Odporučte kvetinárstvo v Považskej Bystrici / Púchove

Ahojte, prosim Vas, potrebovala by som poradit, s ktorym kvetinarstvom alebo agenturou mate dobru skusenost v pomere cena/vykon v okoli Povazskej Bystrice a Puchova? Dakujem velmi pekne za tipy, velmi mi tym pomozete :)
Odpovedať
@lubimisi Dobrý deň....aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu.... rada pomôžem :) napíšte mi do IP čo potrebujete a akú máte predstavu.Verím, že by sme sa vedeli dohodnúť. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. :) S pozdravom a prianím pekného dňa Erika
Odpovedať
Profilova fotka
@lubimisi Dobrý deň, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály, DJa, fotografa a kameramana. Pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a Vašu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
Ak to nie je pre teba daleko, tak v Ziline je florasystem - velkosklad a robia aj vyzdoby na svadby, ja som si tiez teraz odtial objednala :-)
Odpovedať
La fantasia. ..odporúčam :-)
Odpovedať
Púchov- kvetinárstvo Pivonka alebo Moruška :)
Odpovedať
V PB jednoznacne kvety Silvia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?