Kvetinarstvo a svadobna vyzdoba TT

Profilova fotka
ahojte zienky, hladam kvetinarstvo v Trnave, popripade nejaku dekoraterku, ktora mi dohialdne na celu vyzdobu a teda aj kvetinky a vsetko ostatne. ak mate nejake typy, alebo sa sama pohybujete v tejto oblasti, bude rada Dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@ianinka Dobrý deň, sme agentúra so Senice a vedeli by sme vám s vašimi prípravami pomôcť. Dekorujeme všetko čo sa týka výzdoby sály, kostola, auta..... aranžmány so živých kvetov nám robí šikovná kvetinárka. Ak by ste mala záujem ozvite sa nám. Našu prácu si môžte pozrieť tu na MS, FB, alebo na našej web stránke.
Odpovedať
Profilova fotka
@ianinka Dobry den:), sme Vam k dispozicii ak sa Vam nasa praca paci..
Odpovedať
ahoj @ianinka :) mne pripravovali svadobnu aj kvetinovu vyzdobu baby z agentury Levnete.. ked chces, pozri moje foto v albume. cenovo podla mna nie su drahe - celkova vyzdoba aj s pozvankami a suborom ma vysla lacnejsie ako som cakala a baby boli velmi mile a flexibilne. ak chces, mozem ti dat na ne kontakt.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@ianinka Dobrý deň prajem aj ja sa venujem svadobným výzdobám-výzdoba kostola,sály,aút,kvetinové aranžmá...ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem.našu prácu si môžete pozrieť tu na MS,alebo tiež na FB. S pozdravom a prianím pekného dňa Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?