Ozdobné konáre na stôl

Profilova fotka
Ahojte. Mali ste niektorá na stoloch namiesto kvetov vo váze také niečo ako ozdobné konáre alebo stromčeky, ktoré môžu byť ozdobené nejakými kamienkami a pod. ? Ak áno prosila by som nejaké inšpirácie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angelitaa Aktuálne navrhujeme jednu zimnú svadobnú výzdobu a s kombináciou s kvetmi, to vyzerá viacej ako čarovne..:)
Odpovedať
Profilova fotka
áno je to krásne ale ja budem mať v auguste čiže som rozmýšľala, že konáriky by boli farebné a napr nejaké motýliky po nich. Také niečo nemáte? Alebo sa na to nehodí na svadbu v lete?
Odpovedať
@angelitaa my budeme mať prútie kučeravej vrby ošúpané a na ňom pripevnené ratanové guličky a kvietky orchideí :) zatiaľ som si to skúšala iba doma ak chceš môžem ti poslať foto... ale robím si výzdobu sama, nie je to profesionalne
Odpovedať
Profilova fotka
@martinka6282 ja som tiež rozmýšľala, že urobím sama výzdobu a z vŕby rakytovej to je asi tá kučeravá čo budeš mať tiež :-) Tak môžeš poslať foto? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angelitaa vŕba sa dá dopredu nabieliť a vybieliť tak, že ju potriete savom...Dá sa nastriekať, trebárs na zlato, dá sa použiť gliterový prášok:)... Na konáriky sa dajú pripevniť kvietky orchidea napríklad, ale aj pierka, zavesiť sklenené gule, do ktorých sa vloží kvietok napríklad...ako je v galérii, krajšie obrázky som teraz narýchlo nenašla.. Tiež pripájam ďalšie efektné nápady jednoduché, napríklad ponorená orchidea,kala je nádherná... Tiež namnožené kvietky v simple vázičkách...
Odpovedať
Profilova fotka
@fl0ver Diki za nápady určite to využijem :) keby si ešte našla nejaké fotky môžeš poslať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer, my Vam taku vyzdobu zorganizujeme. Kludne nam napisre a na cene sa urcite dohodneme. Momentalne taketokonare riesime. Nevesticka ma o nieco podobne zaujem :-) budeme sa tesit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angelitaa Inšpirovať sa môžeš na Pinterest.com, kde je milión vhodných inspirácií:)
Odpovedať
@angelitaa toto som si skúšala tak predbežne v kuchyni na stole :) bude tam toho trošku viac, toto bol iba návrh aby som ukázala drahému ako to ako chcem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinka6282 je to pekné a zaujímavé a ešte keď to doladíš bude to super. Aj ja chcem také niečo aj tie plávajúce sviečky je dobrý nápad a celú výzdobu do akej ladíš?
Odpovedať
@angelitaa budú tie hnedé štóly aké sú na obrázku, biele guličky a sviečky a kvietky budú bud biele alebo ružovkavé, servítky budú staroružové z netkanej textílie a aj na menovkách bude taký staružový vzor :) všetko v miestnosti bude bud biele, hnedé alebo ružovkavé, dúfam že to nebude veľmi prekombinované..... pôvodne to malo byť iba bielo (krémovo) hnedé ale bolo to také smutné preto aj tá staroružová, dodáva tomu jemnosť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinka6282 myslím, že by to malo byť v pohodke :) tak držim palce :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@angelitaa dakujem pekne :) ja tiež držím palce aby si si vybrala takú výzdobu, aká sa ti páči :) určite ešte nájdeš nejaké pekné inšpirácie...... postupne ich bude pribúdať toľko, že si nebudeš vedieť vybrať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrite si nase stromceky, ktore su rucne zdobene kristalikmi. Moznost pouzit v takej cistej chladnejsie posobiacej vyzdobe ale doplnene o kvetiny, kedy posobi vyzdoba sviezo a rozkvitnuto.
Odpovedať
Cawko kukaj na wau 4svadby ,často tam býva takáto výzdoba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?