Mašle na návleky a ich cena

Co to sa dava na navleky na stolicky...ta masla je z organzy, hrubej stuhy, nejakej latky, ci co to je? v sale nam poskytnu iba navleky bez vyzdoby tak sa chcem aj opytat, kolko ma taka masla vyjde na jednu stolicku?:) dakujeeem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@alenkapalenka ja sice si rovno platim v restauracii za vyzdobu takze mi masle robia oni... jedna ma vychadza pozicanie 50 centov za kus. Inak mas tie masle bud z organzy alebo tej hrubej stuhy. Mne osobne sa paci viac masla z organzy (sirokej) je taka jemnejsia nekrici az tak do oci ale pritom rozziari salu... :-)
Odpovedať
Ahojte ... ako viem poradím podľa seba ... sú mašle na stoličky z organzy 12cm x 220cm alebo 16cm x 220cm alebo saténové mašle 15cmx220cm alebo tylové mašle 15cmx220cm ... :)
Odpovedať
220 cm treba na jednu stolicku??
Odpovedať
Profilova fotka
kamoška požiciava lacno mašle a návleky aj vie spraviť na objednávku hociaké ak by ste chceli kontakt pošlem
Odpovedať
@macaaa ahoj, posles aj mne kontakt :)
Odpovedať
Profilova fotka
@macaaa aj ja si prosim kontakt :)
Odpovedať
@macaaa aj ja si prosim kontakt :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my vám vieme požičať mašle na navleky a po prípade aj vyhotoviť..:)
Odpovedať
vyzdoba od 2.50 eur na osobu.Nove Zamky a 200km okolie. Viac info v IP. Ak chcete robit vlastnu vyzdobu material poziciavame po celom Slovensku. kontakt v IP
Odpovedať
@macaaa Mohla by si mi poslat kontakt na kamosku, ktora prenajima navleky? Dakujem
Odpovedať
aj ja si prosim kontakt x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alenkapalenka aj my máme v ponuke mašle saténové :))))
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj ja poprosim kontakt...
Odpovedať
Tie, ktoré ste z okolia Serede tak Vám odporúčam výzdobu od pani Kloknerovej zo Serede - http://www.vasavyzdoba.sk/kontakt.html. Môžete si tu pozrieť jej galériu. Je veľmi ochotná! Požičiava návleky na stoličky a aj mašle. Má rôzne balíčky. Mne bude robiť komplet výzdobu.
Odpovedať
Profilova fotka
U nas rovnako najdete masle aj navleky za zaujimave ceny...pozrite si nas
Odpovedať
@macaaa ahoj mohla by si mi prosim ta poslat kontakt na tu kamosku
Odpovedať
Profilova fotka
aj my ponukame vyzdobu saly, volne terminy sa este najdu. V ponuke mame rozne farebne odtiene.:-)
Odpovedať
@lucinka299 ahoj a ja mam kontakt na baby z BB, maju biele aj maslove navleky a aj nejake masle, to neviem ake a akolko ak sa nemylim maslove navleky boli za 0,99 naposledy, biele neviem, robia celu vyzdobu, kamsoka od nich mala pri BB, fakt peknu vyzdobu a stalo ju to udajne 480 eur pre 78 ludi, mala aj zive kvety
Odpovedať
Ponúkame rôzny tovar na prenájom.
Odpovedať
@macaaa ahoj, keby to bolo mozne, tiez by som chcela kontakt na tie masle s navlekmi
Odpovedať
@alenkapalenka mam kontakt na pozicanie navlekov na stolicky za 1 euro bez masle, + masla 0,50 eur/ks
Odpovedať
mame univerzalne navleky za 1 euro , masle za 0,50 -0,70 (saten hladky vzorovany,organza hladka vzorovana, satenova organza ...)
Odpovedať
ja, co som zatial natrafila na najlacnejsie navleky, su za 1,19....s maslou......nevahala som a objednala 140 navlekov :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala navlek aj s mašlou za 1,-
Odpovedať
Profilova fotka
aj naša agentúra požičiava návleky a aj mašle. Síce nie za 1euro, ale myslím, že sa oplatí mať snehobiele elegantné návleky.
Odpovedať
Profilova fotka
daj si stranku http://www.myday.sk/nase-sluzby/svado...
Odpovedať
@alenkapalenka aj ja viem poradiť za 50 centov / ks a vyberieš si či organzu, či satén - ušijú na mieru
Odpovedať
@dance_kral prosim si rp....vdaka
Odpovedať
dievcata, mna by len zaujimalo ako vyzera svadobna vyzdoba za 2,5 eura na osobu. Z vlastnej skusenosti viem, ze ake su ceny, napr za navlek som v cistiarni dala 0,38 eura, mali sme 80 ludi, navleky boli od kamosky, tiez ich poziciava, za masle nechcela, lebo ze si operie sama, tie sa tak nezaspinia, servitky som mala krasne a stali ma 18 eur pre 8O ludi a sviecky ma stali ak sa dobre pamatam okolo 30 eur, kvety neratam, ale zive sme mali za takmer 140 eur, a to z velkoskladu takze ak dobre ratam len bez kvetov to bolo 78 eur naklad a to som neratala ni km cesty, ak niekto ide 200 km splu je to min 16 eur na benzin, CIze 78+12 je 90, za 80 ludi by to stalo200 eur, robia za 110?? ved je to more roboty. alebo ako to cele vyzera? co je v ramci vyzdoby? nechcem kritizovat len ma to velmi zarazilo ta cena. Podla mna sa neoplati dat za vyzdobu taku sumu, nemoze to byt nic kvalitne, nech ma ospravedlni ten, co to ponuka ak ssa mylim, ale mne to jednoducho nesedi, uz len preto, ze som si vsetko len pozicala, zadarmo a dala to ciste a neposkodene naspat.
Odpovedať
ahojte, mám otázočku, potrebovala by som poradiť kde v okolí PN, TT, HC požičiavajú návleky s mašľami a aj mi to prídu spraviť a za akú sumu. a ešte by som sa chcela spýtať, či niektorá z Vás nemá skúsenosti s nakupovaním svadobných ozdôb (organzy a pod.) v Poľsku, lebo sa tam chystáme, ale nepoznám to tam.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?