Ktorá z vás si robila svadobnú vyzdobu sama?

Profilova fotka
Chcela by som vedieŤ ktorá z vás si sama zdobila svadbu Či to bolo moc namáhavé alebo lepŠie...ja mám moŽnosŤ si ju vyzdobiť 2 dni pred svadbou...a chcem si ju robiŤ sama lebo sa bojím že potom nebude podla mojích predstáv no chcem vedieť či sa mi vyplatí sa s tým trápiť
Odpovedať
Profilova fotka
...ja som si robila sama....a už by som to nikdy nespravila....dosť peňazí som do nej vrazila a vôbec sa mi to nepodarilo tak ako som si predstavovala :-( nie všetko sa dalo urobiť tak ako som ja chcela.... :-( skôr by som to dala agentúre s presným popisom ako čo chcem....alebo reštike, v ktorej to budeš mať...ale určite by som si to išla skontrolovať ;-) . Ale tak toto je moja skúsenosť....možno to niekomu vyšlo tak ako si predstavoval :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si robila výzdobu tiež sama a vôbec to neľutujem - nad agentúrou som ani nerozmýšľala - mala som svoju predstavu + rok času + chuť tvoriť + obmedzený rozpočet ;-) Nechcela som klasiku, všetko som /sme robili ručne, akurát návleky sme mali požičané a stredový pás a servítky objednané cez net. Samozrejme som mala do poslednej chvíle aj strach, že ako to bude celé vyzerať v sále (išlo totiž "len" o jedáleň na učilišti, nie hotel a podobne), ale keď sme to v piatok ozdobili, tak som mala z toho veľkú radosť ;-) Viem, že "za veľké peniaze" sme mohli mať niečo ešte úžasnejšie, ale do výzdoby vo vlastnej réžii by som išla znova - ten pocit mi za to totiž stál ;-)
Odpovedať
ja som si tiez robila vyzdobu sama - mala som super realizacny tim, ktory mi pomohol (segrenku, svagra, maminu, kamosku a samozrejme snubenca), a komplet celu salu sme zmakli vyzdobit za hodinku a pol, vratane navlekov na stolicku a vsetkeho. mala som predstavu ako to chcem a presne sa nam to aj podarilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne nad tým rozmýšľam aj ja... Ja sa ani nebojím, že by to nedopadlo podľa mojich predstáv, skôr rozmýšľam, či ma to nevyjde drahšie ako keby som si zaplatila agentúru... Čas na výrobu a myslím, že aj potrebnú zručnosť mám. Ale odrádza ma, že kúpa materiálov bude v podstate vyššia suma ako suma za výzdobu agentúrou... :-| Čo si o tom myslíte?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si tiez robila sama...ale iste nie 2 dni pred svadbou... to by bolo pre mna malo casu
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som si robila výzdobu sama a kedykoľvek inokedy by som si to zopakovala :) neľutujem to. ja som na výzdobe skôr ušetrila, ako prerobila a určite to stálo za to :) ak máš k dispozícii pekný priestor a si kreatívna tak určite do toho choď!!! veľa šťastia!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si výzdobu robila sama a bola som spokojná, bolo to presne podľa mojich predstáv, kamarátky mi pomohli to vyzdobiť a bolo to super. Bola som veľmi spokojná. Ani trochu to neľutujem. Bolo to tak ako som si predstavovala a hlavne som mala z toho taký lepší pocit.
Odpovedať
ja si planujem robit sama. ono to dost zalezi od toho aku vyzdobu chces mat. ked pre teba nie je dolezite, aby bola brutal premakana s komplikovanymi komponentmi, nechces speci veci, len nieco jednoduchsie, tak vpohodicke zmaknes :)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna najlepsie si je veci pozicat z agentury a urobit si to sama :) ved naco ti je doma 100navlekov, masli a vaziciek :)
Odpovedať
ja som si robila nielen vyzdobu ale aj svadobnu tortu sama... a nelutujem..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si robila tiez vyzdobu sama vratane ikeban na stoly. Ale navleky na stolicky som mala pozicane, ostatne bolo moje vlastne. Celu vyzdobu sa mi potom po castiach podarilo predat tu na bazariku. Vyslo ma to len zlomok ceny co by som platila agenture (pravda je ze nad agenturou som ani nerozmyslala), ale priprava trvala dlhsie (napriklad navliekanie guliciek na silon co som mala na stole som robila pomalicky po veceroch celu zimu). Pokial nechcete nic extra zlozite a nemate obe ruky lave a mate na to dost casu tak urcite odporucam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi od toho co si predstavujes. ak mas chut, cas a zrucnosti na vlastnorucnu vyrobu vyzdoby, tak smelo do toho. na nete je kopec navodou na podomacky robene vazy, papierove ci latkove kvety, zavesne aj svietiace ozdoby... mohla by som pokracovat dlhym zoznamom. ja si robim celu vyzdobu sama, mam vela napadov co chcem realizovat. velkou inspiraciou su mi niektore nevesty na tomto fore. vsetko sa da. mne sa proste paci predstava, ze to vsetko bude nami rucne robene a z lasky. agentura ti urobi vyzdobu