Overene kvetinarstvo v Trnave a okoli

Profilova fotka
Poradite mi kocky nejake dobre kvetinarstvo v TT a okoli? Budem vdacna za kazdy nazor;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nemas to najblizsie ale my budeme brat kvetiny z malinkeho kvetinarstva v Senci (pri bille), nadherna praca a cenovo velmi vyhodne (dovolim si tvrdit, ze najlepsie a zaroven najlacnejsie kvetinarstvo v Senci) :)
Odpovedať
No to by sa zislo aj mne ;-) teda to kvetinarstvo v Trnave, ale zatial rozmyslam nad kvetinarstvom v Bielom Kostole, nevime presne, ako sa volaju...
Odpovedať
na facebooku som našiel kvetinárstvo Orchidea v Trnave, skús pozrieť možno je to to čo hľadáš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nie je Modra daleko, tak mozem z opakovane dobrej skusenosti iba odporucit https://www.facebook.com/moonflower.s..., baby su zlate, sikovne a snazia sa splnit nase tuzby. aj moja kyticka bola od nich. janka zakomponovala moje neskombinovatelne kvety na zelanie do nadhernej kyticky :)
Odpovedať
Ahoj,ako ti už radili skús kvetinárstvo Orchidea Trnava,Hlavná 25,https://sk-sk.facebook.com/pages/Orchidea/312742825414584. Mala som od nich svadobnú kyticu,veľká spokojnosť,veľmi kreatíny a šikovný ľudia,hlavne ak hľadáš niečo iné,nie iba uviazanú kyticu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako jednotku naozaj kvetinárstvo Orchidea na Hlavnej v Trnave. A potom asi rovnako Hadzima a u Lubici. Všetky tri mám overené. Cenove sú tiež podľa poradia - najlacnejšie u Lubici. Prístupom budeš všade spokojná a najnápaditejšie je Orchidea.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli veľmi spokojní s Ateliérom Papaver (sú v Trnave priamo). Ale asi každý ma trošku iný štýl, ktorý sa mu páči... takže ja by som si obehol tých pár kvetinárstiev a popozeral, kto ako robí a čo sa mi páči. A podľa toho sa rozhodol.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?