Najväčší svadobný gýč

Profilova fotka
čo považujete na svadbe za naozaj nevkusné a gýčové?
1
2
12
Na mojej svadbe budu absolutne neprijatelne hry v style, zaviazeme ti oci a ty pod omakavat zadky/nohy a hladaj toho svojho/tu svoju...to mi pride uplne nemiestne a trapne, ale zas neodsudzujem, ked niekto takuto hru ma, len ja ju proste nechcem...ale inak co sa tyka vzhladu tak sa podla mna neda hovorit o nevkuse a gyce, kazdemu sa paci ine, nevesta si to vyzdobi podla seba a v ten den predsa zalezi len na tom, co sa paci novomanzelom a ostatnym ked sa nepaci, mozu si vies co :-D
Profilova fotka
pre mňa..úplne vyhrávajú srdiečka nad novomanželmi, myslím tie nad stolom :-D potoooom bábiky na aute a ešte tie podbradníky s nápisom nevesta a ženích....akokeby to všetkým nebolo jjasné :-D
@felinda babiky su podla mna skor strasidelne :-D
Profilova fotka
@yukiki ja neviem...men to príde hrozné....ešte k tomu načuchrané šaty a je to ako z filmu z 80rokov
Profilova fotka
@cappucinko stašne super téma! :-D musela som like-núť každú odpoveď, pretože ma to hrozne pobavilo!!!! :-D už sa teším na ďalšie postrehy. ;-)
Profilova fotka
svadobne pohare a take tie podakovania rodicom z dreva ci skla , proste lapace prachu :-)
babika na aute , korunka na hlave , rukavicky po laket, to ma zabija :) toto su tie prve tri najhorsie veci pre mna, ale jasne, proti gustu ziaden disputat :)
Tie rukavicky po laket u mna vyhravaju...
Profilova fotka
@yukiki suhlasim aj mne pridu tie hry total odveci , tak isto ako svadobna tombola
jednoznačne bábika na aute a rukavičky tiež nemusím :-)
Tak mne sa nepáči a považujem to za nezmysel - to je polnočné začepčenie, u toho sa spievajú podľa mňa pesničky, ktoré znejú skôr pohrebne ako svadobne, potom tam nejaké to behanie so sviečkami, dávanie šatky na hlavu, nepáči sa mi to, vždy ked som na svadbe a je to tam, tak radšej odídem, lebo na to sa nedá ani pozerať, niekedy vidím, že vyložene je to mladomanželom nepríjemné a majú to tam chudáci len preto, že to niekto chcel a takmer každý to má. Moja mama na tom trvá, tak si radšej ani nedám závoj, aby ju to nepokúšalo, šaty budem mať krátke, aby som si nemusela brať popolnočné, moje popolnočky budú džínsy a tričko - pohodlie nadovšetko a žiadne očepčenie ani začepčenie tam nebude, povedala som, že v opačnom prípade sa s drahým poberieme preč, tak nech si vyberú čo je lepšie.
Profilova fotka
pripajam sa k babikam na aute
Článok sa načítava...
Profilova fotka
V dnesnej dobe my pridu gycove najma holuby a co sa tyka babik na aute v kolkych albumoch ste to na ms videli? Ja iba v jednom skor mi to uz pride zaradit k vintage vyzdobe :)) Uz je to tazko zohnat :)
Hlasujem tiež sa bábiky na aute, mne osobne z nich naskakuje husia koža, rovnako ako z bábik v torte.. je to vôbec hygienické? :-)
jasneeee barbina v torte :) tak to je top !
Profilova fotka
no baby tak takato dobra tema tu uz dlho nebola :-D u mna sa dostalo na 1.gycove miesto: srdcia zavesene na stene za stolom kde sedia novomanzelia = hruuuuuza ! 2. gycove miesto - organza = bleeee 3. gycove miesto - tortove svadobne saty = halooo, ako sa dostane zenich k neveste ?? tak to by bolo asi vsetko Za par rokov sa budu zase povazovat za gycove veci tie, bez ktorych si svadbu teraz nevieme predstavit. Takze "nech ziju gyce" :-D
Profilova fotka
jáááj bábiky a spomínané srdcia nad mladomanželmi - celé zlé! Ale ak sa to niekomu páči, prosím.
