Návleky na stoličky. Kde by som zohnala strih?

Profilova fotka
Ahojte, prosim Vas vedeli by ste mi poradit strih na navleky na stolicky alebo moznosti, kde by som ho mohla zohnat.Dakujem
Odpovedať
Ahoj...strih je jednoduchý ak by si chcela tie univerzálne je to len velká kocka z nekrčivého materiálu Gabardén...ale neviem aké má rozmery návlek na stoličky...ak by si chcela orig.návlek na konkrétnu stoličku musíš ju pomerat...a ušit...ale tie rozmery na univerz.návleky by aj mna zaujímali... :-D :-D :-D
Odpovedať
To by ma tiez zaujimalo, rozmery na univerzalne navleky alebo strih :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nedávno měla kamarádka svatbu a byly to čtverce látky(jakoby pevné ubrusy).Přehodilo se to přes židli,cípy na středy až na zem.Pak se uvázala mašle a bylo to .Paní říkala,že tyto jsou lepší na menší židle ;-)
Odpovedať
ahojte...neviete ci navleky na stolicky, ktore maju opierky na ruky mozu byt tiez stvorce, alebo je to nejaky iny strih?
Odpovedať
to sa oplatí šiť? Podľa mňa vôbec nie, ide tam veľa látky ktorá je drahá, oplatí sa to len tomu, kto tie návleky ďalej môže požičiavať.
Odpovedať
no ja neviem..rozmyslam aj nad takou variantou...potom by som ich predala..snad :) a koho by si odporucila na pozicanie navlekov?
Odpovedať
Ahoj, já jsem měla půjčené potahy na židle z svatba-e-shop.cz. Naprostá spokojenost, byly univerzální velikosti a na jejich stránkách mají i rozměry. :-)
Odpovedať
tinulikk: dosť ťažko by si ich predala, všetky svadobné veci sa ťažko predávajú, každý si radšej kúpi všetko nové, lebo keď to tu tak sledujem v bazári tak nenažranosť niektorých dievčeniec nepozná hraníc. Skúšajú, či sa nenájde taká sprostá, ktorá to kúpi. Nevesty si kupujú na svadbu všeličo, ale že by si na svadbu niektorá kupovala návleky som ešte nepočula. Ja si ich požičiam z jednej agentúry, viac ich potrebovať nebudem.
Odpovedať
me se ty navleky taky moc libi ale zase v pujcovnach to maji tak cca za 60korun na jednu zidlu a kdyz ma nekdo napr.80 lidi tak je to docela mazec :-S
Odpovedať
ved prave..my mame mat cca 100 ludi...takze to bude riadna sumicka...:(
Odpovedať
tinulik - no prave :-| a neslo by treba udelat ty navleky z nejakych levnych latek? nebo me jeste napadla treba nejaka zaclonovina pokud by ty zidle byly docela pekny a nebo mozna prosteradla :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jp prostěradla,by šly,a jaké máte židle?jako dřevo,nebo polstrované?
Odpovedať
Článok sa načítava...
:) to nie je zly napad...ale v latkach nemam moc prehlad - takze budem musiet pobehat nejake obchodiky a popozerat lacnejsie latky - co by boli na to vhodne...no neviem strih - a ten stvorec sa mi moc nezda...
Odpovedať
no ja myslim ze ten ctverec bude ok..proste to kolem te zidle nejak zatocis a zavazes musis to vyzkouset :-)
Odpovedať
lenze my budeme mat aj opierky na ruky - nie sice vysoke..ale budu..aspon co si tie stolicky pamatam :) tam by asi malo byt nieco ine...ci myslis ze nie?nemam to kde vyskusat - nemam nikde taku k dispozicii :)
Odpovedať
Profilova fotka
jestli máte maila,pošlu vám nějaké fotky,co mám potahy:-)
Odpovedať
tinu - no ty operky sou problem :( tak co napr.zkusit pres tu zidlicku jen tak podelne prehodit dlouhej pruh te latky a pak tam dat masli? aby se to jako ucelilo? doufam ze vis jak to myslim jakoze pak by strany zidle zustaly volny a latka by byla na zem vepredu a vzadu ;-)
Odpovedať
ahojte, ja som si robila 4 návleky na stoličky do kostola, lebo nikto mi nechcel požičať také malé množstvo a do hotela som návleky nepotrebovala, majú vlastné. tie moje do kostola boli z hodvábnej podšívky a tiež boli univerzálne - obdlžnik, ktorý som preložila cez stoličku, cípy spojila, zviazala a previazala stuhou (viď foto v albume). andzi: ja som tiež v bazáre predávala veľa vecí a väčšinu, čo som ponúkala som aj predala a za zlomok sumy, ktorú veci skutočne stáli. neviem, či si niekto radšej kúpi veci nové, ale keď potrebujem kamienky na stôl len na svadbu a ich použitím sa im vlastne nič nestane a potom ich predám za polovicu ceny, tak neviem... ja by som kúpila. a niektoré dievčatá tu na MS tiež.
Odpovedať
hmm...to by mohlo byt dobre...v sobotu ideme salu potvrdit, takze si poriadne obzriem tie stolicky a uvidim, ale to by asi bolo najlepsie riesenie...a miniem aj menej latky :)))
Odpovedať
zabudla som - dakujem za napad :)
Odpovedať
tinu - no vidis tak si vem rovnou metr abys vedela jak dlouhy a jak siroky pak ty pruhy strihat :-)
Odpovedať
to kata267 - presne tak...ten nesmiem zabudnut...:) vdaka to lexinka - tiez si myslim, ze veci, ktore sa nemaju ako znicit, by nemal byt problem kupit - samoska, ak na nich nebude chciet clovek zarobit...ja ak si ich usijem - tak mi bude stacit tiez polovica z toho co som na ne minule..hlavne ze sa vyuziju a nebudu mi stat v skrini...ale to este pobeham latky a tak - aby som zistila, ci sa mi to oplati...a podla toho sa zariadim..
Odpovedať
inak, mňa tie návleky vyšli dosť draho. meter hodvábnej podšívky stál tuším 80,- Sk a na jeden návlek som potrebovala 2,2m... ale nebolo iné riešenie, návleky v kostole som chcela! ;-)
Odpovedať
fuha..tak to je dost....ale snad su aj lacnejsie latky..
Odpovedať
lexinka - tak to te vysly fest draho :-| ale hlavne zes byla spokojena ;-) ale myslim ze na tu hostinu by ty navleky stacili i napr. z tech prosteradel (i kdyz nevim kolik takovy prosteradlo stoji :-D ale je to urcite min nez hedvabna latka)
Odpovedať
a to bola najlacnejšia látka, akú som našla. teda ktorá by sa ako-tak hodila na návleky. šírka bola myslím 2,5m a tú som využila celú. my sme ale mali dosť vysoké stoličky. a bola som spokojná :-) ja som si väčšinu výzdoby robila sama, lebo som mala vlastnú predstavu a na seba sa môžem spoľahnúť najviac ;-) ;-) :-)
Odpovedať
no a teraz ich mám doma v krabici ;-) :-(
Odpovedať
Profilova fotka
lexinka a nemohla by si nám hodiť pár fotiek z tých tvojich výzdob, ja som na to veľmi zvedavá ;-)
Odpovedať
ja si chcem tiez vyzdobu robit sama...ale s tymito navlekmi teraz neviem...
Odpovedať
paljudit: v albumoch :-) ale zatiaľ len pár fotiek - väčšinou mojich. od fotografa budú neskôr, v pondelok ideme pre album.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?