Može byť nevesta bez kytice?

Profilova fotka
Mile nevesticky, stale tak rozmyslam nad tym preco musi mat nevesta kyticu. Mne osobne by nijako nechybala, iba to zavadzia. ale kazdy do mna huci ze musi, byt a ja som taka povaha ze najradsej by som ju na just nemala. co si o tom myslite? este som aj alergik, nahodou sa tam z nej rozkicham a co potom. a latkove sa mi nepacia.
Odpovedať
Profilova fotka
@demeterka Svadobna kytica je super pri foteni, v kostole som ju mala vedla seba v takej peknej vaze na stojane, tiez to pekne vyzeralo, v sale na stole pred sebou a ani som si ju neuvedomovala...mne vobec nezavadzala, ale bola som rada, ze ju mam, lebo som mala pocit, ze mam so sebou kusok nasej vymakanej vyzdoby. Ked sa bojis len toho, ze ti bude zavadzat, naozaj nebude, uvidis, ja som tiez alergik a nikdy som ju nemala tak blizko, aby som z nej kychala, ale ked mas pocit, ze ti bude zbytocna, je to tvoj den :) A co sa tyka mojho nazoru na latkovu kyticu, viem, ze by ma tu mnohe ukamenovali, ale mala by som mat latkovu, tak to naozaj radsej ziadnu :)
Odpovedať
Keď ju nechceš tak ju nemaj. A argument že si alergik by mala snáď pochopiť aj rodina. Ja som pôvodne tiež nechcela, ale drahý chcel tak ju nakoniec mám :-)
Odpovedať
@demeterka Ahoj :-) tak skús len náramok na ruku...bude to kompromis. Ja budem mať tiež len takú jednoduchú, nie ťažkú :-) Zatiaľ ma nenapadlo, že by som ju zrušila (napr. svadobnú tortu som chcela :-D, ale na tú sa drahý tuším teší..), beriem ju ako môj doplnok, keďže nebudem mať nič na krku, na ušiach ešte neviem a náramky nenosím. Ale tvoja myšlienka ma nepobúrila.. :-)
Odpovedať
Mne k neveste patrí kytica automaticky, ale keď tak rozmýšľam, fakt je iba na okrasu :-D no aspoň budem mať niečo na zamestnanie rúk, lebo ináč sú buď vo vrecku, držia mobil, kabelku alebo hocičo iné, tak budú aspoň držať kyticu. Skús porozmýšľať nad kabelkou alebo pompadúrkou či ako sa tomu hovorí, aspoň do nej dáš najpotrebnejšie veci a ruky nebudú úplne prázdne. Neviem si predstaviť nevestu úplne bez ničoho celý deň :) ale možno mám len malú predstavivosť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nika_steniatko tiez mam takého divneho chlapa co chce aby som mala kyticu :) ja sipripadam ako mimozemstan, on sa chce viac zenit ao ja vydavat, ja by som najradsej dostala do ruky novy obcianky s novym menom a bola by som spokojnejsia, naco tie ofuky pred tym.... divna som, nechapem. vzdy solm sa chcela vydavat a ked sa vydavam volajako ma to nebere a vsetky veci co k tomu treba sa mi zdaju zbytocnosti a vyhodene peniaze.
Odpovedať
@demeterka My sme obidvaja strašní flegmoši v tom plánovaní.. a ja asi viac ako on :-D Akorát rodina pre to nemá vždy pochopenie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nika_steniatko mne zacina byt uplne jedno co si pomysli rodina :) s nimi zit nebudem ale s nim... fakt sa dostavam do stavu ze najradsej by som to cele zrusila a islalen na matriku podpisat papier a basta :)
Odpovedať
@demeterka veď aj mne je jedno čo si myslí rodina.. :-D a snúbenec sa nenechá ukecať aby ste išli len na matriku?
Odpovedať
Profilova fotka
@nika_steniatko no uz nie, lebo svadbu mame tuto sobotu a vsetko je vybavene, a mna to vôbec nejako nelaka cele... ja som divna. som cakala ze ako sa budem tesit a ja nic... najradej by som bola keby som to mala cele za sebou.
Odpovedať
@demeterka nápodobne.. len ja nechcem ani to meno zmeniť. Ani som sa nenarodila s tým, a ani nežila, že sa raz vydám a tak to bude.. To bol jeden z argumentov, ktorá mi drahý povedal, keď som mu povedala, že chcem ostať pri mojom priezvisku.. On je "tradičný" a ja "iná" :-D Sobáš beriem, ako ďalší krok v našom vzťahu, vyšší level, po ktorom prídu deti.. V tom som staromódna zas ja..deti chcem až po svadbe.
Odpovedať
ja keby ju nechcem, tak by som ju tiež nemala. zrušila som tak závoj, biele topánky a pod. na fotenie sme ju zabudli zobrať :-D, v kostole som s ňou len prišla a potom mi ju držal otec alebo mama, a v sále už bola vo váze. síce som mala hádzanie kyticou o polnoci, ale to tiež je prebraný "zvyk" z ameriky nie? u nás som to ešte nevidela. baby o to u nás ani nemali veľmi záujem a ja som si ju potom vzala späť od kamošky čo ju chytila.
