Nebude od veci rozdielny druh kvetov vo vyzdobe a svadobnej kytici?

Profilova fotka
Kocky...kyticu chcem mat z kal...ale vzhladom na to ze chcem kremovo cokoladovu vyzdobu,pride mi od veci riesit vyzdobu z kal a preto tam chcem dat nejaky iny druh kvetov.Nebude to od veci?mne to trosku od veci pride ale uz nwm ci len vymyslam alebo mam pravdu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@natalia912 Dobrý večer, nie je žiadne písané pravidlo, že svadobná kytica musí byť rovnaká ako výzdoba v sále. Práve naopak, Vy môžete mať kyticu z kál a výzdobu napríklad z ruží. Pokiaľ teda nechcete aby svadobná kytica bola súčasťou výzdoby, ako býva v niektorých príkladoch, že nevesta pred sebou nemá aranž z kvetov, ale len prichystanú vázu, do ktorej potom dá svoju svadobnú kyticu, tam by sa to bilo. Ale taktiež môžete zvoliť výzdobu kde budete mať aj kali, a čokoládová farba môže byť len v podobe doplnkovej výzdoby, servítky, stužky, kamienky, atď.
Odpovedať
Profilova fotka
@luxdecor dakujem velmi pekne za nazor a radu :) aaa velmi sa mi pozdava :) naozaj dakujem...ved aj tak som neplanovala mat kyticu vystavenu :) dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kytica nema byt rovnaka ako vyzdoba :) ..je na tebe co zvolis.. do cokoladovo kremovej vyzdoby mozes dat smotanove kvety...pokojne zladene s pudrovo ruzovymi :)
Odpovedať
Tiež si myslím, že to ladiť nemusí, ale napr. ja som taký detailista, že ak to ladiť môže, tak prečo to tak neurobiť? ;) Ak by bola čokoladova výzdoba kombinovaná ani nie tak kremovou ako jemnučko zelenou, alebo prípadne aj aj, tak by sa hodili kaly aj do výzdoby :)
Odpovedať
Ach niektori ludia riesia take blbosti ze az... A nie je to jedno??? Aj keby to tak nemohlo byt tak co? Co sa stane? Ved nie si nejaka celebrita, ktoru budu riesit v novinach... Ked mohla mat plackova ruzove saty s teniskami a tu nechutnu latkovu kyticu tak ty mozes mat urcite vyzdobu, ktora ti nebude ladit s kyticou.
Odpovedať
urcite to nebude vadit, nikto si to ani len nevsimne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?