.. nekričalo to a podla mna to bolo úžastné...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?