Odpovedať
Profilova fotka
ak alergia, tak nejaká pekná malá látková kytica :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lemata chcela som jej navrhnúť, ale písala, že sa jej nepáči :)
Odpovedať
@demeterka jaj.. som si nevšimla že to máte už teraz.. inak všetky baby čo majú po svadbe píšu že to ubehne strašne rýchlo.. takže neboj, za chvíľu to máš z krku :-) a nie si divná, proste sa ti do toho nechce.. čo je na tom?
Odpovedať
@demeterka svadobna kytica bola kedysi z liecivych byliniek, ktore mali za ulohu odplasit zlych duchov, ktory by v den svadby chceli nevestu uniest alebo jej nejak ublizit, no proste nieco s tymi zlymi duchmi. preto sa aj nevesta prenasa cez prah, preto ma druzicky a tak. niektore nevesty kytice aj maju a zabudnu si ich doma :D. myslim, ze je to len tvoja vec a ci sa nechas presvedcit blizkymi alebo nie. niekedy pre pokoj v rodine je lepsie ustupit aj v takychto somarinach, uvidis ako velmi do teba budu hucat :D. na fotkach je kytcia pekna, dnes je to doplnok, ktory proste patri k neveste este viac ako zavoj a biele saty, aj ked to o par rokov to tak nemusi uz byt, tak sama si uvaz, ci ti to casom nebude luto. alebo ti naopak bude luto, ze si na fotkach spuchnuta od kvetov kvoli alergii :D. keby moj mily chcel, aby som kyticu mala, asi by som ustupila, sak ja to s nou prezijem (neviem aku silnu mas alergiu na kvety), ved ja sa vlastne ani vidiet nebudem, tak nech som krasna a carovna ako nevesta aspon pre neho :).
Odpovedať
Profilova fotka
@demeterka a co tak papierova kytica, ked sa ti latkove nepacia? Alebo skus zajst do kvetinarstva - opytat sa na kvety, ktore su vhodne pre alergikov a dat si spravit len malu symbolicku kyticku. Nemusi byt kytica ako hrom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@demeterka mne kytica tiez nezavadzala a ked som si potrebovala drzat saty tak mi kyticu bral manzel alebo kamarat sofer :-) podla mna je to pekny doplnok nevesty, byva pekne zladena s pierkom na manzelovom saku, pekne sa vynima na svadobnom stole, a tiez som mala kyticu vo farbe vyzdoby.. a latkovu by som nechcela tiez, zive kvety su nenahraditelne..
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 my sme mali tiez hadzanie kytice.. mala som ale na hadzanie malu napodobeninu mojej svadobnej kytice, myslim si ze odhliadnuc od toho odkial ten zvyk je, je to pekne spestrenie svadby. u nas bol velky zaujem o chytanie kytice aj podvazku..
Odpovedať
@demeterka ahoj, ja uz sice aktualne svadobne trendy vobec nepoznam:), ale ked som to riesila ja, dala sa spravit kytica na stuzke..vyzeralo to ako kvetinova "gula", a nevesta ju mala zavesenu na ruke. nezavadzala, nebola blizko pri tvari, a vyzeralo to zaujimavo, teda aspon podla mna. videla som ju v katalogu kytic u Bednarika, ale urcite su aj inde..neviem, ci sa to este nosi alebo nie, ale pripadne sa pozri, ci by sa ti nepacilo nieco take. ak sa rozhodnes kyticu nemat vobec, mas o starost menej ;-). je to tvoja svadba, nie?:)
Odpovedať
@demeterka skus penove kvety mam v albume asi aj ja ich budem mat .. vyzeaju uplne ako zive
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja som mala takuto kyticu a bola som spokojna maximalna spokojnost , umele sa my vôbec nepacia a vydrzala mi vo vode este 2 tyzdne po svadbe
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola na svadbe, kde mala nevesta miesto kytice vyrobený náramok z kvetín, a bolo to nádherné :-)
Odpovedať
Ak má ísť o zamestnanie rúk alebo aby som predsa len niečo namiesto kytice mala, tak ja sa prikláňam k vejáru. Dnes sú krásne látkové, z pierok, dokonca aj s krásnymi kamienkami, ozdobné v tvare labutí .... vyzerá to pekne. Nemusí to pôsobiť vždy iba ako lacný čínsky gýč. Tiež si chcem jeden zadovážiť na fotenie, lebo sa mi to veľmi páči. :-)
Odpovedať
Ja ked nieco nechcem tak to nemam ani ked by sa cela zem otocila naopak... Nikto by mi ju nenanutil. Ked ti ju kupianzabudni ju doma :-):-):-):-):-) vela stastia
Odpovedať
@mima1 dobrý nápad, ja som svojho času úplne seriózne uvažovala, že si doma "zabudnem" kroj :-D ale našťastie ho nebudem musieť mať. no späť k téme - páči sa mi nápad aspoň s kvetinovým náramkom :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?