Kvetinová svadobná výzdoba - sami či z kvetinárstva?

Caute, Baby, stale uvazujem o tom, ze si kvetinovu vyzdobu spravim sama. Chcela by som vazy plne kvetov a kedze je vela hosti a stoly dlhe busem ich mat asi 12 tak rozmyslam, ze nakupim kvety z velkoskladu a naaranzujem to sama. Mate s tym nejake skusenosti? Kedy kvety kupit aby sa do soboty stihli rozvinut ale zase nezvadli? Ci to radsej neriskovat dat spravit aranzerke? Poradte prosim.. Dakujem
Odpovedať
no budes mat s tym podla mna dost starosti ak si to budes robit sama. Nemas nejaku kamaratku ktora by sa ti o to vedela postarat?
Odpovedať
Ja by som to urcite dala niekomu spravit. Musis to spravit tesne pred svadbou aby neboli kvety zvadnute a myslim, ze budes mat dost inych starosti.
Odpovedať
moja kolegyna mala tulipanove kytice z LIDLa a vyzeralo to pekne... ja to budem riesit rovnako... pokial teda nemas nejake ine konkretne kvetinky, ktore by si tam chcela :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia254 neviem, ja tiez osobne by som sa s tym sama netrapila. Dala by som to radsej niekomu spravit. Je pravda ze keby si si to sama robila tak usetris, ale niekedy to nestoji zato. Budes mat aj tak toho dost
Odpovedať
@zuzanass Zuzka s tymi kytickami z Lidla je to super napad. Mna to doteraz vobec nenapadlo. My budeme mat malicku svadbu a pre hosti chcem mat nejake nenapadne kyticky na stoloch. Len rano zbehnem do lidlu, kupim tam kytice a dam ich do vaz, asi nejake kupim v IKEI - mne budu stacit zo 4 (pre 20 ludi). Asi nejaku mensie Ikebanu si dam spravit ok kvetinarky pred nas, ale toto uplne staci.
Odpovedať
@lili1990 dakujem, tiez som to odkukala od kolegyne.. ja budem mat tiez len 30 hosti a chcela som zive kvety... treba sa ist spytat do LIDLa kedy vozia zive kvety a dobehnut v ten den :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to tiež tak chcela ale keď si pomyslím koľko toho budem mať na hlave tak si myslím že nato čas nebude tak si chcem zavolať jednu pani ona robí výzdoby vysvetlím jej čo ako chcem moje predstavy a dúfam že to super dopadne :-)
Odpovedať
Asi ste ma prehovorili :) dakujem za rady asi to dam predsa spravit aranzerke, je pravda ze v piatok toho bude az az co vybavit a v sobotu tym nemam koho poverit...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala z kvetinarstva ... a nemozem sa stazovat vsetko urobili tak ako mali ... :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sme svadobná agentúra pôsobíme v rámci celého východného Slovenska. Na prenájom máme aj chiavari stoličky v bielej farbe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?