Odporučte agentúru na svadobnú výzdobu v Bratislave

Profilova fotka
Ahojte, hľadám svadobnú agentúru, ktorá by nám vyzdobila našu svadbu (máj 2017). Odhadujeme približne 90 hostí (1 hlavný stôl pre nevestu a ženícha + ich najbližších a 10 stolov pre hostí - k jednému stolu sa vojde 8 ľudí). Klasika nejaké kvetiny na stoly, sviečky, návleky so stuhami na stoličky + svetelná výzdoba. Ďakujem za každú radu, odporúčanie a návrh.
Odpovedať
Profilova fotka
DObrý deň, dovoľujem si vás osloviť s ponukou : Naša firma sa špecializuje na svadobné výzdoby zo živých aj umelých kvetov. Našu prácu nájdete na mojej nástenke fb stránke ( Sarah-events) alebo na webe . Ponúkame návrh , cenovú ponuku aj konzultácie úplne zadarmo a do 24 h. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať Sarah-Events @sondzis
Odpovedať
Profilova fotka
@sondzis Dobrý deň, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály, DJa, fotografa a kameramana. Pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a Vašu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
Dobrý deň...aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu,počet ľudí a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.určite by sme sa vedeli dohodnúť. :) S pozdravom a prianím pekného dňa Erika.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?