Okrúhle stoly a chaviari

Chcem sa opýtat aké sú priemerné rep.normálne ceny za prenáhom okrúhlych stolov a chaviari. Je mi jasné, že dovoz sa do ceny nepocíta ale potrebovala by som to na sever Slovenska. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Pri Chiavari stoličkách je cena za prenájom 3€ za kus a pri okrúhlych stoloch to zavisi od velkosti stola. Okruhle stoly Vam vieme zabezpecit za nasledovne ceny: stol 150cm pre 5 az 8 ludi = 20eur stol 180cm pre 6 az 10 ludi = 23eur stol 200cm pre 8 az 12 ludi = 25eur Ak by ste mali zaujem, ozvite sa nam, radi Vam pomozeme aj s vyzdobou saly. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkame na prenájom Chiavari stoličky. 3,50€/kus Ponúkame aj výzdobu sály, za veľmi priaznivé ceny. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
ak je to este pre teba aktualne, prenajom chiavari stoliciek ponukaju aj tu http://www.chiavaribb.sk/#prices , cena za jednu je 2,50.
Odpovedať
Profilova fotka
@annamaria33 Dobrý deň, stoličky v prevedení limewash prenajímame od februára 2016 aj my. Sme z BB, ale vieme zabezpečiť odvoz. AK budete mať ďalšie otázky, kľudne nás kontaktujte.
Odpovedať
Dobry vecer, chiavari stolicky mame samozrejme v ponuke aj my, v limewash a najnovsie v zlatej farbe:-) V pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat. Dovoz radi zabezpecime v ramci celeho Slovenska. S pozdravom, Erika Haramia Decor2Love
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v ponuke máme biele chiavari stoličky sme firma, ktorá pôsobi na východnom slovensku. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?