podla tvojich predstav a profesionalne. ziadny stres. a nemusis potom rozmyslat co s tym materialom a komu to predat na bazare. neviem co stoji agentura, no material dnes nie je tiez najlacnejsi. a nieco sa aj tazko zhana. chce to vela casu hlavne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som si tiež robila výzdobu sama a nelutujem, návleky som mala požičané ostatné som si kupila, všetci si to pochvalovali, zopakovala by som si to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne o tom uvazujem posledne dni, ale ked som s pozrela ceny materialu, tak som zistila, ze je to neskutocne drahe...skuste poradit...da sa niekde pozicat material, predovsetkym navleky, organzy a ozdobne plachty? Nasla som na nete navleky za 1€ + masle za 50c, ale sak to je len cisto na navleky pri pocte 110 hosti skoro 170€...a to len zaciatok...sviecky, diamantiky a servitky si kupim, ale zvysok by som si rada pozicala za rozumnu cenu...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň ak mi napíšes svoju predstavu a počet hostí viem ti vypracovať ponuku na základe ktorej sa ti možno ľahkšie rozhodnte či si ju dáte spraviť alebo správíte sama. Ja som si robila sama a vysla ma akolo 700 eur, alebo som si nejaké veci musela poobjednávať. V prípade záujmu mi napíšte na mail alebo mi zavolajte. S pozdravom Monika
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som si robila vyzdobu sama za pomoci realizacneho timu :-) nelutujem vobec pretoze bolo vsetko ako som to naplanovala a chcela. Takze ak mas dost casu na pripravu veci a potom aj na aranzovanie tak chod do toho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som si robila výzdobu "sama", tzn. bez agentúry, ale nie sama, pomáhali mi kamarátky a floristka, a to je kľúčový dodatok. Sama sa do toho rozhodne nepúšťaj, budeš mať dva dni pred svadbou iné starosti :). Ak sa však dohodneš s ľuďmi, ktorým veríš a presne (ale fakt presne) im povieš (či ešte lepšie, napíšeš a nakreslíš), čo od nich chceš, budeš spokojná. Ozaj, a priprav sa, že ak sa ti na začiatku sľúbi na výpomoc 10 ochotných dobrovoľníkov, nakoniec budú užitoční dvaja-traja, to je realita :) Tak si podľa toho rozplánuj čas, aby si potom nebola sklamaná.
Odpovedať
Nám požičali niektoré veci priamo z hotela - vázičky, svietniky, aj návleky na stoličky, skús sa aj ty spýtať v sále, kde to budeš mať, či by ti nemohli nejaké veci poskytnúť, aby si naozaj potom neskončila s 50 vázičkami v obývačke. Ostatnú výzdobu sme robili sami - tiež za výdatnej pomoci kamarátov. Nás to vyšlo oveľa lacnejšie ako agentúra, väčšinu vecí som kúpila na nete za lepšie ceny ako v kamenných obchodoch. Akurát ikebanu na hlavný stôl mi robila floristka. Myslím si, že vlastnoručná výzdoba nie je "trápenie", ale radosť, užila som si veľmi príjemné chvíľky, keď sme s kamarátkami viazali ozdobné kvetinky na stužky a robili nástenku :-) spravili sme si taký "babský večer", ozaj vydarená akcia :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den nevesticky, ak by ste mali záujem vyzdobit si salu, kostol autíčko našou firmou kľudne sa ozvyte budeme sa tešiť. Okrem iného vieme zabezpečiť aj ostatne veci prenajom auta, fór-video, torty,víno, mame aj nechtarka Budeme sa tešiť na prípadnú spoluprácu s Vami
Odpovedať
Profilova fotka
@briilliantagancy Popracujte, prosím Vás, na slovenčine....
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som si ju robila sama za pomoci sikovnych kamaratiek :) jedine navleky som mala pozicane, vazy a svietnick....dekor do vazy vyrobila kamaratka a ostatne bolo len treba nastret a to uz bola malina :) material som si vsetok pokupila a este ho urcite vyuzijem :) mali sme 60ludi a vysla ma 400€ :) a myslim ze nieco sa mi aj podari predat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj predovsetkym to zavisi na tvojej predstave:)tiez si robim vyzdobu sama svojpomocne, návleky su pozicane ostatne je dokupene z ebayu, vazy mam z tesca:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, aj ja by som si chcela robiť výzdobu sama, len sa bojím, že to nezvládnem, že toho bude na mňa strašne veľa :), času máme ešte rok, čiže toho sa nebojím. Od agentúry nechcem, radšej sama,príde mi to také osobnejšie, moja svadba, moje predstavy, moja príprava. Teším sa na to, tak držte prsty aby som to všetko zvládla :) Bojím sa aby toho nebolo veľa, alebo málo :) Veci sa chystám objednávať z ebay, sú tam vecičky niekedy doslova za pár centov, tak pevne dúfam, že ma to aj vyjde lacnejšie ako od agentúry :) Akurát návleky asi poriešim odniekiaľ, treba tam veľa látky a to vyjde asi na rovnako :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?