Mám si organizovať svadbu sama alebo cez agentúru?

Profilova fotka
Ahojte kočky. Prosím Vás poradte mi. Ja som už zúfalá :-( Vždy som snívala o tom že si sama spravím s kamoškami výzdobu..Všetko si nakúpim atd... Lenže teraz sa neviem rozhodnúť či je to dobrý nápad a či ma to finančne nevyjde aj drahšie... Máme síce krásnu sálu ale výzdobu si musíme proste celú zabezpečiť.. Výzdoba ako dekorácie by problém až tak nebola, skôr to že návleky na stoličky, obrusy a vázy... svetelnú stenu sme si kúpili ale nemame to načo dať čiže by bolo treba aj trojnožky prenajať...Keby to robí agentúra stojí to cca okolo 500e, aspon tie čo sa mne ozvali... Máte niektorá skúsenosti, že ste si robila sama výzdobu? Kolko vás to vyšlo? Alebo že ste chcela robiť sama a nakonec ste sa dali prehovoriť a nelutujete ? Prosím pomóóóc.....
Odpovedať
Profilova fotka
@karcoolka345 ja som si tiež hovorila,že si vyrobím a vyzdobím sama,ale nakoniec som rada,že sa mi o to postaral catering a neľutujem,lebo to dá naozaj zabrať a neviem či by som to aj dokončila do svadobného rána :D Už bez toho som toho mala dosť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@doda4 No ved toto, že známe čo už vydaté sú hovorili že vobec nič nestíhali a nie ešte si ísť sálu vyzdobovať... ale zase ty si mala tiež už nakúpené nejaké veci ? ja mám už tolko vecí kúpených že možno aj 100e som nato dala... keby mám toľko času tak by som si všetko na nete pozistovala kolko stojí prenájom vecí ktoré mi chýbajú a aspon by som vedela na čom som... no cez víkend som v praci takze sa to prelozí az na pondelok.... :-|
Odpovedať
@karcoolka345 Dobry vecer ja sa tiez chystam vyzdobu robit sama som odhodlana a dufam ze sa mi to oplati. Vsetko je od toho ze aku vyzdobu chces.
Odpovedať
Neblazni, budes mat tolko starosti na hlave den pred a aj v svadobny den, ze budes rada ak sa ktorejkolvek povinnosti budes moct zbavit... Vyzdoba nie je prave casovo nenarocna aktivita, zbytocne budes v casovom strese. Daj to agenture, na to su :-)
Odpovedať
Dobrý deň, naša spoločnosť realizuje svadobné výzdoby, ale aj inventár na výzdobu požičiava a keď máte šikovné družičky ktoré sú ochotné Vám pomôcť dá sa výzdoba urobiť aj svojpomocne, ak ju nechcete dáku náročnejšiu, požičiavame elastické návleky po 0,70 EUR môžete si vybrať rôzne mašle na stoličky, banketovú suknu, máme vázičky svietniky mohla by som Vám zabezpečiť servítky z netkanej textílie sviečky rôzne drobnosti , darčeky pre hostí a detičky (aby ste to zbytočne nemusela kupovať) a vy by ste si to všetko naaranžovala sama. Ak by ste mala záujem napíšte mi a ak by som na Váš termín mala inventár voľný tak sa dá dohodnúť. Prajem krásny deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň karcoolka345 určite obetujte čas na seba ,aby ste bola krásna nevesta,venujte čas iným veciam ako výzdobe.Odporúčam výzdobu nechať na agetúru.Vieme Vám s tým pomôcť,pozrite si naše výzdoby tu na Ms,alebo na fb,či webe.Možno sa Vám niečo zapáči :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@karcoolka345 ak chceš napíš mi čo všetko by si potrebovala a ja ti to zajtra pozisťujem u jedného cateringu čo má u nás zajtra výstavu,ale ak máš čas príď sa pozrieť do Veľkých Uheriec okres Partizánske na tú výstavu sama a spravíš si peknú nedeľu :) Ja som niečo zo začiatku nakúpila nejaké blbosti a potom som im to dala,že ak sa im to bude hodiť do mojej výzdobu nech to použijú :) Aj tak sa s nimi dalo dohodnúť :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
To bola aj moja dilema ako si zorganizovat svadbu aby som nezatazovala celu rodinu a aby som ani ja nebola unavena. Nastastie som sa velmi rychlo rozhodla pretoze nemam talent na take veci ako robenie vyzdoby a podobne. Preto som mala cateringovu spolocnost ktora mi spravila vyzdobu a zabezpecila jedlo pocas celej hostiny. A ja som sa nemusela o nic starat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem Vám všetkým za odpovede :-p Veľmi si ich všetky vážim... :) @doda4 Ďakujem ti, si straaašne zlatá :) No,Rozhodla som sa že zoberiem aj ja tú agentúru.. Samozrejme že tiež im dám moje veci čo mám nakúpené nech ich tam zakomponujú... dúfam že to všetko dobre dopadne... Aj ked je to 500e s ktorymi som nepočítala ale zase keby si mám všetko sama zajednať tak by to bola možno podobná suma a pred svadbou by som mala nervy v kýbli... :-D
Odpovedať
