Látkové servítky. Mať ich na svadbe?

Profilova fotka
cez vyhladavac som nenasla takuto temu, len konkretne farebne rozlisene servitky a ine, kde sa vsak pise len o papierovych... a mna zaujimaju prave latkove... takze, mate s tym skusenosti? mne sa uzasne paci ten americky styl - obrus, servitka na kolene... nie ako tu, moze byt oslava uzasna, ale papierove vreckovky zhuzvane po zemi... kazi mi to chut a celkovy dojem... chcela by som asi pre 6 osob (12)... nie na svadbu, ale skor oslavy... nebudem kupovat na svadbu pre 150 ludi :D ale googlovanim som nasla len hypermoderne kusy s kuskom bambusa alebo dreva a plastovou hnusnou sponou za hroznu cenu... a zase v jednom svadobnom online obchode som nasla servitky, ktore predavaju po 0,43 € za kus... 1. v com moze byt rozdiel? menej prijemny material, menej vrstiev? (lebo nepotrpim si na ornamenty, stacia mi jednofarebne, pripadne s jemnou vzorkou, nenasilne daco...) 2. ak by sa aj dalo s tymto uspokojit, kde by sa dali zohnat tie spony? lebo tam ich nemaju... mozete napisat kamenne ochody v PO, KE, ale potesim sa aj IP s e-obchodom... dakujem Vam... uvitam aj Vase nazory, ci sa oplati kupit lacnejsie, ci treba kvalitnejsie - ak na oslavy, ak na bezny den... alebo ak ich mate a boli ste z nich take nadsene, ci Vam to vydrzalo - vyuzivaju sa, ci je s tym len oštara a skor zavadzaju v skrinke? dakujem
Odpovedať
ja mam vo vybave tiez latkove servitky. tiez sa mi to velmi paci, ale budem mat robotu s pranim. inac hladaj to pod nazvom damaskove obrusky, servitky.
Odpovedať
Profilova fotka
alebo prirucniky farebne..
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lifiatko, ja som ich na svadbu kupovala tiez. Je to jednoznacne elegantnejsie. Kedze som ich potrebovala vela, mam ich Ikei, kde nestali vela.
Odpovedať
Profilova fotka
kolko je optimalna cena za latkove servitky? predavaju sa s kovovym kruzkom, alebo osobitne?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?