Odporučte agentúru na svadobnú výzdobu v Bratislave

Ahojte, vedeli by mi niekto odporucit niekoho na vyzdobu? a hlavne, aby cena nebola 1000e za vyzdobu. Popripade ako ste to riesili vy? Vyzdobovali ste same? Za kazde info dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to mala tak ze od pani majitelky som mala len obrusy, stuhy a take tie zakladne veci. Co sa tyka sviecok, servitok, menoviek, kvetov,... som si poriesila sama. :-) :-) :-) Cez rozne bazary, Ikeu a pod... kvetova vyzdoba samozrejme z kvetinarstva.
Odpovedať
Profilova fotka
Sme firma zaoberajúca sa svadobnými výzdobami. Robíme výzdobu v ľudovom a provensálskom štýle. využívame sezónnosť kvetinovej výzdoby s použitím prírodných prvkov, čo nám umožňuje vytvoriť cenovo dostupnú a pôsobivú variantu svadobnej výzdoby. V prípade Vášho záujmu Vás chceme požiadať o informáciu aspoň o približnom počte svadobných hostí.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Radi Vám vypracujeme cenovú ponuku. Stačí ak nam v správe pošlete počet hostí a vašu predstavu o dekorácii. :D S pozdravom H&I dekor ;-)
Odpovedať
@krasnevyzdoby dobry den, dakujem. 70 ludi.
Odpovedať
@sitael dakujem :)
Odpovedať
Dobrý večer....aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.určite by sme sa vedeli dohodnúť. :) S pozdravom a prianím pekného večera Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
Profilova fotka
@inpresia Dobrý deň, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. AK máte záujem, napíšte nám a my Vám vypracujeme cenovú ponuku :) Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
@inpresia Dobrý deň. V prípade, že ešte hľadáte nieho, kto Vám pripraví svadobnú výzdobu, ozvite sa nám. Napíšte nám do mailu, aká je Vaša predstava a my Vám pripravíme cenovú ponuku. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@inpresia Dobrý deň, Ponúkame dekoračné ako aj organizačné služby na svadobnú dekoráciu ako aj firemné akcie, stužkové slávnosti atď. K dispozícii máme rozne dekoračné doplnky na prenájom ako aj na predaj, chiavari stoličky, party stan, led osvetlenie sály. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať Pekný deň :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?