Oplati sa cenovo vyrobit si vlastne oznamenia, pierka a vyzdobu?

Ahojte zienky, Chcem sa opytat ci sa po financnej stranke az tak velmi oplati vyrobit si oznamka, nejaku tu vyzdobu a svadobne pierka. Ked tak ratam uz len cenu za rezacku a papiere, stuzky a ine doplnky, nevychadza mi to az tak lacno. Poradte kde tieto vecicky lacno nakupujete. Dakujem :)
Odpovedať
podla mňa sa oznámenia moc neoplatia.. Daj si vyrobiť lacné za 30 - 40 centov, a tie si potom môžeš ešte doma doplniť šnúrkou, kamienkom a pod...odporúčam graphicsoul, majú super ceny a spolupráca s nimi je super! Vyrobili mi to čo som chcela... Pierka som tiež radšej kúpila ako sa s tým mám piplať pre toľko veľa hostí... A čo sa týka výzdoby, záleží čo tam chceš mať, dá sa urobiť pekná výzdoba svojpomocne...jednoducho a elegantne...choď na stoklasa veľkoobchod..:)
Odpovedať
my sme si robili oznamká sami, neviem koľko nás to vyšlo (papier, tlačenie, resp. farba), ale myslím, že keby si ch dáme robiť, vyjdú nás lacnejšie, rezačku sme mali požičanú, ale nám išlo o vlastný návrh a výrobu podľa našich predstáv. Takže druhý krát by som to v našom prípade robila tak, že graf. návrh vlastný, ale dať si ich vyrobiť. Aj čo sa týka ostatných vecí, ako sú pierka, výzdoba - podľa mňa veľa neušetríš (aj keď záleží asi dosť od počtu kusov).
Odpovedať
My sme chceli aj usetrit aj mat originalne. Najskor sme ich chceli dat len vytlacit, ale nakoniec sme dali aj narezat a poohybat, mali profesionalnu rezacku, to by sme s takou z prace nikdy tak pekne neporezali, tak ja som potom uz len lepila dokopy a davala stuzku. Kedze sme davali dva papiere a jeden bol dost drahy, cca 70 kusov oznameni nas vyslo 50 eur. Ale tam je uz zaratane uplne vsetko. Mame tam aj foto, len to vyslo skoro 10 eur takze podla mna celkova cena fajn. A su total origos ☺
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si tiež urobili vlastný návrh a náš kameraman nám ho potom spracoval. Rozhodli sme sa, že nechceme na oznámenie žiadne čipky, stužky, kamienky, ani drahý papier, veď ľudia to aj tak zahodia a je s tým zbytočne kopec roboty a nákladov. Takže to máme vytlačené na obyčajnom výkrese. Ale 25 euro za 80 oznámení a 50 pozvaní k stolu, to je bezkonkurenčná cena ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
môj názor je že robiť spomínané vecičky vo vlastnej réžií sa oplatí len neveste, ktorá sa v takých veciach vytešuje a rozhodne sa spraviť si to sama preto lebo to chce mať podľa nejakých svojích predstáv, nie preto že chce ušetriť :) ako sama spomínaš materiál a aj pomôcky nie sú lacná záležitosť navyše pokiaľ to po svadbe u teba nebude mať uplatnenie je to pre teba zbytočná investícia ktorá ti po svadbe bude bud zavadzať alebo sa jej budeš chcieť zbaviť čo sa ti nepodarí asi za cenu za akú ju kúpiš - napr tá rezačka :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Mne nema kto pridpiet na svadbu (rodicia) a vsetko co sa da si robim sama. Mna oznamenia vysli dokopy-slovenske-madarske-anglicke -spolu okolo 200 kusov-aj pre priatela-30 eur so vsetkym :)
Odpovedať
