Mašle na svadobné stoličky. Kde ich zoženiem?

Viete mi poradiť, kde sa dajú zohnať mašle, také čo sa dávajú na stoličky na návleky? V agentúre mi povedali, že to požičiavajú iba s návlekmi :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a co tak si ich vyrobit? kup vlizelin, alebo iny material, ktory by bol na to vhodny, skus navstivit galanterku a ak stretnes take mile panie ako ja, dost ti poradia. omrkni to v agenture a patraj po obchodoch. urcite ta to vyjde aj lacnejsie;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Agentury uprednostnuju zorganizovanie viacerych veci naraz, lebo sa im to viac financne a organizacne oplati, ale urcite sa najdu aj take, co poziciavaju iba jednotlive casti. Poslala som Ti info do IP, barbaras.
Odpovedať
Profilova fotka
to: barbaras pozri do bazaru holku "perinbaba"...oni to prenajimaju aj bez navlekov ;-) to: hankagirl no vitaaaaj :)
Odpovedať
Profilova fotka
čaute baby,možno že by vás látka vyšla lacnejšia,ale čo s tým potom??? :-( budete to predávať v bazáre???neni jednoduchšie si požičať takéto veci,lebo tie mašle treba aj pekne upraviť-obšiť.a nie každá má doma šikovnú krajčírku.
Odpovedať
Profilova fotka
to: majadesign no v mojom pripade hladam na prenajom iba bledomodre organzove stuhy na stoly a masle na stolicky...navleky maju usite v mieste hostiny priamo na ich stolicky netradicneho tvaru...takze tiez sa priklanam k prenajmu, ale ak to nepojde inak, kupime to
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?