Profilova fotka
:) vyborna tema! co sa tyka vyzdoby, presne tak - proti gustu radsej ani slovo :) ale musim sem napisat, ze u mna gycovu medailu vyhravaju servitky v tvare trojuholnickov poukladane na tanierikoch, velke srdiecka za hlavnym stolom a este toto: ked sa povie napr. oranzova vyzdoba, tak VSETKO musi byt oranzove a biele.... a co ma zabija? ked chcu nevesty este stale, v 21. storoci vyzerat ako svadobne torty :)
Profilova fotka
unos nevesty tssss
A ešte sa mi nepáči, ale tu naozaj proti vkusu ani slovo, ale nepáčia sa mi dlhé biele šaty. Teda niekomu to pasuje, ale už som videla nevesty, ktoré vyslovene vyzerali ako svadobná torta, alebo ako ľadový medveď. Dlhé šaty sa mi nepáčia, ale naozaj proti vkusu nič, ale nie je to nič pre mňa. Alebo ako povedala jahodenka, tak tá výzdoba - musí tam byť príiklad len oranžová a žltá farba, alebo len fialová a zelená, dokonca jedna nevesta povedala jednému svedkovi, aby si obliekol fialovú košeľu a žiadnu inú, lebo výzdoba bude vo fialovom. Veľké srdiečka za stolom - načo? Ved´je to výstrednosť. A ti bábiky na aute? tak mne sa to páči, ale nepotrpím si na to, na svadbe to nebudeme mať, ale celkom je to milé, samozrejme nie je bábika ako bábika.
Dobrá téma :-D Nikto sa prosím neurazte, všetko je otázka vkusu, ale ja za gýč na svadbe pokladám podbradníčky,jedenie z jedného taniera, set na krájanie torty, ešte vyzdobený mašlami, výzdobu auta- akúkoľvek, limuzínu, kamienky ako výzdoba na stoloch :-D , niekoľko centimetrové gélové nechty, podvazok...čo sa týka zvykov tak najvačší gýč je strarejši, hneď za ním odobierka, čepčenie, či ako sa to volá :-D a trápne svadobné hry...len pripomeniem, že je to môj osobný názor, každý nech si spraví podľa seba ;-)
Profilova fotka
podľa mňa nie je gýčové nič čo si dvaja ľudia, ktorí sa ľúbia vyberú. Je to predovšetkým ich dôležitý deň a ten čo je pozvaný na svadbu by skôr ako hodnotenie ich výzdoby, fotenia, zvykov a podobne mal byť rád, že tí dvaja chceli, aby v ich tak dôležitom dni bol s nimi
Profilova fotka
ja si myslím, že na svadbe nie je nič gýč....ako sa hovorí, 100 ľudí, 100 chutí....prečo keď mne sa to nepáči by to mal byť gýč? :-) určite sa nájde niekto, komu sa to páči....mne sa napríklad nepáčia korunky na nevestách, ani rukavičky, ani tortové šaty, ale určite sa tu nájdu nevesty, ktoré to mali sa svadbe a páčilo sa im to a aj v tom vyzerali dobre :-) preto si nemyslím, že by sme mali nejaké veci úplne odsudzovať :-) každý sme originál a každému sa páči niečo iné, v minulosti mali nevesty presne to isté všetky a boli spokojné a dnes keď si má človek možnosť vybrať naozaj čokoľvek, tak to neznamená, že to čo sa práve jemu nepáči je gýč ;-) toť môj názor :-D
Profilova fotka
@9majusska presne tak ani mne sa nepáčia šatičky tortičky, ale každá snívame o niečom inom, keď sa to niekomu páči tak prečo nie
Profilova fotka
a este jeden gyc ma strasi...... fotky s autami! preco preboha???
@9majusska ono to tu nikto ani neodsudzuje, skor sa tu debatuje, co sa komu nepaci, ale to neznamena, ze sa to inemu pacit nemoze :-) tiez tu zazneli veci, ktore ja mat budem a chcem ich mat a zily mi to netrha, len preto, ze niekto napisat, ze je to podla neho gyc 8-)
pre mňa je najväčší gýč čítať obdobné diskusie o tom čo si iní myslia , čo sa má, resp. čo sa musí / nesmie a ísť ako slepé kura za tým čo iní povedia.. každá by sme sa mali riadiť vlastným vkusom, vlastnými snami a vlastným rozumom :-) páčia sa mi svadbičky, ktoré mladých vystihujú - jednoducho to poňatie svadby k nim pasuje :-) a vtedy odpustím aj ten najväčší "gýč"..
Profilova fotka
pre mna jednoznacne jeden z najvacsich svadobnych gycov su manzetove gombiky s napisom "i love my wife" @fotografo mal si asi na mysli cirque du soleil ;-)
Sexi fotografie poukazujúce na prítomnosť podväzku na nevestinom stehne ;-) (hlavne ak sa dá vidieť aj viac ako by som chcela)
1
2
12

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?