Moruska dizajn

Ako ste boli s nimi spokojne? Ako su na tom s cenami sluzieb?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj ak by si mala zaujem vieme ti vykalkulovat kolko by ta vysla u nas vyzdoba staci len nam napisat :-)
Odpovedať
Ahojte :) No nakoniec to pospekulujem sama, trosku som sa dozvedela cenu a ja nedam za vyzdobu 2000 eur :) predsalen zdravy rozum mi nedovoluje.
Odpovedať
@nikolka1986 :) asi tak ani mne:) ja si idem tiez vyrabat vsetko sama a uz s atesim:)
Odpovedať
Perfektny pristup, hlavne velmi osobitny. Pristupuju ku kazdej svadbe velmi individualne a riesia aj najmensie detaily. Niet im co vytknut. Cena je adekvatna kvalite a pristupu.
Odpovedať
Ja som videla ich pracu, vazim si svoj den, ale skutocne ked dam len 2000 za vyzdobu a 1000 za fotografa, co fotografku chcem mat perfektnu ale na vyzdobe mi az tak nezalezi. Ved za to môzem mat novu kuchynu do bytu :D aspon ja to tak beriem.
Odpovedať
@nikolka1986 no ja len davam referenciu. Nam urobili zo svadby zazitok.
Odpovedať
a my sme nemali morusku a aj tak bola svadba zazitok ;-) Je to o prioritach a hlavne financiach :-)
Odpovedať
@swarovski videla som tvoje fotky a aj na zaklade nich som sa rozhodovala ci ich chcem, mala si neuveritelnu svadbu, zial, toto su tu môze dovolit podla mna velmi malinko zien.
Odpovedať
@nikolka1986 dakujem. @84vali ano, jasne, ale tym, ze ja som nemala inu skusenost, len s kockami z morusky, tak vravim, ze to bol pre nas velky zazitok. nehovorim, ze inak to byt nemoze. ja len podavam referenciu z vlastnej skusenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 tak to si ma moc nepotesila :-/ chcela som im pisat lebo som videla par ich fotiek z vyzdob a vedia to spravit uzasne , presne podla mojho gusta ale tusim sa budem musiet pozriet po niecom inom :-( ... aj ked ... asi mi neda nenapisat im kvoli kalkulacii , nech ma ta cena ovali, mozno sa mi to lahsie odmietne potom :D
Odpovedať
@antamauru neviem odkial tu niketo zobral cenu 2000 eur, moruska pristupuje ku kazdej svadbe individualne a ceny su teda rozne... mozem ti ale so 100% istotou povedat, ze 2000 eur to teda vobec nemusi byt a moze to byt aj cenovej kategorii ktoru si moze dovolit vela neviest... staci si vybrat co vsetko chcete.. od toho sa odvija cena... takze tak. Moruska ma ceny umerne ich pristupu a stylu a zrucnosti...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikolka1986 no to je fakt vela...ja vyzdobu moc neriesim, ako radaby som mala nieco extra, ale nie us financie, radsej si zaplatim kvalitneho fotografa, kapelu, jedlo....vyzdobu budem mat zakladnu, ktoru nam poskytnrestauracia (obrusy, servitky, navleky na stolicky, masle a take drobnosti) a zbytok si dovyzdobujem podla svojich moznosti a schopnosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mat vyzdobu od Morusky bol moj sen este vtedy, ked som o svojej svadbe ani nechyrovala...Ale aj mne poslali rozpocet na cca 2000 eur. A po tom, co som videla viacero ich albumov, tak si uz nemyslim, ze su az taki originalni a pristupuju ku každej svadbe tak osobitne, lebo tie rekvizity su skoro vsade rovnake...
Odpovedať
Profilova fotka
Od Morusky chcem urcite kyticu a pierko nech to stoji co to stoji :D a vyzdobu tiez nechcem nejaku extravagantnu , par peknych veci ktore do seba perfektne zapadnu, nepotrebujem to mat vsetko prečančane na kazdom cm , razim teoriu ze v jednoduchosti je krasa takze im asi predsalen napisem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@antamauru Cena zavisi od poctu hosti, od priestoru- kolko si toho vyzaduje, od poziadavky zivych verzus latkovych kvetov a pod. A ak sama budes chciet nieco minimalistickejsie, Moruska sa Ti prisposobi a cena moze byt skutocne nizka ;-)
Odpovedať
Moruska je pre mna absolutny top. Hoci nam vyzdobu nerobila, lebo s tym zacala az po nasej svadbe, keby som si mala teraz vyberat, tak nevaham. Kamaratke robila cenovu ponuku a cena bola o dost nizsia ako pises. Ako pisali baby, zalezi od tvojich poziadaviek, poctu ludi, priestoru. Urcite vedia vyjst kazdej neveste v ustrety.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 mne povedali 1500 zakladny balicek...znizila som kvoli nim pocet hosti len aby mi zvysilo na vyzdobu a ked im teraz pisem a pisem tak nikto neodpoveda...
