Náhrada za pom pom gule 😊

Profilova fotka
Ahojte Nevestičky . Potrebovala by som.od vas malú pomoc ..alebo skôr radu ... je teraz veľmi moderné dávať do svadobnej výzdoby pom pom gule ..ale našla som niečo iné ... preto by som od vás potrebovala vedieť či ste sa už niektorá s nimi stretla a vela mi povedať či vyzerajú na živo peknee... pretože na obrázku sú krásne . Za každú odpoveď Ďakujem :-)
Odpovedať
najlepšíe ak si objednáš jednu a uvidíš sama, týchto látkovych kvetov je vela druhov kvalit a to doslova, naj sú saténové látkove kvety
Odpovedať
Vyzera to velmi pekne, ovela krajsie ako pom-pom gule. Ale ako pisala sara07, najlepsie urobis, ked si jednu objednas, pretoze z obrazku nezistis, aka to je kvalita.
Odpovedať
Isto by to vyzeralo lepsie. Predsa len, ak by sa tipodarilo zohnat pekne kvety, tak by to bolo mega. Mne by sa napriklad pacili z hortenzii. Velmi lahko sa kombinuju a tak si ich prisposobis aj k tvojej vyzdobe. Potom ti uz ani netreba vela, vies, nech kvety a tie gule vyniknu.
Odpovedať
Profilova fotka
Slnecnice, Biele ruze v spojeni s nejakymi farenymi kvietkamui. Podla mna sa taketo gule nedaju pokazit. Celkom zivo si viem predstavit aj tie hortenzie co spominala @orienka a tie byvaju aj v umelom prevedeni nadherne Ja by som do toho smelo sla.
Odpovedať
Profilova fotka
Jej no to je krasne. Odkial ich chces objednavat? Z aliexpressu tak ako sa objednavaju tie pom pom gule? To by bolo najlepsie objednat len par lebo neviem ci to tam maju po jednom kuse aj a uvidis ake su. Ale ja si myslim, ze na tom sa nema co pokazit. Tak isto ako na tych pom pom guliach, proste sa to posklada a hotovo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@paulana Objednala som ju z Wish . No to práve neviem ako to príde či to bude treba poskladať alebo to už bude zložené , to uvidím na konci augusta :) Myslela som to tak že či ich náhodou niektorá z nevestičiek ešte nemala a vedela by mi povedať či sa moja investícia oplatí .
Odpovedať
Profilova fotka
super to vyzerá! podľa mňa to bude pekné, asi to bude treba poskladať, lebo keby sa to malo posielať takto tak to asi zaberie veľa miesta, plus keď to sem pôjde tak dlho tak si viem predstaviť ako by to cele dokrkvali keby na to pohádzali iné krabice a podobne. skladať sa to asi bude tak podobne ako pom pom gule. a objednala si iba jednu? dalo sa to?
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.wish.com/search/dekorace%... Áno dá sa objednať aj jeden kus , prave preto som to skúsila aby som videla aké to vlasnte buude a podľa toho by som doobjednala viac :D Nechcela som zbytočne naraz objednať veľa keby sa mi to náhodou nepáčilo :D tak určite vám dám potom vedieť ako to prišlo a hlavne aké to je :D
Odpovedať
Paradna suma @didi20 budem si musiet aj pozriet. Hrozne sa mi nieco take paci. Proste kvetinova vyzdoba to je moje a hlavne si ich potom aj bars kde do bytu polozis ako ozbobu. Vsak niektore tie kvety ani nevyzeraju ako umele. za mna super riesenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bazianka Mne túto stránku odporučila kolegyňka , a tiež som s nou spokojná , možem povedať že veci chodia načas a dokonca aj skor , v mojom fotoblogu mám vankúšik pod obrúčky a ten mám tiež odtiaľ a prišiel o 2 týždne skor. Takže super :D a preto si myslím že aj tieto gule by mali byť v poriadku . A havne je super že ich možem objednať na kus .. a presne ako to hovoríš možem to potom dať hoci kde do bytu :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?