Oznamka si chceme sami robit, a tlacit, orezat a ohnut to chcem dat v tlaciarni, napr. Exprestlac.sk, alebo sevt.sk Daju sa na strankach spravit aj online navrhy ak by si chcela. My rezacku, .. Ostatne veci okolo toho po svadbe nevyuzijeme, preto chcem dat tlacit v tlaciarni (ale aj kvoli kvalite). Na oznamka maslu, ci nejaku ozdobu sii urobim uz aj sama, hlavna je ta tlac,aspon u nas. Ostatne zalezi na tebe, ja sa snazim tiez si robit sama napr. vyzdobu ..nieco kupim hotove, nieco nie.. Zalezi aj od narocnosti,a materialov, cene ale aj originalite :-)
Odpovedať
ja som pierka kupila tu z bazarika, to by sa mi urcite neoplatilo vyrabat a dala som za ne asi 5 eur dokopy aj s vacsimi pre svedkov. pre mna aspon super cena ale zalezi od narokov nevesty. oznamenia sa mne oplatilo tlacit a vyrabat svojpomocne, kamoska mi to navrhla a 50 oznameni mi vyratali v jednom obchodiku u nas na 10 eur cca, cize ja nemam co riesit...ale zasa, zalezi od toho co chces tlacit a na aky papier a co tam ake stuzky a cipky davas...my mame celkom pekny navrh tak nelepime nic....
Odpovedať
Ahoj,ja som si oznámenia robila sama(s manželom).Návrhy z vonkajšej strany najdeš na nete,z vnútornej strany si aj vo Word-e napíšeš text a vložíš nejaký obrázok. V ševte sa dá kúpiť vizitkový papier,na ktorý po úprave velkosti oznamka,sa dá tlačiť.Je to celé časovo naročné,cenovo si presne nepamätám,no vytvoríš si svoj originál.
Odpovedať
Oznámenia nie je zložité si sami vyrobiť, predsa len ide o to aké ich chcete mať. Pokiaľ ide o niečo náročnejsie už by som išla skôr do obchodu kde to profesionálne vytlačia a orežú. Pierka, pokiaľš máš náladu sa s nimi babrať tak kľudne, ale tiežsi myslím, že skôr ich kúpiš lacnejšie už hotové ako keby máš kupovať sužky a doplnky. A čo sa výzdoby týka, tak tam tiež záleží od náročnosti, ale keďže zväčša sa dávajú svietniky alebo vázy tak pokiaľ to ešte máš možnosť využiť nakúp si, ale pokiaľ to už pak nevyužiješ je zbytočné to kupovať, ako aj svadobné šaty, zväčša si baby požičiavajú, predsa len oblečieš ich ešte raz? asi ani nie :) čiže výzodbu buď by som nechala na profíkov, alebo si aspoň len požičala veci a nekupovala. To môj názor, i keď chceš ušetriť, ber do úvahy že to berie tvoj čas a hlavne pokiaľ nemáš pevné nervy na takéto svojpomocné vyrábania, určite by som radšej doplatila na profesionálov :) a niekedy je to možno aj lacnejšie ako keby si si to mala sama nakúpiť
Odpovedať
Z mojej skusenosti- oznama sa neoplatia, ale zase spravila som si original,ktory uz nikto mat nebude, vyzdoba- ano ak ju zuzitkujes neskor ( ja som svoju hned predala hotelu kde bola hostina a zvysok som vyuzila na oslavy a na deobnosti,ktore vyrabam, pierka - ak chces obycajne tak sa neoplati robit si ich sama ak zlozitejsie tak tie uz ano,ale zaberie ti to vela casu s tym pocitaj...a rezacku nepotrebujes, kup si nozik,ktory sa da lamat a s tym to narezes podla pravitka/ das si to narezat nie je to drahe, my sme si davali rezat a zvysok stoklasa, aliexpress,ebay,hobbyshop...je toho vela stci hladat a mas tu niekolko tem, kde je uz tvoja otazka zodpovedana staci si to pohladat...tak pekne tvorenie prajem a hlavne si nato sprav casovu rezervu
Odpovedať
Skús pozrieť www.kyoprint.sk
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?