Ma niekto svadobnú výzdobu ako aj celú svadbu vo folk štýle?

Profilova fotka
Dievčatá mam svadbu vo folk štýle, čiže ludová výzdoba je tu niektorá taká co to ma podobné alebo mala rada by som vymenila nápady lebo sa bojím ze na niečo zabudnem
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@mimacik2094 Dobrý večer, ak by ste mali záujem kduľne nám napíšte a radi pomôžeme :) výzdobu vo folk štýle budeme čoskoro robiť, čiže budeme vedieť poradiť aj vo výzdobe :)
Odpovedať
Profilova fotka
teraz je to v mode tento folk styl. ale tak povedzme si tak, ze sa to k svadbe celkom aj hodi. biela s farebnym, tam clovek nema co pokazit. len ked uz ju chces zakomponovat do vyzdoby, budes mat nieco aj na satach? opasok alebo tak?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mať takú ľudovú svadbu. Na stoloch len biele obruse s farebnými rôznorodými kveitkami a uviazané krojovými stužkami. Pierka pre svadobčanov z krušpánku + opäť krojová stužka. Krušpánok budeme mať aj na drevených stĺpochv v podobe malých venčekov a ztoho pôjdu farebné stuhy :) Krojovou stužkou budem mať zviazanú svadobnú kyticu a ženích ju bude mať na pierku :) Vo výzdobe budeme mať kvietkované záclony na stene za nami. Tortu budeme mať takú nahú šlahačkovú. Všade budú svetielka a sviečky, ktoré sú naše obľúbené.
Odpovedať
Profilova fotka
@henuska225 jasnácka teoreticky mame už všetko možné sami si vyrábame len som chcela ešte nejakú inšpiráciu
Odpovedať
Profilova fotka
@henuska225 @henuska225
Odpovedať
Ahoj, kukni moje albumy-pripravny i svadobny, ja som to tahala trošku k folkloru :)
Odpovedať
Profilova fotka
@iffka11 waau, musim ti skonit poklonu. mali ste to krasne,a ze vlastnorucne. no ja neviem, ci by som sa na nieco take odhodlala, i ked by som aj chcela, no nemama asi taky talent, aby som to tak krasne zvladla. no hrozne sa mi paci taky styl
Odpovedať
@1alexa1 ďakujem, no ja rada tvorím, takže pre mňa to bola zábavka a niečo pomohli aj šikovné kamošky :)
Odpovedať
Ahoj.Moja kamarátka mala svadbu v takomto štýle.Vyzdobu jej robil Rado Bomba,Stem flower design .Pozri si jeho stranku alebo mám pocit,že aj tu ma nejaké príspevky,resp.určite nájdeš na nňho kontakt. Videla som to osobne,bola to fakt kvalitne a pekne urobená práca.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?