Mala by farba výzdoby ladiť s farbou oznámenia?

Ahojte nevestičky, včera sme si konečne vybrali oznámenie aké sa páčia nám obom...vyzerajú super v tejto farbe....lenže je to modro- hnedá kombinácia a výzdobu chcem inú...ešte presne neviem akú,ale buď niečo jarné- zelená, oranžová, žltá, ružová....niečo z týchto farieb...alebo smotanová...viem však e si zvyknú ladiť oznámenia už aj so svadobnou výzdobou... čo vy na to? nebude to pôsobiť zmätene?
Odpovedať

Odpovedať
Neviem, preco by mali... ved na hostine nikto svadobne oznamenia nebude mat, tak je to jedno, ci? Niekomu ladia, niekomu nie, myslim, ze na tom nezalezi. Nam by tusim do vyzdoby aj "zapadli", ale zamer to urcite nebol:)
Odpovedať
ja som to zladila s výzdobou farby a aj oznamenia...bude ružova aj oznamenia budu ružove take vintage ako aj vyzdoba bude mat prvky.... a aj etikety na vino mi budu ladit s pozvankami a oznamenim.))
Odpovedať
@dasenkaaaa ja som donedavna strresovala ci musi nevesta ladit s vyzdobou budem mat totizto ivory saty a vyzdobu chcem cyklamenovo-striebornu a oznamenia budu asi tiez take nieco do ivory zlatej, a potom ma moje okolie stoplo ci som uz uplne sisi ze chcem vsetko zladit dokopy, ze to asi ani nie je mozne :D tak budem ladit ja s drahym a vyzdoba bude uplne ina a myslim, ze oznamenia tam nikto so sebou mat nebude aby mohol porovnavat, takze smelo do toho ked sa vam to paci :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak vraj by oznamenia mali ladit s kartickami na stole (ak mas zasadaci poriadok), ale ja na to kaslem. UZ som zrusila dost tradicii a neznasam vetu "malo by to byt tak". Co ako bude, to rozhodnem ja a trosku aj zenich :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my mame vsetko ladene do bordova ale nemusi to tak byt kazdy si moze spravit ako chce nie ako to ma niekto iny mojej rodine sa tiez nepaci ze nebudem mat cisto biela saty ale ked sa pacia mne je mi jedno ci si myslia druhy :-)
Odpovedať
nam neladili a vsetci sme to prezili a dobre sa zabavili:) vobec som nad tym nerozmyslala. kludne si daj,co sa paci tebe a nezatazuj sa tym, co povedia ostatni. hostia sa budu tesit a zabavat s vami tak ci tak:)
Odpovedať
Profilova fotka
@dasenkaaaa ja som velmi chcela aby mi ladila farba oznamenia s farbou vyzdoby, ale mam vyzdobu vo fialovej farbe - radiant orchid a oznamenia v tej farbe boli take "vesele" priliz na moj vkus, tak nakoniec budeme mat take perletovo biele, kremove, pripadne do zlata, lebo su vkusnejsie, krajsie...a ani ma to velmi nemrzi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?