Poradíte agentúru z okolia Trnavy, ktorá pekne vyzdobuje?

Ahojte viete mi niekto poradiť dobrú agentúru na výzdobu z okolia Trnavy? ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka181 dobrý deň, radi by sme vám ponúkli naše služby. Do Trnavy to máme na skok :-). Našu prácu si môžte pozrieť tu na MS alebo na našej web stránke poprípade na FB. Ak už máte predstavu ako by vaša výzdoba mala vyzerať, vieme vám urobiť vzorku výzdoby na stôl a vy si ju môžte prísť osobne pozrieť.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, do Trnavy to nemáme ani my ďaleko :) Pracujeme s vedomím, že svadobná výzdoba je dôležitá, pretože veľmi výrazne ovplyvňuje celkovú atmosféru svadobného dňa a má byť jedinečná a samozrejme spĺňať predstavy mladého páru... V cene každej výzdoby od nás je zahrnuté zapožičanie týchto štýlových dekorácií: - originálna drevená tabuľka s nápisom Svadba - elegantné drevené písmená Mr & Mrs – vhodné ako dekorácia stola - svadobný fotorámik - biela kovová vtáčia klietka – nádherná dekorácia, vhodná na uloženie blahoželaní, kvetinových dekorácií či ako svietnik - poschodový stojan na zákusky – ideálny na muffiny - stojany na fotky alebo na zasadací poriadok – vhodné na umiestnenie pred sálu a tiež možnosť zapožičania čokofontány... Viac informácií nájdete na našej internetovej stránke. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Janka pôsobíme priamo v Trnave, radi Vám pripravíme ponuku - ak to stihneme do konca januára máte 20% ZLAVU :-) :-) Aj vo fotogalérii na mojasvadba alebo na FB máme kompletnú ponuku na rok 2014 - samé krááásne novinky ;-) Tešíme sa na spoluprácu s Vami x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, sme tím ľudí foto-video, DJ, vizážistka a firma zaoberajúca sa aj výzdobou. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť výzdobu sály, auta alebo kostola. V prípade záujmu nie je problém za Vami pricestovať :) S pozdravom Lucia Laczová
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?