Odpovedať
@darsy22 fuha, koli vyzdobe si znizila pocet hosti..?
Odpovedať
@darsy22 baba ... hladaj lacnejsich, pripadne si urob sama, vsak urcite si napadita, nepotrebujes saskaren kvôli jednemu dnu :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja chcem agenturu len kvoli stolickam aby som ich mala oblecene lebo neviem kde zozhnat lacne navleky
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 ved hej asi si to budem musiet poriesit inak lebo na tom slovensku uz niektori ludia nevedia kolko maju pytat...
Odpovedať
Profilova fotka
@aubergine no ano...ratali sme to ako sme ratali a nemozeme najst ani salu v okoli kde sa vojde 120 ludi do jednej miestnosti,moj vysnivany hotel je grand v tatrach a tam sa vojde pokope tiez len 70 ludi do tej peknej okruhlej miestnosti a ja chcem tancovat a sediet v jednej. a ostatne hotely v tatrach su strasne vybavene v porovnani s cenami ake davaju...takze sme znizili pocet ludi a dufam teda ze sa aj moruska posnazi vyjist v ustrety a doriesime tuto zalezitos so stastnym koncom :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Nam takisto robili vyzdobu Moruska dizajn.. Nedam na nich dopustit, ako uz bolo vyssie spominane kazda svadba je individualna a cena zalezi Len Od poziadaviek nevesty.. Hocikto sa rozhodne pre spolupracu s nimi, neolutuje.. Taky pristup nemal ani jeden svadobny dodavatel ako oni a to myslim Len v Tom najlepsom slova zmysle.. A este k tomu dokonale vyzdobenu a do posledneho detailu domyslenu vyzdobu.. V Tom co robia nemaju konkurenciu.. Pre mna boli jednoznacne najlepsim rozhodnutim ake som ohladom svadby spravila..
Odpovedať
Profilova fotka
Ked sme zacinali pripravy na svadbu, moja jednoznacna volba na vyzdobu bola Moruska, okrem ceny ma vsak odradil aj pristup komunikacie s klientom.. :/ nemozem si pomoct ale ked niekto chce prezentovat originalny produkt za nadpriemerne sumy, nemala by tomu zodpovedat aj komunikacia s klientom?? Len pri zakladnych info sa nam stavalo ze nam slubila ze odpise potom 2 tyzdne nic, clovek sa jej musel napriek jej slubu pripomenut, aj tak to dlho trvalo.. Teraz sme sa chceli informovat len ohladom prenajmu stoliciek, priatel sa jej nevedel nikdy dovolat, ked sa konecne podarilo a opytal sa, slubila ze ten den odpise ci su na nas termin volne, opat ziadna odpoved a ani na jeho mail neodpovedala.. Je TOTO pristup profesionala??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@pivonka87 aspon ti počas obradu neposlali sms, ze vyzdoba sa predrazila... asi z pred oltára by na to nereagoval nikto, ci?
Odpovedať
Ono v dnešnej dobe sa dá veľa odkukať, najmodernejší je fakt len nejaký obrus, do stredu stola ak máš okrúhly zrkadlo nejaké kvety :D Proste sa dá aj lacnejšie. Je to len jeden deň.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja ponukam vyzdobu od morusky v mojej inzercii v bazari pozrite. s pracou od morusky som bola spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski Keď nevesta vidí sumu, ktorú ma zaplatiť za kvetinovú výzdobu, tak popravde už nič iné nevníma:) Každá cenová ponuka sa začína na požiadavke nevesty, cez jej predstavu, výber kvetov a ich objemu, výber témy a podobne.. Toto všetko tvorí, koľko to bude stáť + náš čas,návrhy a spracovanie..Práca tohto druhu je veľmi náročná na čas..Tiež pristupujeme ku každej neveste individuálne, maximálne zodpovedne a nenecháme si újsť žiadny detail..Za prácou stojí nespočetne veľa emailov, otázok, zmien, návrhov na novo, kým sa dopracujeme k návrhu a spracovaniu, ktoré nevesta požaduje, aj keď máme talent a svoju prácu milujeme..Každá nevesta je náročná, čo vyžaduje našu 100% pozornosť a talent, vymýšlať stále nové a nové riešenia, ktoré jej ponúkame, aby bola spokojná na 100% a mala pocit, že má tú najkrajšiu výzdobu na svete..Je pre nás dôležité zbierať si tie najlepšie referencie.. Pri Vašej výzdobe vidno čas, ktorý bol strávený pri návrhu a celkovom spracovaní, aby ste bola spokojná a ako vravíte, aby to bol zážitok...O tom, že ste zvolila správne, svedčí aj Váš album na prvom mieste:) A Vaša spokojnosť a potreba sa vyjadriť to korunuje... Ani mi nemáme nevesty, ktoré svoje peniaze ľutovali za kvety v našej réžii a dúfame, že to tak bude navždy..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?