Musia sa kvety v svadobnej kytici a na stoloch zhodovať?

Profilova fotka
Mali by sa kvety v svadobnej kytici a na stoloch zhodovať? Nehovorím o nejakých namixovaných aranžmánoch, len či neukáže divne, že na stoloch budú vo vázičkach ruže a svadobná kytica bude pritom napr. z tulipánov. Pri viacerých druhoch kvetov by sa to stratilo, ale takto?
Odpovedať
Profilova fotka
Najdôležitejšie je aby sa to páčilo tebe :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som mala rozne kvety,no ladila som ich so svadobnou do jednej farby :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ... svadobná kytica pre nevestu by mala byť jedinečná - teda nemala by mať tie isté kvety aranžmánov na stoloch :) ... ale nie je to pravidlo :)
Odpovedať
noaze kludne mozes mat ine a basta je to tvoja svadba , kytica ostane tebe na ostatok kasli
Odpovedať
Pravidlom je ,aby kytica ladila so šatami nevesty a oblekom ženícha.Najdôležitejšími osobami na svadbe sú nevesta a ženích a od nich sa odvíja všetko ostatné vrátane výzdoby.Výzdoba síce dotvára celkový slávnostný dojem danej udalosti ,ale nie je prvoradá.Vôbec nerieš či bude kytica ladiť s výzdobou.Niektoré nevesty to už skutočne preháňajú,minule tu jedna nevesta riešila či má ladiť výzdoba sály so ženíchovou vestou. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
...podla mna je kyticka o niecom inom ako vyzdoba na stoloch... kto si to bude vsimat ze presne ake kvety kde mas.. ak to bude stylove a krasne tak je to jedno :)
Odpovedať
Mne robili vyzdobu v sale a ani netusili,aku budem mat kyticu. Taketo "detaily" ako vyzdoba netreba velmi prezivat ;-) ladilo mi to ale farebne. Asi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala presne tak ako sa zuzlik0402 pyta: Svadobnu kyticku som mala ruzove tulipany a biele ruze. Na stoloch som mala v ikebanach male oranzove ruzivky, vyzdoba saly bola zeleno -oranzova. Auto som mala tiez bielo ruzovej vyzdoby - kedze auto je vonku a nemusi ladit ku sale. Podla mojho nazoru nevesta nie je svadobna dekoracia a preto aj jej kytica moze byt uplne odlisna od ostatnej vyzoby.
Odpovedať
na svadbe sa nic nemusi.. hlavne sa nemusi to, co nexces sama...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?