Odporučte firmu na svadobnú výzdobu v Piešťanoch

Profilova fotka
Kočky viete poradiť alebo odporučit dobrúj svadobnú výzdobu. Piestany okolie Pn...A cenovo aj prijatelne?:)
Odpovedať
http://www.slavnostnavyzdoba.sk/ ... pani Lipková je neskutočne milá a ochotná pani, urobila nám krásnu výzdobu, bola som nadmieru spokojná s výzdobou aj prístupom. Má ozaj veľký výber, každý si isto u nej nájde čo sa mu páči a mala aj najlepšiu cenu, takže jednoznačne odporúčam :) . Na stránke aj FB má aj ukážky prác.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den, sme svadobná agentúra, ktorá Vám zebezpečí komplet výzdobu na Vašu svadbu, taktiež kvetinovú výzdobu, osvetlenie sály, hudbu... Kontaktujte nas
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály, DJa, fotografa a kameramana. Pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a Vašu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Radi by sme Vám ponúkli naše služby. Sme dekoračná agentúra. Pozrite si našu prácu a neváhajte nás kontaktovať ohladne cenovej ponuky ;)
Odpovedať
Profilova fotka
a uz mas z coho vyberat:-)
Odpovedať
Dobrý deň Sme cateringová agentúra z NR, Zaoberáme sa aj výzdobou svadieb. Nájdete nás na FB Cateringová spoločnosť v Nitre. Budeme radi, keď sa nám ozvete ohľadom cenovej ponuky.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?