Neprekážajú vysoké vázy na stoloch?

Ahojte, máte skusenosti s vysokými vazami na svadbe? Je to teraz moderne a vyzerá to naozaj pekne, ale obávam sa že to bude ludom prekažať vo výhlade (resp. aj mne by to vadilo kebyže mam niekde v zornom uhle vazu alebo kvety). Alebo robím zbytočne starosti? Ďakujem za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie, nerobis :-) Ja pracujem v jednej restauracii u nas kde mavame sem tam take mensie svadobne posedenie, maximalne tak pre 15 ludi ale vela si tam pytaju do vyzdoby tieto vysoke vazy a davame ich ak ich velmi chcu ale je to presne tak ako hovoris. Ono to na fotkach vyzera krasne ale realita je taka, ze ludia pridu, posadaju si, poobdivuju to a do 20 minut su vsetky odlozene na vedlajsom stole aby na seba videli ked sa rozpravaju
Odpovedať
Sú krásne, ale zavadzajú, zvoľ si radšej niečo nižšie, čo bude plniť svoju dekoračnú funkciu a neskonči to odložené niekde v rohu...
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je to celkom tak, ze zavadzaju. Od vysky aspon 50cm martiny vazy nezavadzaju a vysoke (od 60cm urcite), uzke uz vobec nie. Su tenke a priehladne :-) Samozrejme zavisi aj od toho, ake bude aranzma. Ci budes mat "kvetinovu gulu", alebo chces mat nieco padave. Vtedy ano, kvety budu zavadzat ;-) No v oboch pripadoch staci zvolit spravnu vysku vazy a bude to top.
Odpovedať
Profilova fotka
@karolina312 Vysoké vázy neprekážajú vo výhľade, ale treba dbať na to, aké moc vysoké ich chcete. Vázy, teda konkrétne aranžmány by mali byť spravidla nad úrov§ou očí, t.j. cca 40-50 cm vázy, alebo pod úrovňou očí, t.j. malé vázičky. V tomto prípade je tiež rozdiel stoly okrúhle a hranaté. Pokiaľ chcete vysokú valec vázu pri okrúhlom stole to vyzerá super, pri hranatom (dlhom stole) to môže prekážať, ľudom oproti sebe, ale zas tu je ďalšia vec, pokial je váza prázdna je to ok aj v tomto prípade. Vysoké vázy pôsobia viac honosnejšie a tým, že sú vyššie tak aj veľkolepo a viac zaplnia priestor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?