Musí ladiť výzdoba so šatami?

Profilova fotka
Potrebujem radu. Súčasťou mojich svadobných šiat je bledo ružová stuha. Tá robí šaty zaujímavými a krásnymi. Inak sú šaty biele. Plánujem však mať výzdobu červeno-bielu. Myslíte, že by som radšej mala uvažovať nad ružovou výzdobou, aby sa mi hodila k šatám? Alebo nemusí byť všetko dokonale tip top zladené? Ako by ste to riešili vy?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, podla mna to nieje az take dolezite, co sa tyka svadobnych siat.... ja budem mat tiez cervenu vyzdobu a skor sa zameriavam na to, aby boli cervene druzicky a nieco z mojich popolnociek... :-D vyzdobu tiez robim sama, cize si to budem moct skombinovat, ako chcem.... ruzova stuha na svadobkach ti bude aspon robit pekny kontrast vo vsetkej tej cervenej...a ked uz chces vymenit, tak skor stuhu, ako farbu celej vyzdoby, ak sa to ovsem da... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Radi prispejeme zenulkaaa aj našimi skúsenosťami... šaty nevesty by mali byť zladené so svadobnou kytičkou a pierkom ženícha (a jeho svadobným oblečením)...ak máte vysnívanú svadobnú výzdobu v inej farbe, určite sa jej nevzdajte, avšak mala by ladiť s priestorom, ktorý bude vo vami vybratých farbách vyzdobený....ak by ste potrebovali s čímkoľvek pomôcť alebo poradiť sme tu pre Vás)))) Agentúra Výzdoby.sk, Trnava
Odpovedať
urcite tym nic nepokazis, je to len na tebe a musi sa to predovsetkym pacit tebe, nikde sa nepise ani nediktuje, ze nevesta musi ladit s vyzdobou. podla mna ak nebudes ton v tone, mozno aj tym naopak vyniknes a nestratis sa ako chameleon vo vyzdobe rovankej farby. a ak by si to predsa len chcela zladit, staci k tej bielo-cervenej podla mna vo vyzdobe mensi detail, napriklad len jeden malinky kvietok ruzovy ;) prajem nadhernu svadbu!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Vobec to nebude vadit. Skor by som sa sustredila na kyticku, aby v nej bolo daco ruzove :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@agenturavyzdoby hmmm len to je trošku komplikované potom. Výzdoba bude červeno biela a šaty budú celé biele, len tá stuha cez pás je bledučko ružová. Akú potom kyticu? červenú, ružovú? červeno-ružovú? @ninusz červeno-ružová kytica myslíš? hmmmm
Odpovedať
@zenulkaaa asi by som na tvojom mieste kyticu zladila so satami, cize do ruzova. Cervena farba je az vo vyzdobe, ale kyticu budes mat so sebou aj pri obrade a najdolezitejsie je aby ladila s tebou. K tej ruzovej co mas na satach by mi bolo luto nedat ruzovu do kytice, myslim, ze by to spolu pekne ukazalo. Ale porad sa este s floristom.
Odpovedať
Profilova fotka
Vobec to nemusi ladit, ale ja by som volila farbu ako mas na stuhe, mne osobne sa paci svadobna vyzdoba v jemne ladenych tonoch, takych svadobnych :) viac mi imponuje jemna ruzova ako cervena, ale to je vecou vkusu :) No urcite si nemyslim ze vsetko musis ladit, vyzdoba je osobitny fakt a ty si tiez jedinecna, mozes si zvolit vyzdobu ako si mala v plane a kyticku ladit do tonov ako mas stuhu bielo ruzovo kremovu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a no veru stuha sa meniť nedá, je to originál v tej jednej farbe...ona je naozaj tak bledulilinko ružová. Ešte nejaké názory?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
A co tak cisto bielu kyticu a tym padom bude ladit aj k satam aj k vyzdobe? ;-) a zenichovi tiez len pekne biele pierko. Vynikne na ciernom obleku.
Odpovedať
Nevesta nie je dekoracny prvok :-) staci ak bude ladit so zenichom.
Odpovedať
Profilova fotka
nechcela by som sa ladit podla vyzdoby, vsak to by uz bolo moc
Odpovedať
Profilova fotka
jasne ze nemusi
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
uz som raz zazila ze nevesta ladila s vyzdobou, no mne osobne sa to moc nepacilo..
Odpovedať
Profilova fotka
urcite nemusi
Odpovedať
Podla mna tiez nemusi ladit vyzdoba s farbou siat. Skor by som to ani nechcela. Vsetko bude potom na jedno kopyto a ty sa ako nevesta nicim neodlisis, co je skoda :-)
Odpovedať
@17antigona nevesta zapadne, bude ako chameleón súčasťou výzdoby :-D
Odpovedať
Tiež by som asi dala výzdobu do úplne inej farby, než hociktoré šaty, ktoré si oblečiem,... nech pekne vyniknem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vobec by som to tak neriesila, nemusi sa to vobec hodit
Odpovedať
Profilova fotka
Nie, a ak sa dá, ani sa nelaď :-D bude to prekombinované Samozrejme, myslím farebne, nie štýlovo, ako tu veľa nevestičiek - jednoduchá vintidž/ rustik/ naturááál výzdoba a šaty ako do kaštieľa :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?