Návleky na stoličky. Ano či nie?

Profilova fotka
Baby, aký je Váš názor na návleky na stoličky. Hlavne v tom prípade, ak sú stoličky pekné a nepotrebujú, aby ich niečo zakrývalo. Je to naozaj taká nevyhnutnosť k svadobnej výzdobe? Osobne si myslím, že ich netreba mať... Čo poviete? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie , my sme nemali a kazdemu sa to pacilo ;-)
Odpovedať
keď sú pekné stoličky tak ich určite nezakrývaj, dala by som iba nejakú mašlu alebo tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miminnka Tiež si myslím. Už mi to príde také gýčové a otrepané :-)
Odpovedať
Profilova fotka
gýčovosť je jedna vec, ale keď je stolička nepekná, tak ju radšej schováš... čiže ak je pekná stolička, tak ju neschovávaj pod návlek... práveže je to teraz skôr originálne nechať peknú stoličku bez návelku...
Odpovedať
ja bohužial návleky mať musím nakoľko nemajú veľmi pekné stoličky :-| @zuzca2
Odpovedať
Profilova fotka
@miminnka Tak to je jasné, v tomto prípade to chápem. Nebudeš predsa riskovať, že sa nejakej žienke spraví očko na pančuške :-) Ale ak sú ešte nejaké komunistické stoličky. To je jasné, že tam musia byť. Aj keď pýtajú za to pekné pálky niektorí...
Odpovedať
Profilova fotka
ja volim obliecky :) kedze som si zvolila jednoduchsiu vyzdobu nie velmi ocackanu zdaju sa mi obliecky ako prijemne spestrenie :) take noblesnejsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@snoofy987 A keby si mala práve výzdobu na stoloch takú nie jednoduchšiu (neviem ako to inak nazvať :D) - bohatšiu, aj tak by si si ich dala?
Odpovedať
Profilova fotka
mozno ani nie... nezda sa mi to velmi podstatne.... ale v mojom pripade sa mi tam tie navleky pacia velmi :) inak by som ich mozno ani nevolila... ale mam presnu predstavu .... @zuzca2
Odpovedať
Profilova fotka
Ja návleky tiež nebudem mať, svadbu mame v peknom novom priestore, s novým zariadením takže návleky vobec netreba, akurat budem dávať mašličky na stoličky.
Odpovedať
:))) my mame tiez obyc stolicky a vyzdobu si robime sami .. .tak sme sa rozhodli pre biele obrusy, stolicky s maslou (odporucam agenturu Andrea z BA) a stolu dame cez stred stola ... kvetiny kt. dostaneme dodekorujeme na stol a mame vyzdobu :) easy a efektne, bude nas len 20 tak nac to formalizovat ..
Odpovedať
Profilova fotka
urcite neodporucam agentura andrea za ba na rozdiel od aknel128, velmi zla skusenost s nimi vo svadobny den.... pokial mas pekne stolicky, nekaz to navlekmi... aj ked ja som mala,,, ale preto, ze stolicky neboli podla mojich predstav....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zuzca2 ak su stolicky pekne urcite ich nezakryvaj navlekmi...my navleky mat musime, lebo v sale su skarede kancelarske hnede stolicky...ale keby boli pekne drevene, urcite ich nezakryjem...
Odpovedať
myslim, ze nevyhnutnost to nie je, zalezi aj od stylu stoliciek a celeho ladenia vyzdoby...u nas boli stolicky jednoznacne navleky potrebovali :) a podla mna to posobi aj slavnostnejsie
Odpovedať
podľa mňa stoličky s návlekmi pôsobia slávnostnejšie a zjednotia akýkoľvek priestor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani my sme návleky nemali, pripadalo mi zbytočné zakryť ich návlekmi, keď boli pekné a moderné a dokonca ladili s výzdobou. Ušetrila som tak cca. 200 eur, ktoré som investovala do živých kvetov :) Je však iné, ak ti priestor a samotné prevedenie neumožňuje nemať návleky, z dôvodu zničenia, poškodenia stoličiek - v tom prípade by som určite návleky dala :) Je tiež rozdiel, pokiaľ ide o cenu, mať návleky pre cca 60 ľudí a pre 127... myslím, že aj v tomto prípade sa dosť riadiš podľa ceny :) Tak už nech sa rozhodneš akokoľvek, svoju svadbu si poriadne vychutnaj :) Príjemné plánovanie :)
Odpovedať
@zuzca2 absolutne s Tebou suhlasim... pokial su stolicky jednotne a pekne, urcite by som nad navlekmi neuvazovala... ani my sme nemali, lebo mi to prislo za jedno uplne zbytocne vyhodenie penazi, za druhe zbytocne a za tretie, mi to pride ako v nemocnici... prilis sterilne... =-) ale to je len moj nazor, ja som rada, ze sme miesto tejto investicie mohli pouzit usetrene peniaze na zive kvety ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sandratn Presne tak, ja si tiež myslím, že ušetrené peniažky radšej investujem do živých kvetov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
niieee, my tiez nejdeme davat navleky, lebo stolicky v nasej restauracii su velmi pekne... navleky su zachrana do skaredych kulturakov a a skaredych restauracii :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak su pekne stolicky, navleky urcite netreba
Odpovedať
@sugarfree999 si myslím, že to je troška detinský názor ;-) .. reštaurácia môže byť pekná, ale stoličky nemusia sedieť každému.. v tej istej reštaurácii môže mať 10 neviest návleky a 10 nemusí... ide o subjektívnu vec... a taktiež asi moderné stoličky nedáš k vintage výzdobe a podobne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme v sále krásne nové stoličky, ale videla som výzdobu na svadbu bez návlekov a aj s nimi a s návlekmi to vyzeralo krajšie a slávnostnejšie... ibaže výzdoba bola zlatá a my chceme tyrkysovú... možno to ukáže pekne aj bez návlekov... uvidíme :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som najskôr nechcela vôbec návleky, ale keď som uvidela sálu s nimi, inak by som to nechcela :-) Ale záleží dosť aj od kvality návlekov...ak by boli nejaké lacné a moc lesklé, tak to radšej bez nich. A keď máš vážne pekné stoličky, tak návleky určite nie sú povinné.
Odpovedať
Profilova fotka
@miminnka tak ale logicky pokial mam vkus tak si nebudem robit vintage svadbu v modernych priestoroch, lebo nech su stolicky akekolvek, tak to vyznie totalne trapne a umelo. vintage styl sa hodi na zamky, kastiele a do inych historickych budov, kde isto nemaju moderne minimalisticke stolicky.
Odpovedať
@sugarfree999 dala som to iba ako príklad ;-) - videla som vintage výzdobu aj v reštaurácii,kde všetko krásne ladilo, takže nemusí to byť ani kaštiel, zámok alebo historická budova.... a hlavne som chcela povedať,že nie všetky reštaurácie kde musia byť návleky na stoličkách sú nepekné :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
no sestra to tiez intenzivne riesila, ale nakoniec vysla super restika, co prave zacinala a mali uplne nove stolicky, nadherne, nieco na ten styl: http://www.dublino.sk/interierovy-nab... tak sme k tomu nemuseli pristupit, ale uz sa schylovalo... :) hoci, aj tie navleky niekedy vyzeraju horsie ako to, co maju skryvat! :))
Odpovedať
Ja davam navleky na stolicky, stolicky su nove pekne, ale ten navlek mi pride taky elegantny v vyzdobe - svadbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite nie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?