Oplatí sa kúpiť, alebo vyrobiť svadobné pierka?

dievcata, co sa viac oplati - kupit svadobne pierka (asi za 0,15 - 0,20 €) alebo ich radsej vyrobit? stacia mi jednoduche maslickove...casu je dost, cize vyrabat by sa mohli...len neviem ci sa to celkovo cenovo oplati...dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si budem kupovat,lebo nemam vobec cas, ale myslim si, ze ked si ich vyrobis sama tak to vyjde lacnejsie ;-)
Odpovedať
@zuzu245 ja budem vyrabat, teda aspon sa pokusim a keby mi to neslo, tak kupim :-D neriesila som, co vyjde lacnejsie, proste chcem nieco vlastnorucne urobene ;-)
Odpovedať
Je to na tebe či chceš vyrábať ,ale na druhej strane pri cene 0,20 € za kus je to nezmysel.Zrátaj si náklady na samovýrobu a zistíš akú závratnú sumu ušetríš. :-)
Odpovedať
@33 usetrim pri vyrobe ci pri kupe? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu245 keď budeš robiť z jednoduchej stužky dvojfarebnej a ručne budete pripínať špendlíkom, tak sa to oplatí, keď chceš niečo zložitejšie a chceš na to dať aj dáke goráliky a zozadu zicherky, tak keď to prerátaš, vyjde to viac
Odpovedať
@zuzu245 ja som si kúpila stužku a vyrobila jedno pierko. čo ti poviem, do mája musím tých 60 nejako vyrobiť no. akože neni to zrovna zábava pre mňa :)
Odpovedať
dievcata, velmi vam dakujem za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu245 ked chces vyrabat treba ti stuzky, zicherky a este mysli na to, ze ti to zoberie aj cas.... ja som si takisto chcela pierka vyrabat, ale ked som nasla pierka aj pod 0,20 €, tak si myslim, ze sa oplati kupit....
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu245 Ahoj, pokud tě takovéto ruční práce baví, tak si je vyrob sama. Pokud tě to nebaví, projdi si net a kup si takové, které se ti budou líbit a budou za dobrou cenu. Určitě se na tom ušetřit něco dá, ale zrovna závratná suma to nebude a upřímně - pokud to člověk dělá poprvé - a to většina nevěst dělá, tak ty první zaberou nějaký ten čas, než se to naučíš - alespoň u mě to tak bylo.
Odpovedať
Profilova fotka
Materiál nie je drahý. Ide len o investíciu času, šikovnosti a trpezlivosti. Kto má týchto investícií dostatok, potom sa oplatí. Iná vec je, ako pierka vypadajú. Niektoré dievčence sú mimoriadne zručné, ale niektoré, čo tu občas vidím... :-p V každom prípade sa snaha cení. :-)
Odpovedať
Ahojte, nevie mi niektora poradit, kde by sa dali v Bratislave kupit malinke kvetinky na pierka?Dakujem :-))
Odpovedať
@brunko88 skus pozriet Koloriu, tam maju fakt vselico :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja si pierka vyrábam... zabralo mi pol hodinu výroba cca 30 pierok a ostatné uvidím podľa presného počtu.... no a či sa to oplatí..to záleží na počte, ak ich robíš viac, tak áno... napr. za ušetrené peniažky som si kúpila baleríny (ja viem, že to nie je moc, ale korunka ku korunke)...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si vyrábala a vyšlo to lepšie.. a mala som to podľa svojho... ;-)
Odpovedať
@brunko88 napr. v Ribbon galantérii v OD Slimák, Motýľ pri Krížnej.. @kacenka_1 a to si aké vyrábala, že tak rýchlo? :-o poraď :)
Odpovedať
@raverka aké, normálne :-) biela mašlička v zadu a v predu zlatá len s jedným očkom, no a prichytila som to so špendlíkom, ktorý mal bielu hlavičku, teda takú perličku na hlavičke....išlo to raz dva, sama som sa čudovala... najdlhšie trvalo nastrihať si ich.... potom som už len prekladala... Neviem to opísať, tak prikladám foto, ale to nie sú tie moje...
Odpovedať
@kacenka_1 aha, že si to nešila?
Odpovedať
@raverka nie nešila ... len špendlík... dobre to drží..
Odpovedať
@kacenka_1 tak super potom :)
Odpovedať
Profilova fotka
prosim vas a neviete kde sa daju objednat tie kvietky z obrazku, pripadne nejake ine motivy?
Odpovedať
Profilova fotka
@jetotu ja som si objednavala s velvet heaven shop,ale zozenies to aj v galanteriach,a podobnych strankach je toho vela len si vybrat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
svadobné pierka sa oplati vyrobit je to lacnejsie a lepsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nelllinka68 dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jetotu :-) nie je za co
Odpovedať
dakujem dievcata, asi si vyrobim take jednoduche ako su na tej fotke :) presvedcili ste ma :)
Odpovedať
toto som tu niekde nasla ako navod :)
Odpovedať
@erika04 ...och.. to by sa mi takto nechcelo... ja som to normalne v rukach si vytvarovala a bolo to hned...
Odpovedať
@jetotu ribbon galanteria (OD Slimák v BA), majú aj webshob, alebo v Motýľovi pri Krížnej v BA.
Odpovedať
@nelllinka68 máš s tým velvetheaven shop dobré skúsenosti ? videla som, že majú na stránke pekné veci ale bojím sa, či tak ako na obrázku budú vyzerať aj v skutočnosti.... alebo ako je to z dodaním, či nie sú žiadné problémy.... ďakujem :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?