Mám si ušiť vlastné látkové obrúsky?

Ahojte, veľmi by som ich chcela mať vo výzdobe. Rada by som počula vaše názory, či sa mám do toho pustit...šiť trochu viem, no neviem, ci sa pri nasom pocte hosti z toho nezblaznim. Po porovnaní cien s obycajnymi hrubymi servitkami, usetrim viac než polovicu, a efekt je omnoho krajsi. Svadbu mame az 2018, takze zatial som nezistovala ceny za vyzdobu od agentur, ale urcite by som si nejaku najala (no nie kazda ich ma). Ak mate niektora skusenosti, kde ste ich mali v cene, prosim dajte vediet co to stalo, bola by som velmi vdacna...nad pozicanim neuvazujem nakolko nas bude vela a uz si chcem poziciavat aj chiavari. ďakujem :-)
Odpovedať
Ahoj :) No aspoň čo viem tak u nás látkové "saténové" obrúsky sú skôr na okrasu ako na účel ... ja používam servítky z netkanej textílie pekne uložené a saténové servítky dávam pod klubový tanier alebo pod príbor ... ale snáď iné "veľké" agentúry Ti budú vedieť presnejšie na to odpovedať... aj ja som zvedavá ako by to malo byť správne :) ... Ja si ich šijem sama ... je s tým makačka, naozaj ... alebo prípadne z ebay ... ali ... ale ja nemám dobrú skúsenosť ... satén je úplne tenký, postrihané a obšité nakrivo a po opraní sa mi "pozaťahovali" teda také akoby cestičky sa mi po nich urobili ... :)
Odpovedať
presne tak isto to planujem aj ja :) obycajne biele obrusy, k tomu pozicane chiavari stolicky v tmavohnedej a pod alebo medzi taniere jednoduche textilne obrusky. inak, presne v takomto nejakom style, ako je na obr. si chcem robit kvetinove aranzmany z doma dopestovanych kvetov. Ale k teme, co som pozerala krajsie obrusky z netkanej textilie, tie vyjdu najlacnejsie 0,20E kus, drahsie aj 0,50 za kus. ale potom sa zahodia. Ak si kupis platno (na nete od 2,8 za meter, v predajni cca 4,6 za meter) v rozmere 33x33 ich mas z 1,1metra takych 12 ks. ak v rozmere 45x45 cm, tak z metra mas 9 ks. vyjde ta to drahsie, ale budu sa dat opatovne pouzit. popripade ich ponuknes na predaj tu v bazary. textilne obrusky na nete predavaju od 1,5 (mensie) az do 5 za tie vacsie. takze ked ponuknes po 1 - 1,2 kus, tak myslim, ze sa predaju hned. vratia sa ti naklady + nieco navyse. aspon ja to tak planujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
este ste zabudli pripocitat cenu za obsitie, v pripade ze ich budete robit sama, tak vas cas, nitku, elektrinu, opotrebovanie stroja. Nasledne ich budete musiet oprat, takze sme opat pri tom, ze elektrina, voda, prasok, zapratie skvrn =takze opat cas straveny pri tom. A nasledne dalsie vase starosti s predajom, odniest na postu zabalit atd... Osobne si preto myslim, ze je pre Vas najidealnejsia forma si ich poziciat, cena prenajmov sa pohybuje od 0,60 eur ks a nemate ziadne starosti. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?