Kvetinarstvo Kosice

Profilova fotka
Ahojte nevesty ako je to v pripade svadobnej kytice a kvetinovej vyzdoby do vaz? Uz dopredu ste si rezervovali nejaku kvetinarku ci staci tak.dva tyzdne pred svadbou? A kvetinarka vam.pripravila aj pierko pre zenicha?
Odpovedať
určite to rieš skôr....my sme mali prvé stretnutie s kvetinárkou 3 mesiace pred svadbou ( aj to len preto, že je to moja sesternica a už sme o tom rozprávali predtým) dohodli sme svadobnú kyticu, pierko pre ženícha, svedkov a pre rodičov...výzdobu do váz.... vieš lebo nemusíš si s ňou sadnúť, môže mať inú predstavu a možno aj ty zistíš, že by si chcela hľadať niekoho iného.....radšej skôr ak ti to čas dovolí :)
Odpovedať
presne tak, urcite skor, my budeme mat kvety z Ginky a zajednala som to uz min. mesiac, spravia mi kyticu, 3 pierka a vyzdobia salu...dohodla som si s nou ake chcem kvety, farby a aku mam predstavu, zaplatila zalohu a neskor sa spojime ci sa nieco zmenilo atd :) v den svadby mi vsetko prinesu do hotela a vyzdobia salu
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 ja som tiez premyslala nad ginkou a cenovo to ako vychadza ak mozem vediet
Odpovedať
@babika6 to velmi zalezi od kvetov ake chces a kolko toho potrebujes do saly, zalohu som platila 50€, mna to vyjde okolo 400€ (presne mi to povedia az neskor) s tym ze napr. pierko pre zenicha je v cene svadobnej kytice :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?