Kto urobí svadobnú výzdobu v Trnave?

Ahojte, zháňam niekoho kto nám zabezpečí výzdobu sály 24.5. v Trnave. Ďakujem za tipy :) K
Odpovedať
Skus agenturu Ceremony v Sali - mi sme nad nou uvazovali, ala nakoniec budeme mat vyzdobu v cene od hotela, kde budeme mat svadbu.
Odpovedať
ozvy sa na cislo 0944267633 lacne a dobre
Odpovedať
www.svadobnecaro.sk sú skvelí
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, my máme ešte tento termín voľný - radi Vám vypracujeme CP podľa požiadaviek. Ukážky našich dekorácií môžete vidieť na našej stránke. V prípade záujmu ma kontaktuje cez IP alebo mailom.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý večer, napíšte mi prosím e-mail. Zorganizujeme Vám svadbu na kľúč . Ak máte záujem čisto len o vyzdobu pozrite si moje fotky. Vyzdobim Vám aj kostol a auto a ak by ste chceli môžete si u nas prenajat Audi a8 čierna farba spolu s profesionálnym šoférom v obleku. S radosťou Vám odpoviem na všetky otázky... Popripade ak budete mat záujem aj osobne stretnutie. Budem sa tešiť na Vašu odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak potrebujete zabezpečiť výzdobu, na 24.5.2014, termín mám ešte voľný , som zo Serede, čo je veľkou výhodou, celková suma výzdoby sa tým pádom zbytočne nenavyšuje. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Odpovedať
ahoj, ja mam dobru skusenost s p. Bulíkovou z Ba. Je lacna, velmi pohotova a prisposobila sa poziadavkam. Je to mlada zienka, ktora vymysli aj čerta za málo peňazí :-) . Ak budes chciet na nu kontakt, napis mi spravu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?