No ja som si všetko chystala sama.... výzdobu som si všetko sama pozháňala, kvety kúpila, naaranžovala ikebany na stoly a aj na hlavný stôl... Menovky tiež som si sama vyrobila.. Potom som to všetko nahádzala do krabice a šup s tým na "miesto činu" :-D tam som len poučila čašníkov čo a ako... chcela som si to sama všetko nachystať, ale ráno v sále mali nejakí hostia raňajky a neviem či aj obed nie, takže som to už nemala kedy robiť... Ale všetko to krásne nachystali, presne ako som chcela :-) Keby som bola "superžena", tak aj kyticu a aj tortu si sama spravím :-D :-D :-D sestre som tak robila, aj tortu, aj kyticu aj výzdobu 8-)
Odpovedať
Ja si takisto robim velku cast priprav, vratane vyzdoby sama :) ale toto rozhodnutie si naozaj vyzaduje, aby clovek zhodnotil mnoho veci, nie, ze sa tak rozhodne nadsene a bezhlavo a potom ozaj panika a stres nastane :-D :-D ... Hlavne treba brat do uvahy svoje schopnosti a ci ma clovek trosku cit pre estetiku a sikovne ruky...lebo naozaj to nie je len o tom navliect navleky, nafukat balony..ako mi jedna dobra dusa povedala, ked som ju poprosila o malu pomoc pri chystani svadby ;-( ;-( =-) =-) 8-( takisto, ci mate ludi okolo seba ochotnych pomoct, ja mam to stastie, ze mam okolo seba zienky , kt. su aktivne , same sa zapajaju, no radost :-D a dalsia podstatna vec, ci mate dobre organizacne schopnosti, resp. ci si viete dobre rozvrhnut cas, pretoze vsetko sa da krasne v klude stihnut ak si dobre a dokladne naplanujete vsetky aktivity.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@karcoolka345 nemáš za čo ďakovať :) Keď viem poradím :) Koho si si vybrala na výzdobu? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelik2509 Tak to si naozaj "superzena" ked si si to zvladla uplne vsetko sama nachystat. Mas moj obdiv, ja by som to nedokazala. Ale zase kazdy ma na nieco ine talent, ja mam asi len v rozkazovani.:D Vsetko na mojej svadbe som si nakazala a tak mi to aj spravili, takze v podstate som bola spokojna :-)
Odpovedať
@marusicka vidíš a ešte s dvomi deťmi :-D :-) ďakujem, sama sa čudujem, ako som to dala :-D ale bavilo ma to, asi to bude v tom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelik2509 je to naozaj obdivuhodne ;-) ale tak ked cloveka nieco bavi tak to bude naozaj v tom :-) ja som si to nevedela predstavit ze by som si ju sama organizovala a aj vsetko spravila tak som si zabezpecila firmu. Ale tak ano ja sa priznam ze mna take veci ani nebavia..
Odpovedať
no ja som tiez rozmyslala aj mi druzice vraveli ze vsak ti pomoze a spravime vyzdobu ze usetrime, no lenze ja ako antitalent na taketo veci som to zamietla a dobre som spravila lebo chcem mat vyzdobenu salu, altanok vonku a este taky portal takze je toho dost a neviem ci by sme to stihli do svadby a stres to nie myslim ze ho bude dost aj bez toho :D a myslim, ze cenu nemame az taku vysoku ako mi niektore agentury ponukli a ked si mam len predstavit ze mam uviazat sto masiel na stolicky tak amen tma :D tolko aspon za mna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jáj baby, čím viac sa to blíži tak tým viac som štastná že mám zajednanú výzdobu od profíkov :) Ved nemám čas ani jej chudiatku odpísať že čo tam vlastne chcem, to nie ešte aby som si sama všetko vybavovala a vyrabala... :-D
Odpovedať
Ja si robim tiez vyzdobu sama, vsetko som si naplanovala a spisala uz pol roka pred svadbou, nemam ziadne stresy a teraz len oddychujem pred svadbou :-) este mi treba par veci dokupit, ale uz je to v pohode. Podla mna je trik v dobrej organizácií a aj vybere miesta. Ja mam salu by som povedala samu o sebe honosnu tam nie je potrebné prehanat s vyzdobou, nieco poskytuje hotel a zvysok si dozdobim sama + zdobime aj obrad...no ak by som mala prazdnu miestnosť bez akejkoľvek vyzdoby by som asi oslovila agenturu, ale tie zvyknu byt dost drahe, to co oni dodaju vacsinu si vies zabezpecit aj sama, ak nechceš platit agenturu skus si pozistovat co ponukaju na prenajom ;-) ja som si obehla nejake a fakt som bola prekvapená cenami a par veci som si pozicala
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojik @jazminka26 no ja už mám agentúru zajednanu.. ;-) Sála je pekná aj sama o sebe ale je holá.. Oni nemajú také že návleky na stoličky alebo obrusy.. Proste jedine co tam je sú prázdne stoly a stoličky.. Cize keby si mam úplne všetko zajednat alebo nakúpiť tak možno by som bola v pluse 100-200€ ale nervy v kybli :-D takže preto som to takto vyriešila :-p ale verím v to keby si všetko zajednam a nakupim dopredu ako ty že by som to zvládla.. No vo už.. Síce kreatívna som ale organizačné schopnosti moc nemám x-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nevestičky, zapáčila sa mi táto téma lebo tiež teraz začínam riešiť dilemu či si spraviť výzdobu na svadbu sama alebo si zajednať nejakú agentúru na výzdobu. Koľko ste tak cca ušetrili keď ste si robili výzdobu samé?
Odpovedať
@matildusa ono to záleží aj od toho, či by Ťa to bavilo a nebolo toho moc na Teba, lebo je toho dosť na zháňanie...mňa výzdoba nestála veľa, najväčšia položka boli živé kvety... Mám to aj kdesi rozpísané, kto by si to pamätal, 7 rokov dozadu :-D keď nájdem, hodím ti to sem ;-) ale netuším, koľko by to vyšlo ak by to robila agentúra...
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelik2509 Veď toto že ani sama neviem či by ma to bavilo ale skôr asi nie. Robí mi problém zabaliť aj darčeky na vianoce, nejako si k tomu cestu neviem nájsť k výzdobe a podobným veciam. Neviem, čím ďalej tak viacej rozmýšľam že pre mňa asi tá agentúra bude výhodnejšia. Ale ak by si našla bola by som rada keby si mi to sem hodila ;-)
Odpovedať
@matildusa ono niekde si urcuju,ze vyzdoba je v ich rezii..ja som si chcela tiez sama zdobit ,ale nakoniec tam kde mame svadbu robia okrem kvetov vyzdobu oni... ale take pierka,darceky pre hosti,masle do kostola,vyzdoba do bytu,menovky,etikety,kytice do saly to vsetko robim ja a veruze mi staci :-) :-) som rada ze salu uz vyzdobia oni :-)
Odpovedať
@matildusa nezabi ma prosím Ťa, zabudla som na to :-S prepáč... ale zajtra budem u našich (mám to tam), tak si to píšem a kuknem to ;-) ale ako píšeš Ty, tak ak k Tomu nemáš vzťah, tak potom..... Mňa baví aj vianočné darčeky baliť, ja tom ám takú úchylku :-D a ako píše tutok carloscarlosko, tak niektoré hotely, či reštaurácie už výzdobu vedia zabezpečiť.... A ostatné ako menovky ti urobia hockde, aj faxcopy (tie som si robila sama), kvety na stoly ti nachystajú v kvetinárstve, kde si objednáš kyticu, do kostola napr. tiež nemusíš riešiť výzdobu, buď už tam majú, alebo nebude (ja som nemala a prežili sme to :-D ), pierka si tiež kúpiš už hotové v akomkoľvek obchode so svadobnými šatami, či výzdobami, dokonca aj v galantérke som videla...... a nemusíš mať k tomu ani vzťah... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@carloscarlosko tak aj tak ešte dosť veľa vecí si budeš sama robiť.. ja by som bola najradšej keby aj menovky aj všetko mi vedel niekto spraviť, ale to som asi moc náročná :-) ja si ani len neviem predstaviť že by som si musela sálu sama vyzdobovať @anjelik2509 v pohodičke, však ak ťa to niekedy napadne tak mi to sem pridáš, určite by som ťa nezabila :-) no inak fakt, keď si mi to takto rozpísala tak fakt viem všetko objednať.. no musím už pomalinky začať aby som všetko postíhala.. a tú výzdobu uvidím teda, spýtam sa aj v reštike čo mi povedia
Odpovedať
@matildusa no vidíš..... nabudúce si fakt už vezmem ten zoznam a napíšem to všetko sem.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkam svadobné fotenie, pripadne aj svadobnú výzdobu, viac info a foto v profile.
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelik2509 ak ťa to niekedy napadne tak napíš, myslím že mnohým nevestičkám a nie len mne tým pomôžeš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matildusa a ako si sa nakoniec rozhodla? budes si sama organizovat svadbu alebo zajednas si nejaku agenturu?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?